Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 5:06:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro drage moje trudnice, uspela sam sve da iscitam ali sam sigurno pola zaboravila Daco, ja bi tog dr zvala u ponedeljak i sve ispitala. Napisi na papir sve sto hoces da ga pitas da ne bi nesto zaboravila. Pogotovo pitanja tipa sta da radis ako krene porodjaj pre. Sigurna sam da ce to biti ok Bokac ako mozes zvrcni dr cisto da ti budes opustena. Sigurno nije nista vec neki kapilar. Ja sam krvarila nekoliko puta od 6 ned i svaki put sam zvala i isla kod dr. Meni je tako psihicki odgovaralo. Dugo ocekivana trudnoca pa veliki strah. Svaki put je sve bilo ok. Sve vas puuuunoooo grlim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:06:26
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro za sve.... Moji bolovi prestali,hvala Bogu,izgleda da je ipak samo pesak krenuo... Boko drago mi je da si nasla utrogestan, ( ogovarale smo te malo Sosa i ja ) odmaraj i bice bolje. Kod nas i dalje lose vreme,kisa i hladno,ni danas nema setnje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:07:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Uh bre ženice, samo stvarno malo mlao pa koja prokrvari. Ja pu pu nisam imala takvih problema. MEne svi problemi sačekaju posle porođaja i to debeli, da mi se naplati sve što sam ''bila mirna'' u trudnoći. Soni, za krevet.. Moja je prešla kad je imala oko 3 god čini mi se, malo pre nego što će da napuni. Mi smo joj kao napravili iznenađenje, bila je oduševljena što ima veliki krevet bla bla. Od sve joj napravimo wow događaj kad je tako nešto u pitanju pa onda ne bude neki problem. Isto i za vrtić, jedno dva meseca pre nego što će da krene smo napravili od toga nagradu, kako će tamo da ima puuuuno drugara i dečice da se igra. Znaš svoje dete, nađeš mu caku kako nešto da prihvati. Ja sam unako, drži me neraspoloženje od juče. Oči su me pekle u pm i glava me bolela uveče. Popodne isto, pa sam popila jedan paracetamol, ali uveče onda nisam htela. Šerpice, bitno da je prošlo! Odmaraj ti i danas just in case ;)
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 30.11.2014 8:16:27 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:25:51
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Izgleda da su problemi neizbezni, drage moje...ili na pocetku trudnoce ili na kraju ili posle...no dobro, izdrzacemo mi sve to... Juce kad nisam nekog ubila, ali se uglavnom zadrzala na mm...jadnicak sinoc isao na GAK da se raspita(samo ne znam o cemu), dezurao je i Serpicin dr i jos 3-oje. Ono sto ga je zabrinulo mm, a to je sto su mu rekli kako je moguce da neko sa toliko godina kao ja+VTO trudnoca+39 punih nedelja trudnoce, a ne rade se kontrole na 2 dana ...posto me nista nije bolelo, nisam htela da ih posetim, sinoc, jer znam da bi mi drndali grlic i ostalo... Racunam sve dok osecam bebu kao i danima unazad, da se nista spec.ne desava unutra. Serpi, dobro je da su bolovi prestali Veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:47:14
|
|
|
|
serpica
|
Daco on verovatno radi sutra privatno jel da? Idi kod njega i lepo razgovarajte,pitaj ga kad da dodjes tacno,pitaj i da te primi neko prepodne ako moze pa cak i na patologiju da lezis do dana za CR..bar ces da budes mirna ako si tamo a krene porodjaj...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:47:18
|
|
|
|
branki*
|
serpi,super sto nije nista ozbiljnije i da prestaje. choopo,i ja sinoc malo gledala pinkove zvezde,ne pamtim kad sam gledala neku tako emisju,ima vise od godinu dana.. ja ocajno spavam,vrtim samo levu i desnu stranu i treba mi kran da me okrene i sve mi nezgodno.jutros onako bez sociva prospen punu solju kafe,em sam corava,em debela,em stan mali. dobro jutro svima.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:51:31
|
|
|
|
daca77
|
Serpi, dr radi privatno u sredu i petak...a sutra ce biti izriban preko telefona...moracu da ga dobijem u prepodnevnim satima, dok je mm na poslu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 8:53:37
|
|
|
|
serpica
|
Dacika nije sreda daleko idi dogovorite se...ili mu kazi nesto se cudno desava primite me odmah da malo ubrzas stvari
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 9:11:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dacika nije sreda daleko idi dogovorite se...ili mu kazi nesto se cudno desava primite me odmah da malo ubrzas stvari Vala baš, kad on izmišlja i laže, laži i ti Daco
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 9:13:21
|
|
|
|
daca77
|
KAd ga budem isprepadala, videcu ga onda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 9:26:51
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan...ja sad ustala..komirala sam...Moji su vrsljali po kuci , vec haos Sada cu da organizujem dan ...Jel ima kod vas planova ??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 10:01:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: soni Jel ima kod vas planova ?? nema
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 10:07:55
|
|
|
|
jabudic
|
Kakav dan takvi i planovi... Bljak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 10:35:37
|
|
|
|
bubulence
|
dobar daaaan! boko nisi mi poslala adresu! mi smo kod kumova, ovde smo i spavali. sada idemo na vikendicu, muski su vec otisli, okrecu prasence na raznju... mmmm moje su usi i repic
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 10:53:31
|
|
|
|
soni
|
kako je bubulence pozitivna...ajde..sta bljak... bubu..uzivaj i za mene.... ja doruckujem..moji otisli na bazen pa dok kuvam d aprovisim ovde i ucim testove za voznju..kod nas mracno , kisa...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:16:14
|
|
|
|
anita
|
Dan i od mene. Ja napravila nes, citam novinu pa svratih da vidim sta ste sve ispisale od sinoc. Da ispijem kaficu pa da krenem sa pripremanjem rucka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:29:16
|
|
|
|
soni
|
anita kako se osecas...ti si na pola sada??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:39:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ću prestanem da čitam novine, tamo ništa pametno nema. Od sad otvorim stranicu, pređem na sport i tu pročitam ima li šta pametno. Ostalo preskačem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:41:10
|
|
|
|
soni
|
i ja citam i samo se iznerviram...kako ovde zivimo a koji je crnjak u srbiji... ..jadni ljudi uzas....I oni licemerni politicari na svim stranama..nista lepo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:43:09
|
|
|
|
branki*
|
trco,sta si ti citala?ja nemam pojma sta se desava uopste,kao da sam u nekoj epruveti... mm se vraca danas kuci,boza i ja ostajemo,nadam se da nece biti ledena kisa tako kod nas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:44:41
|
|
|
|
soni
|
Branki odakle si ti??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:50:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Soni ovdašnje novine sam odavno prestala da čitam, ništa bolje nego u Srb - ko je koga kokknuo, ko je na suđenju i sl. Evo današnja vest dana ovde je da se neki direktor škole ubio jer se na netu pojavio snimak seksualnog odnosa sa nastavnicom/čistačicom/psihologom iz iste škole. Mislim Zadnji put sam preletela i vidim ona deca što pomreše u autu i Manojlović da je umro. Čitam inače Novosti, ali kažem, prestajem i to polako. Politiku i ostalo neću pominjati Tako da bolje čitam i o Đokoviću i Nadalu i košarkašima nego sve ovo gore
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:53:21
|
|
|
|
branki*
|
soni,mi zivimo u boru,jugoistok srbije,a tamo je vec bila poledica pre neki dan..danas se mm vraca iz bgda za bor.ovde je fino vreme,ok skroz,ali tamo je planina i ume da bude gadno... trco,izgleda da to prodaje stampu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 11:54:24
|
|
|
|
soni
|
zna gde je bor...ali ne znam kako ljudi zive?? kazu da nista nema, da je sve propalo..nemastina?? da se kuce skoro za nista dele??jel istina?+
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 13:12:49
|
|
|
|
choopa choops
|
Dan :) Moji klinci bili na spavanju kod tetke, pa se ja probudila u 10h, a onda popila Utrogestan i nastavila do 12h Mislim što da ustajeem kad će me svejedno obalit za 20 min Sad doručkovala...Što se tiče novina, ja čitam samo zabavu i sport i mirna sam. Danas je vrijeme nikakvo i kažu da će biti tako do četvrtka
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?