Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:51:35
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cupo sad si mi ulepsala dan.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:53:59
|
|
|
|
anita
|
Drage ja samo da vam mahnem pa idem pod tus pa u krevet. Mi bili do grada na kaficu, pa onda u nabavku. Svratili i da vidimo garderobere kao da kupimo ali nista. Jedva cekam sutra dolazi mi sestra sa decacima .
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:55:36
|
|
|
|
soni
|
bice ti zabavno sutra...laku noc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:58:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Soso anita laku noć tebi i tvojim srcima
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 22:20:39
|
|
|
|
bubulence
|
anita lepo spavaj! boko ko ti je kriv kada nam vise ne svracas tamo gde si svracala, eno sve ti je sredjeno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 23:28:56
|
|
|
|
soni
|
Laku noc...odoh u krevet...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 23:39:21
|
|
|
|
*boka*
|
Hihihi Bubice nemoj me grditi, ja uopste na taj svoj FB profil ne svracam cesce od jednom mesecno, jer nemam kad. Nadam se od januara malo slabijem tempu i cescem izlezavanju kod kuce, pa cu da se aktiviram. Posle necete moci da me se resite HVALA PUNO BUBICI, MARUSKI I SRNI!!!
< Poruku je uredio *boka* -- 28.11.2014 23:50:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 0:08:41
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Nemoj da se zahvaljujes pomocicu uvek kad mogu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 6:05:46
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro Sve vas Evo malo i od mene za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:25:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ala pišete za medalju!! Ellem kosa i opadanje. Od prethodnog pobačaja je meni kosa opadala nenormalno, polovina mi fali i opadala mi je do pre jedno 2 meseca čini mi se. Sad se dosta smanjilo i čak vidim ono paperje da mi raste. Nikakav specialan šampon nisam koristila. Kopriva meni nije odgovarala jer mi previše isuši kosu i onda se mrsi i sve, a ako stavim balzama dovoljno onda se umasti za 2 dana. Apsolutno više ne gledam šta smem da jedem i šta ne. Juče se upravo naždrah pasulja i kiselog kupusa! Danas sam kao vampir ustala pre 7! trebalo je da idemo kod zaove danas, ali je otkazanojer se ne oseća nešto kao dobro, pa je toodloženo. Taman da poteram dragog da promenimo raspored i da polepimo one nalepnice koje su stigle. E, da! Dobro jutro! Sanjalice vidim vredna si! Hvala za kafidžonu! Sve koje ležite i morate da ležite I naravno veeeliki za sve ostale debelice okruglice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:34:30
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:40:42
|
|
|
|
soni
|
Dobro jutrooo... Jel ste poranile? Mise razbudjujemo uz mleko i crtace pa da organiuzjemo dan...Totalni mrak kod nas...Kakvi su planovi za danas?? Vikend :) Sanjalice hvala za kaficu, prijace
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:44:08
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Sanjalica nam je najvrednija...veliki MM ode na posao, a ja se sama dosadjujem kuci i smisljam sta bih od testa mogla da napravim i smazem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:45:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Moja eno sedi i crta poodavno. Mukica probudila se u 6, a oko pola 7 čuje da se mrdamo po krevetu i pita jel sme da ustane Danas reče ja, da razmestimo nadam se i naravno danas u trgovinu. Soni, kod nas sad kao sviće, a napolju dizaster. Magluština samo takva. Inače prognoza vremena - narednih 10 dana kiša. Roknuću se!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:47:48
|
|
|
|
soni
|
Bas je dobra, pita jel sme da ustane :).... Ovde sam prvo pokupovala stvari za lose vreme..Imam kisne gumene pantalone, gumene cizme, nepromocivu jaknu...Duva previse i kisobran nekad ne mozes koristiti...A moram da obavljam poslove i da izadjem iz kuce, na posao Dobro jutro dacooo...kakvog testa?? Ja imam ali pravi norveski recept za one puzice sa cimetom...Stoji testo samo pola sata i pece se 8 minuta..divno je...Probala sam ove sa RR nisu nesto
< Poruku je uredio soni -- 29.11.2014 7:48:57 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:52:30
|
|
|
|
daca77
|
Soni, a gde mogu videti taj recept? Resila sebe da pocastim, jer je dosta nerviranja bilo ovih dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:54:19
|
|
|
|
Bokac
|
E zenske vi vec ustajete a ja se spremam za spavanje. Kod mene je dva ujutru Inace sam iz Banatskog Brestovca- jedno malo selo pored Panceva. A sada zivim u Wake Forestu u Severnoj Karolini. Vise ne vidim slova na ovoj tastaturi, odoh ja da dremnem pa cu vam se javiti kasnije.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 7:56:36
|
|
|
|
soni
|
Daco jedino da ti napisem?? Ili ovde negde..sad cu naci temu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:00:01
|
|
|
|
daca77
|
LAku noc, boko AJd, cekam, Soni...a samo da nema mleka...to sam zaboravila da naglasim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:01:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Bokac laka noćca! Soni, vrili ženo turi taj recopis negde!!! Kad reče pužiće, setih se jednih puževa sa zimskom salamom i kačkavaljom... mmmm moglo bi to da padne za večerinku danas! JA nemam ništa nepromočivo sve mi pušta hahhahaha nadam se da će ove zimske da izdrže kišu, jer ništa drugo mi ne zadržava. Prskam in onim da budu nepromočive. Daco sestro slatka, počasti se - zaslužila si
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:01:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Sanjalice baš poraniš svaki dan...Ma sve i da nećeš po bplnicama kad krenu vizite, pa čistačice, pa doručak...kao na autobuskoj. Kako me to nerviralo. Moja ćera otišla u školu a vrijeme je užasno. Pada kiša, ne prestaje, grmi....Kad kažete kiša pogodite gdje padne najviš kiše po metru kvadratnom u Evropi? Trco ajde pa da porazmještate to danas... Zna li neko šta je sa Njicom? Ima li kakvih novosti?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:03:46
|
|
|
|
*boka*
|
Dobar jutar i od mene! Sanjalice mmmmm divna ti je kafica! I ja sam se probudila rano, pre nego sto je zvonio alarm, jos oko pola sedam, pojma nemam zasto. Još sam u krevetu, pijuckam čaj, pa ću da ustajem polako da se spremam za posao Kod mene je na žalost vikend radan, danas baš imam posla, ali mogu sedeći da ga obavim, a sutra imam neki seminar, dosta ću stajati, nadam se da neću da se zanesvestim :) Javnem se u toku dana! Veliki za sve!
< Poruku je uredio *boka* -- 29.11.2014 8:11:16 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:04:05
|
|
|
|
serpica
|
Chupo kakava skola u subotu? moje devojcice savaju a mali pije mleko u kolicima i gleda crtace..jo malo dok ja popijem kafu pa na spremanje dorucka
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:08:46
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice ma odrađuju jer nisu išli u početku 10 dana, i sad im je bukvalno svaka subota radna Meni ih baš žao... boko bemumiša i rad! Ko ga izmisli?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 29.11.2014 8:10:47
|
|
|
|
serpica
|
E a nasi prosvetari strajkuju pa su im casovi skraceni ko zna koliko ce tek da odradjuju,uzas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?