|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
29.11.2014 14:41:45   
Maslacak15
ako sumnjas Serpi odmah idi i proveri. Nadam se da nije. Moze da se nekad smiri i kad jeste samo od sebe. U nekom najgorem scenariju moze da se operise tokom trudnoce ali to ti kazem zato sto pitas, kao odgovor na pitanje ne zato sto mislim da je to kod tebe realna mogucnsot. user posted image Bice sve ok Serpi.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2226
29.11.2014 14:44:43   
serpica
Nadam se da nije,jer opet kazem mislim da bol nema veze sa matericom,boli me bas nisko u predelu jajnika i jos nize i bol je bas kao kad mi je kamen krenuo,ali u desnom bubregu imam samo pesak,mislim bar sam imala... a sto se tice operacije mislis li da stvarno imamo strucnjake koji ce to uraditi a da ne ugroze trudnocu? Ja ne verujem...sacekacu jos malo pa ako se ne smiri idem kod dr..Hvala user posted image maslacko uvek nas utesis.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2227
29.11.2014 15:04:07   
daca77
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Poroditi se moras sigurno, tu dileme nema tako da stisni zube i pregrmi ovih jos par dana. Posle je sve drugacije.

Ovo ti je stvarno dobro...ubicu nekoga majke mi...mislim da je mm prvi, a onda su doktori na redu.
Serpice, slepo crevo ti dodje visoko postavljeno, malo ispod linije pupka, jajnik je nize. Nadam se da nisam pobrkala lonciceuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2228
29.11.2014 15:10:46   
Trcosava
Ja koliko zna od slepog creva hoće i noga da koči, ako se ja dobro sećam.
A što se tiče operacije, baš onaj dan kod lekara kad sam bila, Makedonka jedna samnom i prčamo nas dve (da prekratimo vreme) i njoj je puklo slepo crevo u prvoj trudnoći, hitno je operisana i naravno trudnoća nije bila ugrožena.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2229
29.11.2014 15:16:18   
Torbica
Uh žene drage,držite se...Što se slepog creva i njegove lokalizacije tiče,može biti i visoko i nisko,to je individualna varijacija.Ljubim vas sve
Ako je stomak tvrd,razvija se tzv.akutni abdomen,tada smo sigurni da treba proveriti slepo crevo.

< Poruku je uredio Torbica -- 29.11.2014 15:31:56 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2230
29.11.2014 15:26:40   
choopa choops
hej :-) Ja se kao i občno ušikala popodne. Čim popijem Utrogestan, koma :-)

branki pa dobro i to je dovoljno za sada. Kasnije Bože zdravlja, opet. A je l' imaš nekog u tvom mjestu kod koga bi mogli da idete? Ili ipak ne treba miješati kad već kreneš kod jednog dr?

Trco, ja sam sinoć pukla, isplakala se, sad sam super user posted image Muževi su pogani user posted image

šerpi, ne znam šta je, nadam se da nije ništa opasno. user posted image

daco ne znam šta da ti kažem. Možda je on planirao kao u nedelju nakon dežurstva da te porodi? A možda se i dogovarao nešto sa kolegama za zamjenu smjene, možda ta sestra nije upućena. Ko će ga znat. Što kaže Maslačaak, razgovaraj sa njim iduće sedmice, da znaš na čemu si. I obavezno mu postavi ta pitanja šta ako krene...(A neće sigurno, nego eto da i njega malo pokreneš na razmišljanje) Drži se, biće sve OK user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2231
29.11.2014 15:31:49   
branki*
choopo,da,imamo naseg logopeda,3 put nedeljno,idemo kod nje skoro pa godinu dana jos malo.
sinoc nesto razmisljala..a,sto su tebi naredili ishranu bez slatkisa,hleba i to?
daco,razgovaraj opet,ja se nadam da ce ispasti dobro po tebe.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2232
29.11.2014 15:56:15   
choopa choops
Zato što sam sa sinom imala trudnički dijabetes, a sada kada sam radila OGTT su mi bile granične vrijednosti. Mada ja mjerim sa aparatom kući i ne prelazi mi 5,7 ni poslije obroka, ali neću da se igram, da mi ne bi opet bilo kao prošli put.

Ma super je onda što ćete i kući imati gdje da idete, čisto da održavate taj neki nivo. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2233
29.11.2014 17:23:21   
serpica
Odspavala sam malo i kao bolje je... ne znam sta je bilo.
Kod nas pada kisa ceo dan,uzas..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2234
29.11.2014 17:42:45   
anita
Serpi nadam se da nije nista ozbiljno. Bas je dosadnà ova kisa. Meni sestra nije dosla. Mladji sestric povraca user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2235
29.11.2014 19:39:27   
branki*
anita,bolje,mozda je neki virus,a tebi to sad uopste ne treba,cuvaj se.
jeste,choopo,nije on bez iceg kod kuce,mada je ova u bgd-u stvarno izuzetna,svaka joj cast.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2236
29.11.2014 19:46:12   
anita
Jeste Branki virus je. Prvo je bio takav stariji sestric a sada i mali.
Nema veze doci ce sledeceg vikenda.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2237
29.11.2014 21:14:52   
Bokac
Evo i mene zenske. A kad ste vec u virusima, moji klinci zakacili neki. Luka je povracao nocas a marina ima proliv. Mene naravno izgleda nije obislo citav dan danas mi nisu sve koze na broju. Kod nas je suncano i idemo malo u setnju da klinci bas ne demoliraju stan a valjda ce i meni biti malo bolje na svezem vazduhu. Mm je trazio burek za rucak ali sve mi izgleda da ja u kuhinju danas necu uci user posted image
Serpice jel tebi bolje?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2238
29.11.2014 22:12:26   
soni
Gde ste zenskice??? Nama kasno otisli prijatelji..U kuci bomba, imaju i oni dvoje dece Luninog uzrasta...posle sam imala muke da uspavam Lunu..Kupili smo joj nov krevet pa nije tela u njega user posted image ..Kako su vasa deca prihvatila

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2239
29.11.2014 22:32:10   
soni
Meni kad je slepo crevo pred pucanje bilo, osecala sam nelagodnost sa desne strane donjeg stomaka i u preponi...nikakve druge simptome

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2240
29.11.2014 22:38:20   
*boka*
Hejuser posted image kako ste. Ja sam danas radila, pa isla kod moje Dr. iz doma zdravlja da mi da upute za vadjenje krvi i za urin i ona je htela da uradi UZ da bi uzela mere i upisala u karton. Medjutim, ona ima samo onaj običan drndavi UZ za koji moraš imati punu bešiku, moja je bila prazna pa me je malo jace pritiskala da bi videla, na kraju nije uspela da vidi pa me je poslala u hodnik da sacekam da se napuni bešika malo. Posle me je primila opet i sve lepo uslikala, snimila srčanu radnju, izmerila veličinu ploda 9mm što odgovara za tačno 7 nedelja (ja sam 7+1) medjutim kad sam dosla kući obilno sam prokrvarila. Šta mislite da li to može biti zbog tog pritiskanja stomaka i da li je to uticalo i na user posted image
Dok mi je radila UZ izvinila se sto me tako pritiska I rekla jako to ne utiče na plod I da ne brinem.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2241
29.11.2014 22:41:14   
soni
boko ne znam da li je od pritiska cisto sumnjam ili je to postalo normalno da skoro sve krvare u trudnoci... ja sam u obe krvarila nakon 3. meseca stalo....jel krvaris sada??

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2242
29.11.2014 22:53:49   
*boka*
Joj Soni da znaš! Kako me to nervira!
I ja sam krvarila I u prvpj od 13. nedelje pa narednih nekoliko meseci. Odmah nakon double testa sam prokrvarila.
Sad u ovoj krvarenje pocelo odmah, od 5. nedelje. Užas! Taman se malo opustim I poželim da uzivam, kad ono ti neda!
Sada mi se čini da se smiruje. Nemam bolove, to je valjda onda dobro.

< Poruku je uredio *boka* -- 29.11.2014 22:55:38 >

25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2243
29.11.2014 23:06:04   
soni
valjda ce boko uskoro proci..znam kako je..jel si nasla utrogestan

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2244
29.11.2014 23:14:46   
*boka*
I ja se nadam da će stati I da će sve biti ok.
E jesam. Još jednom hvala našim ringerajkama, maruska mi je uspela nabaviti I poslati 2 kutije iz Vlasotinca, bubili isto I srna mi je danas već prosledila jednu punu kutiju od 200mg, ostalo joj od prethodne trudnoće. Da mi nije njih za danas već ne bih imala.
Hvala i choopi I jabudicu što su se ponudile da mi posalju iz cg.
Inače nasla sam dve apoteke koje ga imaju, uvoze iz austrije, pa je skuplji, ali kad je frka šta da se radi. Nadam se da će ga apoteke uskoro dobiti po redovnoj ceni.

25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2245
29.11.2014 23:15:42   
soni
e super... svaka im cast ..divne zene ovde imamo...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2246
29.11.2014 23:21:50   
*boka*
Najdivnije user posted image user posted image user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2247
29.11.2014 23:23:30   
soni
ja sam upoznala dosta ljudi odavde i odrzavamo kontakt... nisam ni verovala da z anekog tako mozes da se vezes

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2248
29.11.2014 23:34:59   
*boka*
Znaš, mi se ovde jedna drugoj poveravamo, govorimo o stvarima o kojima ne ne govorimo često ni sa najbližima, a koje nas muče, punimo jedna drugu pozitivnom energijom baš onda kada je to najpottebnije, tešimo se, smejemo se I plačemo zajedno... kako se ne bismo vezale jedna za drugu.

25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2249
30.11.2014 0:15:17   
choopa choops
Hej ženice :-)

Boko bravo za srčeko user posted image A za krvarenje, možda je neki kapilarčić ili nešto? Meni je krvarila rana na grliću...Koliku dozu Utrogestana si dobila? Možda kad bi mogla nekako da kontaktiraš dr čisto da joj kažeš....

soni moji su tek sad sa 4 i 6g prešli u drugu sobu i nove kreveta, tako da ti to nije mjerodavno. Ali pretpostavljam da je svoj djeci u početku pomalo neobično dok se naviknu. Biće to OK.

anita bolje da preskočite radi virusa, iako znam da si vjerovaatno jedva čekala da ih vidiš user posted image

Ja gledam Pinkove zvezde, da mi je neko rekao da ću to da gledam rekla bi mu da laže user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here