srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (17.11.2014 13:16:40)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Srculence uvek smo da kazem tanju ujutru u odnosu na vece,ne brini,ako ti naticu zglobovi na nogama,prsti i na rukama i na stopalima videces,to se primeti...a koliki ti je pritisak? serpi inace mi je prtisak uvek isti oko 90 sa 60 a najvise oko 100 nikad preko.Moracu da merim malo cesce da vidim ima li promena znam samo da cim dodje do 100-ke mene boli glava. IZVORNA PORUKA: vonavoj Samo da mahnem,pregledala sam vam tikere,ala lete trudnoce! branki,anita,serpice,eco,srculence,njica,trco,stetice i sve ostale,zaboravila sam sigurno jos dosta njih,grlim vas i nedostajete mi! sutra je T rodj,slavimo u subotu,u sredu mi stize sestra sa klincima.u petak mojima slava!! zurka! von i ti nama puno falis bogami bas leti vreme meni pogotovo ceo mesec proleti sa vama drage moje [sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: branki RR srculence,ne mora da znaci da otices..moguce samo da si se ugojila i da je lastis malo jaci ili dugo stajao.otoke najbolje primetis po rukama i stopalima,osecaj tezine,nadutosti,utrnulosti,ne osecas,kad utisnes prst,a ono ostane par sekundi belo mesto tamo gde si pritisla,to su otoci. branki koliko sam primetila nemam otoke,ako se nevaram najbolje se vide na zgolobovima i stopalima.To nemam ali sam primetila kad utisnem prst na butinama ili listovima ostane belo mesto. Inace mm danas dobio slobodan dan jer tamo u firmi nemaju struje pa resio da pravi razmestaj po kuci.Posle podne idemo po krevetic [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|