*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 12:10:39)
|
Drage [sm=nosecka.gif] i mame dobro jutro! Mada je vec trebalo reci dobar dan, ja sam jos uvek u krevetu, tako da mi dan jos nije poceo. Danas KONACNO ne radim, imam slobodan dan nakon pune 2 nedelje, pa sam resila da ga iskoristim i odlezim malo. Anita, ja bih porucila onu jednu tvoju kaficu koju si jutros nudila, po mogucstvu da bude ista onak'a! Nema me nekoliko dana samo iz razloga sto apsolutno ne stizem. Ovih dana sam i na poslu imala obaveze, pa nisam stizala da pisem odande, onda posle posla oko 17h odem po dete u vrtic, dodjem kuci, rucamo, sredim i okupam dete i bukvalno se onesvestim! Inace kod mene su se krvarenja javljala i nakon pregleda. U ponedeljak sam radila UZ, a u utorak uvece prokrvarila i to bas bas puno. Nisam ni osetila da mi ista curi, lezala u sobi i gledala TV, pripiskilo mi se i odem u WC kad tamo uzas. onda je u toku noci prestalo, sutradan sve bilo OK, a onda juce ja odem na posao, udjem u WC i ista stvar (sreca imala sam ulozak). Javila sam doktorki sta se desava i rekla mi je da pratim u toku dana i danas pre podne, pa ako se ponovi da dodjem da me pregleda, dezurna je u bolnici. Medjutim, ono sto mene buni i nervira, nije mi pojacala terapiju, cak na pocetku mi je nije ni dala jer je ona u fazonu, dok ne registruje srcanu radnju ne daje nista, a i tada daje minimalno lekova, pusta da priroda odradi svoje. Zato sam ja zakazala kod jos jedne doktorke za sutra uvece, da me i ona pogleda i jednostavno da cujem i njeno misljenje. Kad sam sa Elenom prokrvarila prvi put, odmah su mi odredili strogo mirovanje, ukljucili utrogestan 3x2 i plus progesteron inekcije svaka 3 dana po 1. A sada mi nije rekla cak ni da mirujem, dala mi je samo utrogestan 2x2 i to je to, da se vidimo 8. januara. Bas sam zbunjena. Serpi, nije me bilo nekoliko dana pa ne znam... zbog cega su tacno predlozili da trebas da ides na AC? Kakvi su ti bili rezultati double testa? Sanjalice pa [sm=duda.gif][sm=duda.gif] ce uskoro stici [sm=bravo.gif] Zbog cega si to primala inekciju? Srculence ja obozavam kaljeve peci! Kad sam bila mala imali smo je u stanu i skoro sam bas tati spomenula kako bi bilo dobro da je kupi za kucu, jer je gekorativna, a jako dugo drzi toplo. Nasla sam neki sajt, prave kaljeve peci po zelji i meri. Bubulence gde si porucivala garderobicu za beku? Ja sam isto za Elenu gomilu stvari preko neta kupila. Sad redje, jer mi je C&A i H&M blizu, pa sve kupim tamo. [sm=smiley31.gif] za sve trudnjace i mame!
|
|
|
|