|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
28.11.2014 16:45:29   
bubulence
joj zenice moje, uvek nas nesto muci...
Sanjalice, neka se muzic strpi malo, bitno da je sa bebanama sve super.
boko garderobicu porucujem preko neke zene preko facea, ali ne h&m i c&a nego sada volim george, matalan i primark... posebno matalan.
sto se tice znojenja, pre trudnoce se nikada ali nikada nisam znolala a sada jako. mada mm tvrdi da je bez mirisa. ja culo mirisa poslednja dva meseca uopste nemam. bez zezanja, ne osetim parfem itd...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2101
28.11.2014 16:50:49   
Kata90
meni je culo mirisa bas jak,sve osetim......pogotovo kad se mm naparfemise znaci ne podnosim miris dezodoransa odma kasljem,a dim od cigara pogotovo......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2102
28.11.2014 17:12:21   
soni
Janu sam pitala Boko

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2103
28.11.2014 17:12:49   
Ipokrisia
Cao oblice noblice moje! Evo je Ipokalipsa user posted image jaaao par puta sam ovih dana pokusala da napisem nesto i naravno pojavi se neki error, a ja apisala citav referat i posle poludim i mrzi me ponovo se iznova da pisem...

Kod mene nista spec novo,uglavnom sam kuci otkad zahladnelo, nekad smao odem do Maxija u nabavku i to je sve. Tamanim ko luda mandarine, kiseo kupus, sargarepu...Bas mi se to jede ovih dana, nego procitala sam posle da trudnice kao ne bi trebalo da jedu kiseo kupus zbog neke bakteirje listerija koja moze da usmrti bebu...i onda sam se bas jako zabrinula, ja skoro svaki dan jedem kiseli kupus user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 2104
28.11.2014 17:15:31   
soni
Cao Ipokalipsa user posted image ja za kupus prvi put to cujem...Mada svasta nesto nadjem na netu da ne smemo...

Zenske imam pitanje...Treba sada da primim trecu dozu hepatitis B vakcine..Prve dve sam primila pre trudnoce...Da li smem uopste da primam dok sam trudna????user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 2105
28.11.2014 17:26:49   
Bokac
Zdravo zenske i od mene. Soni ja sam nasla da ne sme da se primi vakcina za hepatitis tokom trudnoce. Mi smo u procesu za green card i hteli su da mi daju MMR jer boze moj nisam primila drugu dozu kao dete i jedva sam se izborila da mi je ne deju. Inace imam zakazan onaj test za uzimanje uzorka placente za 9. Decembar. Rekli su mi da bebe imaju svaka svoju placentu samo sto su placente blizu pa ce biti izazov da pogode tacno da od razlicitih uzmu uzorak. A ako to ne uspe idemo na AC. Jedino sto se rezultati cekaju od 4-6 nedelja. Ja sam bas u panici. Ako otkriju da jedna beba ima HLH (ne znam kako se ovo zove na srpskom) onda ce mi raditi selektivni abortus. Do koje nedelje trudnoce je ok raditi abortus? Nekako mi je kasno 18-20ta nedelja.user posted image
Jos uvek ratujem sa krajem semestra ali i to ce biti gotovo 18. Decembra. Pa se nadam da cu imati vise vremena za druzenje ovde.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2106
28.11.2014 17:31:14   
soni
Bokac ja nista nisam razumela sto si napisala, ali sigurno upucen ce nesto vise napisati....user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2107
28.11.2014 17:32:43   
janabons
Hvala vam zene, stvarno ste divneuser posted image
Soni, nisu 2 bebe
Boko, pratila sam pritisak svaki dan, bio je ok. A juce sam se bas premorila, moguce da je to imalo efekta.
Nista nije u mojoj moci, sad je sve u Bozijim rukama. Mi smo tu da guramo, i u neuzvesnosti, i u strahu, i u bedakuuser posted image
Serpi, SAnjalice, samo napred, bice sve ok, verujem u vasuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 2108
28.11.2014 17:34:20   
serpica
Dobro vece drugarice... iscitala sam valjda sve,
Sanjalice drago mi je da je sve ok i da su bebice dobro user posted image
Jano drzim fige da na kraju bude sve ok,bas sam se obradovala kad sam te videla u temi,odmaraj i uradi betu za dva dana opet cisto da vidis kako raste...
Boko imala sam los dabl po dr pa me salje na AC a ja cu jos da uradim do toga....ali sam sad mnogo opustenija.
Bokac kad vidim sta tebe ceka pa moj problem je nula naspram tvog,zelim ti da sve bude ok a verujem da hoce ipak zivis u zemlji gde su mnogo strucniji lekari nego ovi nasi ovde.
Branki,Bubi,Anita,Stetice,Srculence,Lelo,Soni,Jabudic auuuu jel zaboravih nekog a da...Trcooooo valjda nisam vise nikog saljem vam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2109
28.11.2014 17:35:44   
eca89
IZVORNA PORUKA: choopa choops

A da itam ja vas...da li ikome od vas opada kosa u trudnoći? Baš me buni to, opada mi jako, a nije mi tako bilo sa njih dvoje koliko mi se čini....

Meni je mnogo opadala, ali na pocetku trudnoce, puno sam povracala, a i doktor mi je rekao da je to normalno i da ce se kasnije smiriti i stvarno jest, sad mi je normalna, ali sam stavljala na nju bar neka 2mjeseca ricinusovo ulje, pa držala 2h prije pranja, sad ne znam mozda mi je i to pomoglo.

< Poruku je uredio eca89 -- 28.11.2014 17:37:01 >

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2110
28.11.2014 17:41:12   
soni
Meni nin stop kosa opada, imam je dovoljno pa se ne primeti ali uzasava me to..ne pomaze ni jedan sampon...

Bokac odakle si i gde zivis sada??

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2111
28.11.2014 17:56:09   
bubulence
bikac bas sam se pitala sta je sa tobom! nema te...
ioo i ja tamanim kiseli kupus, nisam cula da ne smemo...
a za hepatitis se ne razumem...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2112
28.11.2014 17:57:17   
choopa choops
Ali Ipokalipsa je hit user posted image

Ipo i mene tako često izbaci, kako me to nervira ne mogu vam ni opisat. user posted image

Ovo za kupus ne znam, znam kao da ne bi trebalo zelenu salatu jesti dok se dobro ne opere.

Za vakcine isto ne znam user posted image

Ma meni baš kosa opada jako, nije mi u početku bilo, ali i ja sam je pustila da prirodno raste. Jer sam imala pramenove godinima pa mi je uništena totalno...a danas mi sin kaže: Mama kad ćeš da imaš drugu boju kosu? ja ga pitam što je l' više voliš kad je žuta? A on kaže:Da, onda si lepša user posted image Svejedno sam planirala tamo krajem januara opet da se šatiram. A perem je sad onim kosili, pantenol i td šamponom. Valjda prestane...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2113
28.11.2014 17:59:18   
soni
Moram poslati doktorki mail i da je pitam ..ne znam....user posted image

Direktna veza do poruke: 2114
28.11.2014 17:59:53   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

bikac bas sam se pitala sta je sa tobom! nema te...
ioo i ja tamanim kiseli kupus, nisam cula da ne smemo...
a za hepatitis se ne razumem...

ma stvarno glupo ,kako da unosimo vitamine ako nista ne sme...necu vise nista ni da citam na netu samo me smori user posted image

Direktna veza do poruke: 2115
28.11.2014 18:03:20   
soni
ma da...user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 2116
28.11.2014 18:08:51   
*boka*
Serpice kakav ti je bio double? Koji odnos?
Moj je bio ocajan, 1:263, bio je u crvenoj zoni, free beta hcg je bio 4.9 MOM što je ukazivalo na daunov sindrom, a amnio nisam smela da radim jer sam krvarila i evo mi je Elena zdrava, lepa I vesela devojčica. Ja sam našla odličnog ultrazvucnog dijagnosticara, radio mi je expertski uz koji je trajao oko pola sata, sve je merio I uporedjivao i na kraju mi je rekao da on ne moze da utice na moju odluku hocu li raditi AC ili ne, ali da mi je on sigurno nece raditi jer prema UZ markerima vidi potpuno zdravu bebu I ne zeli da dovodi trudnocu u rizik bez potrebe. Cak nije trazio ni triple test jer je siguran da ce rezultati biti slicni I nece da me traumira bez razloga.
Sto se kupusa tice prvi put cujem. Ja sam ga tamanila I iz tursije I iz bureta.

< Poruku je uredio *boka* -- 28.11.2014 18:13:33 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2117
28.11.2014 18:13:45   
serpica
Boko moj je 1:886 ima u temi dabl vidi detalje i bas si me obradovalauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2118
28.11.2014 18:14:17   
soni
ja kad citam vasa iskustva svakoj su nesto nasli u trudnoci sto nije u redu...bzv bas... Bolje sto nista ne znam i sto ovi nist ne govore

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2119
28.11.2014 18:19:20   
bubulence
jao soni blago tebi! sto manje znas to bolje...
e zene za opadanje kose je spas najobicniji sampon od koprive!!! meni je opadala u pramenovima do pre 2-3 meseca, od nekoliko zena sam cula da je dobar ovaj sampon ali mi bilo bzvz da ga koristim. i na kraju posle svega i svacega odlucim da ga probam i posle drugog pranja je prestala da mi opada a nemam ni peruti, mada peruti i nisam imala mnogo...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2120
28.11.2014 18:25:39   
soni
Moja mama samo taj koristi godinama i super joj kosa

Direktna veza do poruke: 2121
28.11.2014 18:27:50   
choopa choops
Bubu, e baš će da kažem MM-u da mi kupi, ide kasnije u market. Moram da probam, jer od ovoga nema vajde. Imaš neki poseban ili bilo koji da uzme?

soni pametni Norvežani, žive bez stresa user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2122
28.11.2014 18:40:35   
bubulence
choopa mozes bilo koji, mm je prvo uzeo afroditin on je oko 3e a prosli put nije nasao taj pa je uzeo naj najobicniji i kostao je manje od 1e a jednako mi je dobar... probaj...

Direktna veza do poruke: 2123
28.11.2014 19:28:30   
srculence25
Sto se tice mirisa mebi nista nesmeta.Sve sto sam jela pre jedem i sad.Mandarine tamanim na veliko.
A volem i banane.Eto ja cula da nevalja jesti banane kao zbog nadimanja.
Kafu sam pre pila u vecim kolicinama a sad 2 soljice dnevno.
A kosa mi je pre bas opadala koristila sam neku masku protiv opadanja.Sad u trudnoci kosa mi blista.Ima sjaj,mekana je i neopada ni ni.

Direktna veza do poruke: 2124
28.11.2014 19:51:43   
choopa choops
Hvala bubu, naručila sam mu, ali ko zna hoće li mi donijet jer je sa djecom, pa ga uhvate živci user posted image

Srculence jedi sve ako ti ne smeta. user posted image

Meni pomalo kreće žgaravica od kiselog, tako da slabo jedem...

Popih prije Utro i opet mi se prispavalo, taman sam mislila da sam se navikla na njega, ali jok. A kad treba, onda ne mogu da zaspem!user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here