jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (16.11.2014 20:23:57)
|
joj te mucnine, uf to mi je najgore od svega.... i odrzavanje trudnoce. u ovoj sam bas imala jake mucnine, sreca pa su prosle. kod nas sve standardno.. ustvari svasta nam se izdesavalo.. mm imao udes sa decom, bas ozbiljan, prevrtali su se... ali srecom i cudom nisu imali bukvalno nikakve povrede... ali jako nas je izbacilo nekako iz koloseka sve to, potreslo nas je, bacilo na raznorazna preispitivanja, razmisljanja... uf... sad prolazi polako. osim toga sto auto mozemo bukvalno da bacimo na otpad nista drugo se lose nije desilo, tako da smatram da smo imali jako puno srece, samo da smo svi zivi i zdravi. jos dizemo stambeni kredit za kucu.. i sve nam se sad nekako sklopilo oko te nezgode, a nije nam bas bilo do toga, sad jos hiljadu komplikacija do dobijanja kredita, a kucu smo vec kaparisali... pa kad sredimo kredit, treba renovirati i seliti se u sred zime, a ja trudna, sve vise[sm=smiley36.gif], deca, pa sve to bez auta, bice mi luda i nezaboravna ova trudnoca. samo da se zavrsi sve i da predjemo, da budemo malo mirni, dok ne dodje beba[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|