lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (28.11.2014 9:12:07)
|
Jutro i od mene! Bubi, šta si poručila? [sm=bravo.gif] Wiv, joj, pa jesi li dobila neki antibiotik ili šta? Joj, kad se setim tog Utrogestana, kao da sam se nadrogirala, srećom, kratko sam ga pila i primala inekcije. Ja danas planiram da raspakujem poslednje kutije. Neverovatno me je sramota što od maja imam neraspakovanih kutija, ali tu su uglavnom knjige, albumi, papiri, sitnice, itd. Čekam mm mesecima da zbudži taj neki regal, dobro ruku na srce, nije on stolar al' opet... Ja sam rešila to da raspakujem u ovakav regal kakav je, a on nek vidi posle šta će. Moramo da finaliziramo više sve, ovo nije normalno. Em što je D rođendan u sl.subotu, moram skloniti sve što je višak, napraviti mesta za sve klince i goste, em što na to mesto gde su sad te kutije treba ta stavimo krevetac. [sm=smiley36.gif] Eto, to planiram danas, to mi je prioritet. I da skuvam nešto, sredim veš. Ako mi ostane vremena onda možda počnem da pravim figurice i ukrase za D tortu i cupcakese...sl.nedelje mi je burno. Spremamo se za njen rođus, a ja moram da odradim sve analize da bih dobila rezultate za internistu. Kako ću to sve zajedno, ja ne znam. [sm=zmeden.gif] Malo kafe i doručka [img]http://www.dodaj.rs/f/g/E7/3TV0f0Qm/dsc06381.jpg[/img]
|
|
|
|