Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 10:08:44
|
|
|
|
branki*
|
wiv,uzivajte i odmaraj koliko mozes,ljubi maksima
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 10:37:02
|
|
|
|
anita
|
Wiv saljem veliki poljubac i za tebe i Maksima. Uzivajte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 10:51:43
|
|
|
|
soni
|
Dobar dan trudnice...Kod nas hladnoooo..... Moji otisli u setnju a ja kao ostala d auzim testove i eto me virkam ovde...Wiw super za to spavanje, samo nek ostane tako !!! 7Sta ste planirale danas??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 10:52:34
|
|
|
|
plačljiva
|
Kuku majko ja na spisku na prvoj strani na drugom mestu za porođaj...Kako vreme leti...Daca77 pre mene samo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 11:01:09
|
|
|
|
soni
|
jos malo !!!! gde gledate stan??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 11:04:10
|
|
|
|
plačljiva
|
Mirijevo zbog blizine mog posla ,a i mm je sa Karaburme pa je vezan za svoj kraj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 11:39:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Plačljiva, ti li radiš u novom DZ u Mirijevu? Karaburmi RULES! Pozdravi mi komsu hehe sa kog dela Karaburme je? Gde u Mirijevu gledate stan?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 13:09:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Wiv saljem poljupce za tebe i Maksima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 15:05:41
|
|
|
|
Kata90
|
Wiw.....bas mi je drago za vas dvoje,cuvajte mi se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 17:56:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Helouuuuuu! Trco, nisam znala za ta pravila, ja se malo zanesem izvinjajem se, sad ću da stavim sliku svih smajalića u postu pa rasporedite po potrebi Inače, upravo pravih kiflice od UM. Cijeli dan nešto kuvam, ne znam šta mi je, ja mrzim kuvanje Sutra idem na pregled, ne mogu da dočekam! Inače, Senjak rules! Idem vidjet šta još ima...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:07:08
|
|
|
|
serpica
|
Samo da vam mahnem,isla sam da sredim nokte napokon,sutra cu mozda na depilaciju ako uhvatim vreme,a sad odoh da pravim pogacice za veceru.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:14:24
|
|
|
|
branki*
|
ja bila u setnji sa mojima,sad kod kuce da vidim sta se ovde radi,pa da peglam garderobu kom sta treba za sutra..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:17:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Danas je mm spremao ručak. Ja sam već negde oko 1 ispekla i palačinke za večeru i od ručka još 'ladim mooda. Sad ovo dete da operem i posle sam opet fraj! Ma kakav Senjak! Karaburmu volem više od svega - valjda što je moja tj moj kraj. A i brate mili sa celim gradom si povezan kad je gps u pitanju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:26:32
|
|
|
|
choopa choops
|
serpice, ja nekako ne mogu da se usudim da odem kod kozmeticarke sad u trunoci, nekako sam sva napeta. Pa se kući sama izdepiliram, a prepone jedino brijačem, mogla bi ih svaki dan brijat, al' pošto me niko ne gleda, opušteno jednom sedmično branki, svaka tebi čast, ja peglu ne dohvaćam, jedino kad moram. Trco ma šalim se ja! Mislim, ja volim Senjak, zato što je stvarno tih i miran, nemaš uopšte osjećaj da si u Beogradu, prelijep je za porodice sa malom djecom, ali je totalno nepovezan, ako nemaš auto moraš da klapćeš do Sajma, ili mostarske petlje, a o trgovinama da ne pričam, fast food, pekare...nula bodova. Odoh sad da perem kosu, kad sam završila sa kuhinjskim miomirisima, pa ću svrnem kasnije ako stignem....Pozdrav
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:43:16
|
|
|
|
Chipsy
|
E, da mahnem i ja. Muz, zaova i mala dusica Juca su stigli u Adelaid i sad odmaraju. U utorak prvi pregled, a ja na pregled 26. Mislim da cu umreti, jos idem sama. Pozdrav i za lelu, draga vecina zena sanja cr, a ti bezis od njega. U poslednje vreme stvarno se zene ne zale na cr osim prvog dana, puno mojih drugarica se tako porodilo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:44:18
|
|
|
|
branki*
|
super,chipsy do kad ostaju muz i cerka tamo?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:45:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Ih Čupo, pa šalim se i ja. Ali da je supr povezana - jeste. Još sam ja bila na Ćalijama, pa na 2 min od kuće imam sve 27-ice, a na 5 min 25, 16, 23 - i voila! Pekaru imam jednu ili dve u blizini, prodavnice 2 na 2 min, frizerski salon na minut - čak dve pijace - jbg kažem volem je E sad za decu nije, ulice gde sam ja bila su nekad bile raj za decu - što leti - što zimi. Zimi za sankanje, leti smo mogli da se igramo gde hoćemo jer nije bio neki saobraćaj. Odo sad da se tuširam i ja. Dete sam okupala, sad i ja da se sredim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:49:45
|
|
|
|
Chipsy
|
Ne zna se branki, od 6 nedelja do 3 meseca. Operacija zakazana za 2.12.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 18:50:49
|
|
|
|
branki*
|
uh,da sve bude i prodje kako treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 19:04:36
|
|
|
|
serpica
|
Chupa ja nesmem a i ne mogu da se savijam da bih se obrijala,stomak mi jos ostao od predhodne trudnoce a sad se jos i popunio pa skoro da se i ne vidim dole ko zna na sta bi licilo to brijanje..istrpim malo depilaciju al sam zato mirna mesec dana... Branki kako je Boza? Chipsy da sve prodje kako treba,a bice Gde nam je Bubi? Trco ja kad bi cekala mm da napravi rucak umrli bi gladni svi,ne samo zato sto ne zna,nego nije tu po 3,4 dana nedeljno.... Peku se pogacice ali nesto mi ne izgledaju najbolje
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 19:09:43
|
|
|
|
branki*
|
serpi,boza sa tatom seta..meni je bolji nego pre,pogotovo u poslednjih nedelju dana,cesce ponavlja,imenuje neke predmete ,ali i dalje je sve kad on hoce i sta on hoce. bas dugo nisam nista mesila..nemam ni kad.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 19:12:49
|
|
|
|
Kata90
|
serpi.....ni ja nista ne vidim od stomaka dole pa zato koristim ogledalo pa mi tako lakse sto se tice depilacije,ja nebi smela to siguro bas boli sto je meni brzo prosao dan,vec u 17h pada mrak,nikako da se naviknem.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 19:34:22
|
|
|
|
anita
|
Dobro vece Ja ceo dan nesto po kuci. Spremala rucak, prala kosu... Sada bi trebalo da sredim kosu tj.da je ispeglam a tako me mrzi. Sto se tice depilacije ja mislim da ne bih mogla sada da trpim bol. Ja kao i Kata koristim brijac i ogledalo a do kada cu mocu sama videcemo . Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 19:44:10
|
|
|
|
bubulence
|
serpi tu sam, pisem ali nema mojih postova... evo vidim da fale jos dva od danas... jos smo kod mojih, pa slabo i ulazimo u kucu kada smo zeljni dvorista. meni je zivot u stanu kao u zatvoru. najvise mi je zao kada Emu izvedem kuci i samo 2-3 puta dnevno izvedem napolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 9.11.2014 20:07:07
|
|
|
|
wivern
|
Ja isla na depilaciju 20 dana pred termin zarasla kao prasuma. Ali nisam mogla sama nista da zavrsim a mm nije smeo. Da je bolelo jeste ali nißta strasno...a sto kaze serpi posle ste mirne mesec dana. I da se zna kakvo bre mirjevo, senjaci i ostalo..... Vozdovac rules...ali odistinski Chipsy bice sve ok....drzim palceve... Bubi potpuno te razumem i ja sam rasla u kuci sa dvoristem a sada sam u stanu.... Zenske kisic za sve ...
< Poruku je uredio wivern -- 9.11.2014 20:10:29 >
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?