RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

plačljiva -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (27.11.2014 22:25:51)

Lelaigor [sm=smiley31.gif],nedostajale ste mi sve sa RR ali ko se seli taj se ne veseli [sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (27.11.2014 22:28:35)

Joj, sve znam, tako sam ja u maju, pa još net nismo dobili par meseci, mislim da sam jedno 4 meseca bila bez RR. [sm=smiley13.gif]
Brzo da bude gotovo, pa stiže beba i onda ćeš imati vremena za nas! [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (27.11.2014 23:19:49)

placljiva a bas smo te danas spominjali...
sigurno ti je tesko da sada sve sredjujes...
moje dete je zaspalo pre 20h i obecala sam sebi da cu brzo za njom a evo me, jos sam budna... porucila sam neke stvarcice za bebu malo pre i bas sam hepi

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 0:11:30)

Helloooo zenskaci, vidim ovde zanimljivo kao i uvek.
Bogami sad kad krenete jedna za drugom da se poradjate ispraznice se tema [sm=smiley36.gif]
Ja sam se danas konacno upoznala sa svim carima dojenja, upalile se grudi imam temperaturu. Pa malisic place ceo dan, nikako da ga uspavam. Onda ispanicim da je gladan i da moje mleko ne valja [sm=smiley36.gif]. Jednom recju zadovoljna sam [sm=bravo.gif]
Ljubimo vas sve...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 6:00:37)

Dobro jutro [sm=kava.gif]
Da popijem kafu i odoh polako u dz,rade od 7h pa se nadam da budem medju prvima..

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 7:57:02)

Jutro :)

Ja se ustala da ispratim ćeru za školu i sad ne mogu da zaspim opet. A sinoć sam baš loše spavala, okreni obrni, ne mogu da zaspem, pa sam čitala neku knjigu da "izmorim" oči [sm=smiley36.gif] Sad ću ja u 10h kad popijem Utrogestan da se komiram opet. [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 8:25:04)

Jutar i od mene!
Ispratih moje, što na posao što u vrtić i sad u miru kafu da popijem. Pa da krenem dalje. Ipak ne idemo kd zaove za weekend [sm=sloncek.gif] taman ću da poteram ovog mog da premešti nameštaj [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 8:26:22)

Dobro jutro...Dorucak i kafa, pa da se spremam za posao...Zimaaa kod nas...nema vise zezanja :).....Busom putujem na posao i stalno kukam zbog toga a l bar nista tamo ne radim pa mogu da odmorim...

Sta planirate danas??

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 8:52:39)

Dobro jutro drage [sm=nosecka.gif]
Prinudjena sam da ustanem ranije jer cekam da mi stigne zamrzivac sto smo narucili pa salju iz Bg.
Joj bas je zima ,sinoc sam do kasno bas lozila u pec i nevredi opet mi zima sad kad ustanem,

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 8:56:20)

Plan mi je da smislim šta da jdemo danas [sm=jezicek.gif] Muka me hvata od kuvanja jer nikakve ideje nemam za kuvanje. Hm sad mi pada na pamet neka ssalata od tunjevine... Videću još.

Mi peć ložimo pooavno i zagrejala se soba, pa nije tragično kad se ustane, staara je peć, ona kaljava ili kako se zove, pa dugo drži toplo i kad se vatra ugasi. Uveče, kad ana zaspi i kad zatvorimo vrata do spavaće hoću d'umrem od vrućine.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 8:56:25)

Da, najavili su zahlađenje, možda i snijeg po planinama. Kod nas jeste hladnije danas, ali dok god ne okrene na buru, podnošljivo je [sm=smiley1.gif] Mada meni svejedno ionako sam u kući non stop [sm=smiley36.gif]

I ja juče "oprezno" nagovijestila mužu da nađe vremena da sredi kuću pa da krečimo šta se mora i da sređujemo polako [sm=smiley36.gif] Neću poslije u zadnji momenat da mislim hoću li da se crvenim pred patronažnom kad nam uđe u kupatilo i vidi buđ po zidovima.

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:00:34)

napravi corbu Trco, i ja sam..:)...

Pa i vreme je za zahladjenje...Eto ga decembar !!!.. Imam dobre cizme , zimske pantalone...Ovde nema modiranja, bas sam sinoc sa muzem pricala da imam zelju da se sredim...Ne dozvoljavaju mi vremenske prilike [sm=smiley1.gif]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:01:13)

Srculnce mogla si se probuditi kad pozvone na vrata [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:04:26)

dobar jutar!
ni s od spavanja... jako me bole ledja... jesam ves spominjala da se osecam kao penzionerka????
soni moj plan za danas je da skuvam rucak i da odmaram...
i kod nas je hladno, cak sam ustajala nocu da pustim pec da duva inace nam je samo ukljucena da greje bez duvanja...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:05:36)

IZVORNA PORUKA: soni

napravi corbu Trco, i ja sam..:)...

Pa i vreme je za zahladjenje...Eto ga decembar !!!.. Imam dobre cizme , zimske pantalone...Ovde nema modiranja, bas sam sinoc sa muzem pricala da imam zelju da se sredim...Ne dozvoljavaju mi vremenske prilike [sm=smiley1.gif]

Ne volem čorbu [sm=smiley19.gif] ne volim skoro ništa čorbasto! Hmmm pada mi na pamet pasulj, ali ne znam da li ga imam. Mislim da smo ga svog potrošili...

Moje čizme su bakandže i sjajno idu na Jelanke, ali sad mi malo 'ladovina samo za helanke. Doduše juče kod lekara sam lepo helanke umesto čarapa, preko debelu suknju (pamučnu, ali je baaaš debela) i preko majca, džemperko i jakna). Već 3 dana nosim muževljevu jaknu do vrtića kad idem. Smešna sam kao bioskop u njoj [sm=jezicek.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:11:33)

Dobro jutro
Ja sam se napokon naspavala [sm=smiley1.gif]. Ustala sam, doruckovala i sada pijem kafu. Evo i za vas

[img]http://www4.slikomat.com/13/1128/kwn-kafa-s.jpg[/img]

U toku dana imam da spremim nesto za rucak a jos uvek ne znam sta cu. Popodne idemo da vidimo neke ormare i malo da se prosetamo.

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:12:07)

Jutro i od mene!
Bubi, šta si poručila? [sm=bravo.gif] Wiv, joj, pa jesi li dobila neki antibiotik ili šta?
Joj, kad se setim tog Utrogestana, kao da sam se nadrogirala, srećom, kratko sam ga pila i primala inekcije.
Ja danas planiram da raspakujem poslednje kutije. Neverovatno me je sramota što od maja imam neraspakovanih kutija, ali tu su uglavnom knjige, albumi, papiri, sitnice, itd. Čekam mm mesecima da zbudži taj neki regal, dobro ruku na srce, nije on stolar al' opet... Ja sam rešila to da raspakujem u ovakav regal kakav je, a on nek vidi posle šta će. Moramo da finaliziramo više sve, ovo nije normalno. Em što je D rođendan u sl.subotu, moram skloniti sve što je višak, napraviti mesta za sve klince i goste, em što na to mesto gde su sad te kutije treba ta stavimo krevetac. [sm=smiley36.gif]
Eto, to planiram danas, to mi je prioritet. I da skuvam nešto, sredim veš. Ako mi ostane vremena onda možda počnem da pravim figurice i ukrase za D tortu i cupcakese...sl.nedelje mi je burno. Spremamo se za njen rođus, a ja moram da odradim sve analize da bih dobila rezultate za internistu. Kako ću to sve zajedno, ja ne znam. [sm=zmeden.gif]

Malo kafe i doručka

[img]http://www.dodaj.rs/f/g/E7/3TV0f0Qm/dsc06381.jpg[/img]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:16:31)

Da da kaljeva pec je bas dobro dugo drzi toplo.Bas sam htela da pitam koja od vas ovde se greje na pec na lozenje?
Sreca sinoc mm doneo mi drva a moram otici po potpalu.
ja imam pasulja skuvano od juce sa suvim kostima ali mi se nejede to sad.
Jos sam u pidzami a kao ustala ranije da ih docekam [sm=smiley36.gif]
jao zima mi da se presvlacim

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:22:07)

Ova čokolada i kafa sa šlagom vam nije trebala jutros [sm=zz_furious.gif] [sm=smiley36.gif]

lelo ovaj tvoj obrok bi mogao da prođe :))))

Srculence mi imamo peć, ali nismo još počeli da ložimo, grijemo na klimu i njihovu sobicu zagrijevam sa norveškim radijatorom.

Ja ne kuvam otkad mirujem, pa sam se dogovorila sa svekrvom da mi kupujemo sastojke, a ona da kuva. Ona je to prihvatila, tako da sam mirna do daljnjeg [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:26:14)

Neg' šta! Ja ću sad slaninicu [sm=smiley36.gif] Pretvoriću se u gicu.
Mada, manje se gojim od takvih stvari, najviše od slatkiša. A ni njih ne dam nikom!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:33:34)

Wiv a jel sikite i dalje? sme sa T koliko znam...
jao zene kakvo posluzenje [sm=bravo.gif].
lelo svasta sam porucila na kraju, Emi neke sitne igrackice, helanke i majicu. bebi tri majice, dvoje helankica, dvoje zekica, kumicu trenerku, deverovoj devojcici neki mikser igracku i taaakoooo... mnogo volem ovo troskarenje...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:41:43)

A inače listah sinoć slike sa UZV-a , anita [sm=love.gif] koliko je ono slatko!!! sva sam se raspilavila bila [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 10:06:47)

da bas je divno nikad pre nisam imala priliku da vidim slicice od trojki predivno [sm=9nebesa.gif]
drage moje stavicete me u top znam [sm=smiley36.gif]
znam meni nikako ugoditi ali eto sta cu prvo mi je pa se njuskam i zagledam.

nekad je znalo bas posteno da me lupi onako da zatrese stomak a sad u poslednjih nekoliko dana samo se blago javi.Jel to ok?
mislim javi se da se nejavi ja bi vec digla uzbunu ali nekako nezno slabasno [sm=zmeden.gif]

Bubi i ja ti se pridrzuzjem u penzionere inace [sm=smiley36.gif]
cim krenem da pesacim boli me levi list kao da trne sve bacakam nogu a desi se i grc u listu da me hvata

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 10:18:50)

srculence to je normalno što vrrijeme više protiče...Bar je meni tako bilo u obje trudnoće. Navikneš se da lupa, udara, a onda krenu da te zezaju [sm=smiley36.gif] Ja sam se tripovala baš! [sm=smiley9.gif] A išla sam skoro svakih 15-20 dana na preglede.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 10:20:08)

Vratila se napokon i ne znam da li sam rasterecena ili ne evo sta se desavalo:
Otisla u dz po uput da ponovim dabl i da mi uradi uz ( to je drugi dr kod koga idem drzavno po upute i analize ) pogleda on rezultate i kaze pa meni je ovo ok nije za AC [sm=zmeden.gif] uput ne mogu da ti dam jer ce biti da sumnjamo u lab jedino da cekamo uz za tripl i onda da uradimo. Ja mu kazem da mi je dr koja bi radila AC rekla da ponovim dabl on kaze neka mi napise ja cu da dam ali ovako jedino cekamo tripl mada i po ovome ne vidim znak za uzbunu. Mora da je kolega pogresio.[sm=zmeden.gif]
Odatle idem privatno kod te dr,znam da nece da me primi zauzeta je ali sacekam je na hodnik i ispricam sta mi je reko dr u dz kaze ona,nista cekacemo uz za tripl i kad je pogledala rezultate i ona kaze da su ok ali cemo da uradimo euz za dve nedelje i onda tripl pre nego uradimo AC. I na se slaze da je kolega prevideo stvari.[sm=zmeden.gif]
Ja ne mogu da verujem da se takve stvari previde i da tek tako nekog posaljes na AC,ali nema veze,sad sam cula jos dva misljenja,idem za dve nedelje na taj euz i onda cu valjda da odahnem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>