choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 21:34:02)
|
Veče! Sanjalice zašto hospitalizacija tako rano? To tako treba u blizanačkoj trudnoći ili? Mi smo danas bile na ekspertnom UZV-u u Pg. Super je bebironka, liči na mene [sm=jezicek.gif] hahahha šalim se, kaže dr na koga ti liči, Reko na nikoga, oni su i kad se rode smežurani, a ne ovo. Uglavnom, najbitnije da je sa njom sve kako treba, srce, pluća, bubrezi, ekstremiteti, mozak i sve to što treba. Jedino mi dr nije ništa rekao za mene, grlć, kontrakcije ima ili nema? Džabe sam se frizirala, pregleda nije bilo [sm=jezicek.gif] , Ali nema ni veze ionako trebam kod svoje dr da vidi rezultat i da mi da uput za OGT test, pa mi možda ona kaže. Jako sam se izmorila, uopšte mi nije prijala ni vožnja, još ja ponijela jastuk, kao ispružiću se pozadi, pa mi onda krenula muka, haos. A kao htjela sam da kupim gore sebi neki kaputić da imam, ali užasno mi stoje svi. MM me zeza da sam kao Luis [sm=jezicek.gif] Ni čizmaje, ni tunike, ma ništa. Pih. A bila sam se baš naoštrila za šoping. Ali ajde bar sam kupila cipelare za hodnik i djeci krevete na sprat pa sad kombinujem kako ćemo sve da uklopimo jer nemamo mjesta...
|
|
|
|