RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Njica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 20:51:16)

Wiv, sta da kazem zeno, porodila si se pre 3 dana a pronalazis vremena da mi das savet sta da ponesem, toliko ti hvala da nemam reci, ljubim te najvise na svetu kao i bebca i nadam se da ce ti naponi brzo proci i da uspevate i da pavate, bravo i za tatu jer vas mazi i pazi[sm=smiley31.gif]

Jel jedino ja ne vidim taj cuveni spisak, sad i ti pljacljiva kazes da je samo Daca pre tebe? Tu sam vam i jaaaaaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:05:11)

njico,kad ti je termin da ubelezim?
moji muski se uspavljuju,ja da virnem ovde[sm=smiley36.gif]
ja slabo znam beograd,ali od onog sto sam videla i bila,svidja mi se banjica i vracar.mada..ne bih bas mogla da zivim u beogradu.

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:14:59)

Ja sam se toliko navikla na ovu druzinu stomacica da sa telefona ulazim svaki dan da iscitam desavanja. Dok bebac spava ili siki imam vremena.

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:17:49)

Wiv, caooo[sm=zz_wavespin.gif] Kako si?
Moram da postavim jedno glupo pitanje. Ja sam prestravljena samo da ne dobijem neku infekciju, pa zato. Kad stavljam utrogestan, mogu li tako da unesem neku infekciju, mislim operem ja uredno ruke, ali sta znam da nije ostalo nesto ispod nokta? Treba li mozda koristiti rukavice?
Izvinjavam se na glupom pitanju[sm=smiley9.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:21:15)

Chipsy mislim da je sasvim dovoljno da su ruke ciste.
juce bas pricam sa tatom, pita me gde bih volela da zivim a gde nikada ne bih mogla. mislim da u BG nikada ne bih mogla da zivim, nema sanse. mada mislim da je u pitanju samo navika. ali meni je i u NS bilo uzasno, volim mir, tisinu i manja mesta...

superm -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:23:39)

Bubi, tako sam I ja mislila, ali sad volEm moj BG![sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:26:39)

chipsy,operes ruke i to je dovoljno,neces se inficirati nicim[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 21:33:06)

Chipsy draga, mislim na tebe stalno. Bice to sa Jucom ok. Ti se opusti pred uz i to je sve uredu. Zasluzila si srecu [sm=smiley31.gif]

Bubi saljem ti kiss.

Sve drage trudnice grlim i grlim [sm=smiley1.gif]

Ja sutra opet na euz ali sada kod ovog lekara sto ce me i poradjati. Juuupiiii.
Leva bebica pravi zurku ali desna nije raspolozena za druzenje [sm=smiley36.gif]. Stalno je nesto mirna.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 22:38:03)

trudničice ( i majke [sm=smiley36.gif]) gdje ste?

Ja oprala, isfenirala kosu, nalakirala nokte, završila sa depilacijom i brijanjem, usput smršala 5 kg [sm=jezicek.gif] Baš sam se izmorila...

Chipsy, nisam u toku, šta god da je [sm=smiley31.gif]

Ja mnogo volim BG. Iako sam iz malog grada. Mogla bih sutra otići gore da živim, iako bi mi falilo moje malo mIsto :D MM nije baš oduševljen svom tom gužvom. On je godinu dana živio u NS-u, i tu bi možda i mogao kad bi morao, ali inače nije taj tip da bi gore uživao.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 23:31:40)

Sanjalice opet ces da vidis tvoje lepotice [sm=bravo.gif] . saljem i tebi i njima po jedan [sm=smiley31.gif].
ma ja sam dete sa sela i patim za selom mnogo. mm je iz ‘grada‘ ali kaze da bi se sutra mogao preseliti ovde i ziveti u miru i tisini, nego ovde nema posla... a problem je sto mislim da zivotom u gradu mnogo vise uskracujem svom detetu nego sto pruzam, ali dobro, druga i duga tema...
gde su jovica i ipokrisia? cini mi se da ih nema u poslednje vreme?
jao Njica ja tek sada vidim koliko se i kod tebe draga priblizilo [sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 23:40:10)

bubu a gdje živiš?

Ma ne znam...Mi smo nekoliko puta razmišljali da odemo odavde (zbog posla, iako privatnici, država nas ubi sa dažbinama, ne možemo ništa da zaradimo, ostane nam malo više od plate, ali koliko smo živaca izgubili to samo mi znamo.) pa odustali. A opet mi bude teško jer se razmišljam kako bise djeca prilagodila, sad su već velika...I istina, djeci na selu možeš da pružiš najzdraviji život, ali opet..tako je malo mogućnosti. Ja gledam npr kod nas...počevši od izbora srednjih škola, pa kasnije fakulteta...Ne znam.

gledam vam tickere, vi ste se baš svi ekako nagurali u januaru i februaru ako se ne varam?[sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (9.11.2014 23:54:53)

Coopa sada trenutno u Odzacima, mali gradic kod Sombora.
a zivot na selu nije kao nekada. evo moji zive u bas bas malom mestu, manje od 1000stanovnika. dolaze trenri karatea i dzudoa dva puta nedeljno ukoliko neko hoce da trenira, takodje i profesori stranih jezika dolaze nekoliko puta nedeljno. jedino nema nista vezano za muziku. ali, veci grad je na svega 12km pa ko hoce moze da vozi dete. neko u BG predje i vise km da odveze dete na sport ili jezik... Fruskogorski vazduh, zdrava hrana, domace mleko, igranje na dvoristu po ceo dan ...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 0:06:41)

Da, možda mi se čini ali sela su po Vojvodini i centralnoj Srbiji, drugačija nego kod nas ili recimo u južnoj Srbiji. Možda nije svugdje tako, evo vidim da ima dosta ringerajski sa juga, ali recimo moj tata je iz jednog sela pokraj Kuršumlije, meni se plače od tuge kad odem [sm=smiley19.gif] Niko bre ne ostaje, ne rađaju se djeca, ova jadna što žive tamo idu preko 10km do škole, neemaju prevoz... Niko puteve da im napravi, o školi da ne pričamo. Tako slično je i kod nas na primorju.Sela zamiru. Žali Bože [sm=smiley13.gif]. I baš mi je milo kad vidim da nije svugdje tako [sm=bravo.gif] Da hoće državnici da se opamete pa da shvate ekoji je kapacite sela, da se luudi počnu vraćat, da znaju šta rade i za koje pare. A ne da uvoze kojekavu hranu iz inostranstva pored tolikog prirodnog bogatstva...

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 6:58:29)

da mahnem mojim trudnicama samo,pa odosmo u vrtic,pisem kasnije..

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 7:24:48)

Dobro jutro [sm=kava.gif] lose sam spavala,ali kad vidim sunce napolju odmah mi je bolje.... kako ste vi?

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 8:16:19)

Dobro jutro drugarke, kako ste? Nije me bilo par dana, vidim da su se Wiv i Ana13 porodile, super! Ja sam ok, naspavala sam se i danas idem da primim inekciju za Rh- sve vas ljubim.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 8:29:19)

Jutar trudnjače moje! Teško ispratim svakoj kojo se dešava. Moj mozak to teško pamti.

Vidim da ćerkica od Čipsi ide na neku operaciju, ali totalno nisam u toku. Srećno i verujem da će sve biti ok [sm=smiley31.gif]

Lele nam opet nema. Nadam se da je sve ok.

Kod mene ništa novo, jedva čekam da se ovo moje dete okrene naglavačke - ubi me ovo protezanje, sve se gura na desnu stranu, na levoj je glava i svako malo je izbacuje. Inače sanjala sam da sam se porodila 6.1. [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 8:31:46)

trco,na badnje vece...[sm=smiley1.gif]setih se one pesme,prljavo kazaliste..
nema ni lele,ni jovice,ni ipokrisie..nadam se samo da je sve ok.
kod nas nema sunca,oblacno je i tmurno.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 8:40:32)

dobro jutro!
eca daaa, ni ti nas vise ne volis [sm=smiley13.gif].
meni je i danas kao nedelja posto mm ne radi...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 8:50:17)

Ana je rođena na rođendan dede od mm, a moj deda je rođen 6.1. [sm=jezicek.gif]
Meni je samo da se ne porodim na termin, svi ostali mi odgovaraju [sm=jezicek.gif]

A kod nas vrem... hahaha već deset dana kiša non stop! Opasne poplave i ovde, mslim u Slo. Kod nas ih nema, ali određene regije... tuga

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 9:08:06)

IZVORNA PORUKA: bubulence

dobro jutro!
eca daaa, ni ti nas vise ne volis [sm=smiley13.gif].
meni je i danas kao nedelja posto mm ne radi...

Ma, kako vas ne volim bubi, sta ti je[sm=smiley36.gif], nego nisam bila kuci, a ulazila sam par puta, ali nisam pisala, sad sam tu, nista ne brini[sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 9:17:41)

Branki, Bubi tu saaaam [sm=smiley31.gif] ove nedelje nista novo kod mene, samo sam lezala zbog bolova i kontrkcija sto sam imala, a danas vec moram da izadjem da pozavrsavam neke stvari sta da radim[sm=zmeden.gif] Nekako mi stomak naglo porastao, pritiska dole i na besiku i karlicu i noge ne znam sta me vise boli.Mama mi kupila beluga jastuk pa se s njim malo podupirem.

Bubi i meni mm ne radi danas i sutra pa sam presrecna[sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 9:20:30)

hej,ipo[sm=smiley31.gif]
sad je veci stomak i pritiska besiku,tako i meni.i cesce mi se opet ide u vc,kad mi dodje,ne mogu da trpim uopste.polako,nemoj da zuris samo kad hodas,bice ok.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 10:44:44)

Dobro jutro i od mene. Probudila se a mm pored mene,ne radi ni danas ni sutra.
Kasnije idemo do grada da se prijavimo na novu adresu pa na kaficu...uzivancija.

Jutros u 8h sam zvala ambulantu da zakazem pregled i sestra mi kaze sve je popunjeno do kraja novembra....pop[sm=smiley35.gif] sam. U sredu idem da dam krv pa da svratim i do njih na gin.ako mogu nekako da me ubace.
Sve vas[sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (10.11.2014 10:51:21)

D.dan!!!!
Ja jutros bila do higijenskog, uradila briseve i urinokulturu, ali sam nesto bas bljak[sm=zmeden.gif]-grlo me boli i verovatno hvata virus. Prosto mi je neverovatno, jer zbog trombocita uzimam vit.c 1000mg+koliko ima u Femibion 2+voce.[sm=smiley13.gif]
Anita, u DZ se vise ne zakazuje? Gde ti to ides?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>