Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:00:55
|
|
|
|
serpica
|
Ja odoh da smestim decu u krevet pa da jos malo procunjam i bacam se u horizontalu,i da vam kazem jos,nisam umislila pokrete bebe,i danas sam ih osetila,lepo me golica i to par puta,i mnogo sam srecna,nisam verovala zenama da tako rano osete pokrete ali eto,nekako sam sigurna da je to,to...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:06:10
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zenske... serpi,super za golicanje! ipo.bas smo te spominjale ja cula za listeriju,ali ne znam da li ima veze sa kiselim kupusom... ja se isto znojim,vec sam pisala negde od sredine trudnoce je pocelo... a,kosa i nokti su mi isti kao i pre trudnoce,slabi
< Poruku je uredio branki RR -- 28.11.2014 20:17:53 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:19:22
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice ja sam svaki put osjetila sve ranije Leptirići mali, to je najljepši osjećaj! Ja znam da zelena salata ne bi trebal zbog toga, ali kiseli kupus stvarn ne... Ja sam se skroz smorila sada nešto. Valjda me sve sastavilo, popustim po nekad psihički pa se malo isplačem Ne znam ni sama...sve se bojim od ovog Utrogestana što pijem da nešto ne bude kasnije pa se mislim da ga smanjim na svoju ruku, ali se bojim da se nešto ne desi. onda ležim tu sama po cijeli dan, djeca dođu, pođu. Sa nikim da porazgovaram. Da nije vas tek bih se onda još više raspala. Baš sam bila pukla na momenat! I što je najgore nije mi prvi put, u obje trudnoće je bilo tako i znam da će proći, ali pucam po šavovima...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:21:55
|
|
|
|
soni
|
ja jos nisam oset_ila bebu...15 +4 danas...jel rano?? sad cu da ucim testove pa da gledam film...Sta vi radite?? choopa ne daj se...hormoni, i jos plus se milin drugih stvari skupi... set_aj sto vise , sreci se sa ljudima...ne znam st da kazem...ja odem na posao 4 sata pa mi nekako lakse...Imam i ja takve provale, place , rigam ko da je neko umro...sto negaivnih stavri u glai...i prodje
< Poruku je uredio soni -- 28.11.2014 20:24:06 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:23:25
|
|
|
|
branki*
|
choopooooo stigne tako nekad,spopadnu misli...nece ti nista biti od utrogestana,ne brini za to,sad koliko ima vajde i svrhe da ga pijes,ne znam.ja u prvoj ga koristila do 7.meseca.sad nesto malo na pocetku i to je to. soni,ja jos malo ovde,pa da provrtim kanale,pa u krevet,sutra imamo cas od ujutru.
< Poruku je uredio branki RR -- 28.11.2014 20:27:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:27:20
|
|
|
|
choopa choops
|
Opet me izlogovalo, samo mi je još to falilo Soni nije rano, sad će to ovih dana...Mada zavisi i gdje je posteljica ja mislim Meni je baš krivo što nisam zapisivala kad sam osjetila te prve leptiriće
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:31:26
|
|
|
|
*boka*
|
Kakvo je stanje kod vas sa utrogestanom? Ja sam evo s muzem u kolima, obilazimo grad i sve apoteke nigde ga nema i svuda su nam rekli da je nestašica i da ga nigde nećemo naći, a ja ga imam još samo za večeras i za sutra ujutru, za popodne ga već nemam
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:31:53
|
|
|
|
choopa choops
|
soni ma to i jeste problem, jer nigdje ne idem, ne smijem, a sama sam u kući skoro non stop. Mislim ja jesam samotni tip i volim to, ali ovo je previše. branki pa baš to, nadam se da neće ništa bit, ali kad pročitam one kontraindikacije i svašta nešto smorim se. A opet mislim popila bih i kiselinu samo kad bi bila sigurna da pomaže bebi. Ma ne znam Moji da veceraju, pa da idu u krevet, a ja ću možda kosu da operem, kupio mi muž od koprive, ali Wash&go. Pakao Još ja kažem obični, ali on kao da je sa Marsa. branki koliko još imate časove?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:33:36
|
|
|
|
choopa choops
|
boko kod nas ga u CG ima, sada su dobili i onaj od 200mg iako je bila nestašica. Kad bih ti mogla poslat nekako bih drage volje, ali ne znam kako. Inaače sad su mu i cijenu smanjili, onaj od 100mg košta oko 5,60€...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:34:51
|
|
|
|
soni
|
pa kad znas sta je problem onda ajde...kod rodjaka, prijatelja..pa cak i sama na kaficu negde..kupis tracarajske novine i teraj....meni je kuca ubistvo kad sam non stop..onda zovem muza na posao i kukam i napadam ga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:39:33
|
|
|
|
bubulence
|
boko ja imam od 100mg malo vise od pola kutije, mogu ti poslati. znam da je nestasica. choopa ne daj se, i ne ukidaj sama utrogestan. mislim da on sada i nema neku funkciju ali ti sigurno ne skodi... soni, ja sam u drugoj trudnoci osetila malo kasnije, zato sto mi je posteljica na prednjem zidu, mislim da sam bila trudna 19 nedelja. serpi, vec!!?? diiivnooo . a ako neko zna da prepozna pokrete onda si to ti, ipak je cetvrta trudnoca...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:46:07
|
|
|
|
choopa choops
|
bubu Ma mislila sam da smanjim na 3x100...Ali neću, sačekaću kontrolu za deset dana, pa valjda smislimo nešto. Idem da aim pomognem da se smjeste u krevet i procitam pricu, pa se vracam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:48:57
|
|
|
|
soni
|
ajde ti ...mi smo tu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 20:56:57
|
|
|
|
jabudic
|
Boko, ako ne nadjes mogu pogledati sjutra kod nas u apotakama, pa da ti posaljem busom ili nekako?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:13:25
|
|
|
|
serpica
|
Bubi ja sam prve dve osetila oko 20 nedelje cini mi se,sa sinom vec sa 16 a eto sad ne punih 12 nedelja,ali mi je jedino sad posteljica na zadnjem zidu,sve ostale na prednjem,mozda i to ima veze. Sto se utrogestana tice ni kod nas ga nema nigde ja imam za jos 3 nedelje otprilike ali mi je dr rekao i da ne pijem vise kad s tim zavrsim...Boko danas sam cula da Ivancic i Sinovi mogu svasta da nadju a da kontaktiras njih i pitas..ne znam,probaj....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:33:11
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Boko ako vidis ovu poruku javi mi se na fb. Popadija Mara
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:35:43
|
|
|
|
jabudic
|
Popadijooooo! Veze nemam da si to ti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:37:03
|
|
|
|
soni
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:39:14
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Popadijooooo! Veze nemam da si to ti! Dobro se maskiram. Ako imas Bokin broj pusti mi na poruku.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:40:59
|
|
|
|
*boka*
|
Chuppi, Bubi, jabude Vratismo se kući praznih ruku, svuda su nam isto rekli, a u poslednjoj apoteci nam rekoše da ga ni ne tražimo, jer ako ga neko I ima neće nam ga dati, reći će da nwma jer su ga svi povukli zbog cene, a šta im to znači nemam pojma. Pitam se samo kako mogu trudnici da ne daju lek, a imaju ga... kao da im ga dzabe traži. Jabude i chuppi kontaktirao je mm već jednog našeg prijatelja iz CG da ujutru potraži I da nam po autobusu nekom pošalje. Kod vas ga sigurno ima? Sosa Mena sad ću da ti se javim na fb Što si se ti zakamuflirala, pojma nemam da si to ti :)
< Poruku je uredio *boka* -- 28.11.2014 21:41:59 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:41:12
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Popadijooooo! Veze nemam da si to ti! Mara? Kakvo iznenađenje!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:43:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ne mogu da verujem da me niste provalile.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:44:02
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: *boka* a u poslednjoj apoteci nam rekoše da ga ni ne tražimo, jer ako ga neko I ima neće nam ga dati, reći će da nwma jer su ga svi povukli zbog cene, a šta im to znači nemam pojma. To ti znači da će da poskupi! Neka pogleda u državnoj apoteci, ja sam ga tamo uzela. Oni su mi na računu otkucali tu cijenu za koju sam ti rekla, samo ja ne plaćam jer je na recept. I ne znam da li je to redovna cijena jer sam u privaatnim plaćala skoro 8e. Ajde držim fige da nađete
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:47:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma ni na kraj pameti! IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Ne mogu da verujem da me niste provalile.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 28.11.2014 21:48:59
|
|
|
|
choopa choops
|
boko ne znam u kojem je gradu, ali evo ako hoće može da zovne i da pita, da ne ide bezveze. KLIK
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?