lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 16:08:40)
|
Juhu, trudničice. Evo me. Iskucala sam ceo post i ne dadoše mi da ga objavim. Ni ne sećam se šta sam sve napisala... [sm=zmeden.gif] Raduckam ovih dana, poludela sam više zbog toga što smo se uselili u maju a još smo nesmešteni i neraspakovani. A mm sad šalju svuda zato što znaju da ću uskoro da se porodim. Ove nedelje je u Makedoniji i izludeću, ništa nećemo stići, jer je on stalno na putu. Bila mi je sveki danas da sredimo ormane i tako...crkla sam. Jedva hodam. Sveki i svekar su odveli D u vrtić, nadam se da će je mm pokupiti, jer ja nema teoretske šanse da odem. Imam baš čudne kontrakcije i još su me sinoć i krsta jako bolela i sve razmišlljam, šta akd krene porođaj a ja nemam ni ušta bebu da obučem a ni gde da je stavim kad izađemo iz porodilišta. E sad imam, sad ću da perem i peglam i smeštam. I tako. Bila sam jutros da vadim krv, prekosutra idem kod moje dr na kontrolu i da vidim bebu, i da vidim koji mi je sledeći korak po pitanju porođaja i tako. Toliko me kupaca zove da poruče nešto, duša me boli...[sm=smiley13.gif] Iščitala sam vas, ali nemam pojma šta sam pročitala, grlim vas sve! [sm=smiley31.gif] I da, jel'''' imamo temu kao kamperski vodič za porodilište ali za cr?
|
|
|
|