Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 15:57:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma ostao mi vani na šporetu, nisam stavljala u frižider. A nisam obraćala pažnju, vherovatno je MM kuvao kafu ili nešto pored i eto. Mada, moram vas ovo pitat...Mni sada sveki kuva, ja sam mislila da platim nekome, ali MM kaže bolje ona jer ionako je sama, a nije pri parama, pa da mi kupujemo za nju i nas, a ona će samo da spremi I ok je, ali ona kuva toliko drugačije od mene. Npr, u pasulj stavi krompir? Kad kuva grašak, ne stavi krompiri mrkvu, samo meso? Uz glavati kupus isto, samo meso....I ne znam sad ne mogu svega da se sjetim, pa se pitam da li još neko tako sprema ili?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 15:59:55
|
|
|
|
vision
|
gde nabavljate Utrogestan 200mg? ima li ga igde u Beogradu?? hvala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 16:01:34
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice lako ćeš ti sad kad ti dođe mužić Odoh ja, evo mi ih klinci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 16:03:45
|
|
|
|
serpica
|
Eh Chupa da znas,mnogo mi je lakse,samo da je tu pola posla mi zavrsi samo Tomu kad cuva
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 16:17:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Npr, u pasulj stavi krompir? Kad kuva grašak, ne stavi krompiri mrkvu, samo meso? Uz glavati kupus isto, samo meso....I ne znam sad ne mogu svega da se sjetim, pa se pitam da li još neko tako sprema ili? Prvi put čujem da neko stavlja krompir u pasulj. Ja grašak kad kuvam, kuvam samo grašak. Nikakav krompir, nikakava šargarepa, nikakvo meso. Uz glavati kupus, ako misliš na slatki uglavnom stavljam samo meso,mada se ne sećam kad sam zadnji put spremila sladak kupus čorbast
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 16:30:40
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops soni nek gleda to s vedrije strane, bar ima novi šorc Branki pa ne znam. Recimo po buticima je prosjek 300e, konobari 400e bakšiši, držžavne službe oko 500e. Nisu to velike plate, ali cijene su takve jer je bila invazija Rusa punih para i sad niko neće da spusti cijene jer mogu da prodaju... Pa dobro, ima ovih dobrih pozicija po hotelima i agencijama, gdje su dobre plate, ali to uglavnom Budvani zauzimaju . Ja i mm radimo u Budvi, oboje na neodredjeno, a primimo zajedno od 1500-1600€. Ja imam i vikend slobodan. A cijene stanova su basnoslovne, sto Cupa rece zbog navale Rusa u jednom periodu, milionima smo se gadjali. Prosjecan covjek ne moze sebi priustiti stan u Budvi. Doduse ne bih ga ni zeljela, u onom haosu zivjeti u sezoni. Zivjeli tamo 3g privatno, onda napravili kucu izmedju Kotora i Budve. Zivim u sumi. Snezana i 3 patuljka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 16:53:59
|
|
|
|
Kata90
|
ja kad kuvam pasulj stavljam uvek iseckan krompir na kockice moze i sargarepu staviti svejedno.... a grasak cisto kuvam bez iceg....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 17:24:42
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Sad sam se cula sa Njicom. Ona je spremna za sutra mada misli da je nece poradjati sutra vec da ce provesti malo vremena na patologiji. CTG i juce i danas miran, sutra oko 14h joj dolazi doktorka i onda ce znati kad je poradjaju. Javljam ja ovde cim saznam nesto. Sve vas je pozdravila puno, pitala za Dacu ima li nekih novosti pa sam je malo uputila u ova nasa desavanja i tako... jedva cekam da nam stigne drugar, mogu misliti kako je njoj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 17:51:59
|
|
|
|
branki*
|
pozdravi je od nas i navijamo da bude sve dobro i kako treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 18:28:48
|
|
|
|
soni
|
Ja u pasulj stavim papriku svezu U grasak stavljam krompir Njico navijamooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 18:46:40
|
|
|
|
bubulence
|
cao drage moje, evo mene konacno mod kuce. tj kod mame .,mnoogooo sam se najela danas... Sanjci pozdravi nam Njicu i reci da mislim na nju! Choopa, i ja u pasulj stavim krompir, sitno seckan, i sargarepu, suvo meso. u grasak samo malo sargarepice a u slatki kupus suvo meso... tako od uvek radim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 19:02:45
|
|
|
|
soni
|
pojela sam 4 kriske pastete..njaaammm.....treba da peglam veceras, da se kupam i feniram...spremim moje za sutra... ucim... i kucam ovde bubu neka si se najela...
< Poruku je uredio soni -- 30.11.2014 19:03:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 19:10:21
|
|
|
|
janabons
|
Njico navijamooo Ja lezim koliko mogu pored moje male smizle.Pritisak mi je ok. Vadila sam opet betu veceras, sutra su mi rezultati JA u pasulj stavljam samo pasulj i meso, al sam cula da se dodaje i krompir
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 19:26:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Jabudic gde vam je kuca? Mi smo imali vikendicu iznad jaz plaze!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 19:26:59
|
|
|
|
serpica
|
Jano da sve bude ok javi nam obavezno rezultate... ja sam malopre imala takav rigoleto da jedva da sam stigla do wc-a sad mi je malo bolje,pijem sumecu multivitu i spremam veceru za moje....bubi ih kako bih ja jela da mogu,prosto mi zao da trosim hranu kad zavrsi znte vec gde.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 20:28:15
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam se baš začudila kad sam vidjela ataj krompir? Nigdje ni u jednom restoranu nisam jela pasulj sa krompirom, eventualno bude malo papričice, te ljute i ostalo sve isto kao ja kad spremam. Ja u pasulj stavim samo luk, mrkvu i koljenicu ili rebra. Grašak-grašak, krompir mrkva luk i teleće/goveđe meso od buta ili plećke, kupus glavati-luk, meso krompir i istom meso goveđe/teleće ili suvo...Mada ja vidjeh ovdje u receptima da skroz drugačije spremam. Možda zavisi do podneblja. Sveki mi je sa $evera Ali zato sprema odline polpete/faširane šnicle Njico sreeeeeeeeeeeeeećno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 20:34:06
|
|
|
|
soni
|
meni nikako ni ne ide pasulj i krompir...ja ni sargarepu ne stavljam... serpice drzi se ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 20:36:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Pogodite koga je opet izlogovalo?! Jano javi rezultate :-) Jabudic to su baš dobre plate Inače ja riješih da kao ipak probam da pijem Donat Mg. Irekoh mužu da mi kupi, ja popila malo imala se izrigat. reko' neću vala tako lako odustat, sad ću da sipam limun, sigurno će bit nešto kao bitter lemon. Kad sam sipala, a ono krenula neka sapunica. Napravila sam neku hemijsku reakciju Čovječe ja reko mužu bježi ovo će eksplodirat
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 20:49:07
|
|
|
|
soni
|
hahahha... ja ucm...sutra u 6 opet ustajanje, imam kurs na voznji po ledu..traje 4 sata..odlepicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 20:57:11
|
|
|
|
choopa choops
|
Da me vidjela profesorka hemij oduševila bi se Ja sam baš voljela časove vožnje. Samo kod nas to uopšte nije išlo po pe esu. Pola od tih stvari što su kao obavezne, nismo odvozili!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 22:08:10
|
|
|
|
Klarisa
|
Evo i mene. Satima citam sta ste sve napisale od petka uvece... Vidim da ste sve dobro i da su bebice u redu i to mi je drago Dobro sam, juce sam ceo dan odmarala, danas malo prosetala. Sutra mi je radni dan. Sad mi krivo sto nisam uzela bolovanje koje mi je doktorka nudila... Sutra treba da zakazem amniocentezu (u Zavodu za mentalno zdravlje u Palmoticevoj). Moram li to licno ili moze neko umesto mene? Posle treba da zakazem dubl, pa da idem u lab da vadim krv i dam urin za analizu. Primila sam u petak prvu injekciju progesterona. Sutra krecem sa Utrogestan-om... Strogo pazim sta jedem, izbacila sam grickalice, slatkise, testa... Nadam se da ce sve biti OK.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 22:11:02
|
|
|
|
soni
|
larisa uzimaj bolovanje uvek kad ti se nudi !!! ne znam da li moras licno... Choopa ovde ima sto nekih stvari, 3 sata sam sedela u ucionici i oni su predavali prvu pomoc, bez ikakve prakse icega...suva teorija...sutra kao ta demonstracija na ledu... imala sam jednu noc nocnu demonstraciju, ja sam sedela 3 i po sata a on je vozio i pricao...umori me nekad
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 22:45:36
|
|
|
|
bubulence
|
klarisa a zasto ti moras na AC? choopa e jesam ti se ismejala sada . soni kada zavrsavas sa tim voznjama i testovima? gde nam je sanjalica? srculence?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 30.11.2014 22:47:03
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubu soni ajde da više to završiš pa da si mirna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 1.12.2014 0:02:26
|
|
|
|
soni
|
Luna mi spala sa kreveta Laku noc
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?