|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
8.11.2014 17:13:05   
Jole84
Lota baš te dugo nisam videla user posted image Super razliku praviš, nadam se da ćeš ubrzo ovde da se preseliš user posted image
Dobro sam, bebac je super, šou od nje, sad je baš u nekoj lepoj fazi, znaš već user posted image Kako ste vi?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 601
8.11.2014 17:52:47   
soni
Jole..kiss
Ja napravila pitu sa mesom i ne mogu da je docekam
jel odmarate trudnice?

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 602
8.11.2014 17:59:08   
Njica
Gde ste trudnice, ja skuvala ruckic i bili u DM-u uzimala stvari za licnu higijenu za porodiliste, sve nabavih a ove mrezaste uloske nisam nasla ni u Aksi ni tamo, moram jos da pogledam negde.
Navijam za Serpi i super rezultate!

Bubulence, zbog povecanog protoka krvi u organizmu (do kraja trudnoce se uveca i tri put vise) dodje i do lupanja srca, ja sam to primetila bas u tvojoj nedelji, sve normalno.

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 603
8.11.2014 20:31:52   
choopa choops
Njica mrežaste potraži u apoteci ;-)

Što me nervira što sam nervozna user posted image Danima već, kao nadžak baba. Mislim jeste da većinom imam i razlog, ali mrzim to. Umjesto da se osjećam blaženom, ja nekako sva user posted image Šta mislite utiče li i ovaj Utrogestan na raspoloženje? Ili je ipak samo do mene user posted image

Spremam se za pregled i za izlazak iz kuće user posted image u ponedeljak. Depilacija je u toku user posted image Lakiranje noktića, sutra feniraanje. Ma kao za maturu user posted image Prvi izlazak poslije toliko vremena user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 8.11.2014 20:32:24 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 604
8.11.2014 20:35:12   
Njica
Nasla choopa i kupila ih dosta.
Hormoncici uticu na sve, na mene je utrogestan uticao uspavljujuce kad ga popijem dok ne pojedem nesto u komi samuser posted image Pa je bilo faza nezaustavnog brbljanja, pa nervozice, pa nemira u grudima. Svega pomalo. Tek sad me stize ono plakanje kad samo sedim i zaplacem i prija mi,toliko sam emotivna da ne daj Boze da vidim kucu kako sedi sama negde bez druge kuce ili neke klope ja sam odmauser posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 605
8.11.2014 20:38:56   
plačljiva
Drage moje drugarice,nije me bilo par dana,u opštem sam ludilu,rešavam stambeno pitanje ,a za 10 dana ulazim u 9.mesec user posted image .Prodali smo stan mm i kupujemo veći,rok za iseljenje nam je 1.12.a još nismo našli da kupimo veći user posted image ,svakodnevno obilazimo tražimo,ludimo,dođemo kući mrtvi...Valjda će se rešiti za mesec dana...user posted image Inače ja odoh u bolnicu,a mm na ulicu user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 606
8.11.2014 20:49:55   
choopa choops
Njica, paa meni se u početku baš, baš spavalo od njega user posted image Taman se ustanem, popijem lijek i čini mi se opet bih mogla zaspat. A nisam mogla nikako zbog djece. Ali sad sam se valjda navikla na to paa mi se i ne spava toliko. Ali ova nervoza me ubi. Znači da očekujem i fazu plakanja? user posted image Mada ja i inačee mogu da zaplačem za sitnicu user posted image

Plačljiva, držim fige da nađete stan to prije user posted image Koja neizvjesnost pred kraj?! user posted image

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 607
8.11.2014 20:59:42   
plačljiva
He,he,valjda ćemo uspeti user posted image ,inače meni se kada popijem utrogestan malo vrti u glavi par minuta...Ja sam baš razdražljiva,plačem kada gledam serije,emisije,kada nešto čitam...Nisam takav karakter bila pre trudnoće,prilično sam čelična user posted image ,u trudnoći mi se čini da sam postala tupa i plačljiva,mnogo zaboravljam...user posted image Hormoni,hormoni,sreća te sam na bolovanju user posted image ,inače sa ovim mozgom ne bih mogla dobro da radim svoj posao user posted image

Direktna veza do poruke: 608
8.11.2014 21:24:01   
Kata90
placljiva......i ja sam bas takva sada osetljiva lako zaplacem,i zaboravna sam bas.....ni ja bas nebi mogla ovako funkcionisati na poslu.......ali kako kazu to je sad normalno to stim ide proce nasuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 609
8.11.2014 22:46:25   
Trcosava
Hormočići moji - samo da vas opomenem na pravilo o tri emotikona user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 610
8.11.2014 23:49:35   
soni
I mene cepaju hormoni i sanjam gluposti

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 611
8.11.2014 23:50:49   
choopa choops
Koje pravilo? user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 612
8.11.2014 23:52:34   
soni
Ma Placljiva dodje i prekrsi odmah...stavila sto smajlica user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 613
8.11.2014 23:58:48   
choopa choops
Bemu miša, pa i ja ih koristim često...Uopšte nisam znala da ima pravilo za emotikone????

Ne mož' čovjek dobro da se izrazi bez njih user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 614
9.11.2014 7:26:59   
serpica
Dobro jutro....gde ste spavalice?
Nocas skocim iz kreveta jer se bebac zaplakao i tako me presece stomak da nisam znala sta da radim..bas sam se uplasila,jos sinoc zaboravim da popijem utrogestanuser posted image napolju kisa,duva izgleda cemo ceo dan u kuci...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 615
9.11.2014 7:51:44   
Trcosava
Šerpice mislim da ne treba da brineš, dešavalo se sigurno većini to (pa i meni) napomeneš samo na sledećoj kontroli

Jutar drage moje!

Čeljade se probudilo pre 7, a u 7 baka od mm ga zove na telefon - ispresecali smo se mislimo se šta se desilo da ga zov u 7, ka ona ne može da otvori vrata od terase...user posted image

A pošto generalno ne preterujete nešto mnogo oko emotikona, nisam regaovala. Juče mi upalo u oči. Dakle postojipravilo da u porukama ne koristimo više od 3 emotikona user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 616
9.11.2014 8:24:41   
daca77
Dobro jutro!!!
Serpi, izgleda da je takva noc...mene je 1x u zivotu probolo nesto u predelu prepona-pomislih da je krenuo porodjaj. Izgleda da sam se naglo okrenula na bok, zaboravivsi da sam 2u1user posted image .

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 617
9.11.2014 8:32:53   
branki*
zdravo,stomacici!
placljiva,uh..da sto pre nadjete stan i da se sredite koliko toliko,drzim palceve!
kod mene sve uobicajeno..juce bili napolju,setali,isli u park,pa do mog tate..danas cemo videti..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 618
9.11.2014 9:03:23   
bubulence
sta je ovo??? otkucam post, pise da je poslat i onda sutradan samo vidim da nema mojih poruka... mora da me neko bojkotuje zbog nagradne igre...
cao stomacici, i ovde je oblacno ali je bas toplo, eno Ema mi je napolju u duksicu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 619
9.11.2014 9:14:40   
branki*
ne znam,bubiuser posted image ..a,kakva nagradna igra?
ja nahranila bozu,jedem jabuku i cekam mm da dodje iz prodavnice....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 620
9.11.2014 9:22:33   
bubulence
ma zezam se za nagradnu igru, nego danima kao posaljem poruku a posle je nema...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 621
9.11.2014 9:23:15   
anita
Dobro jutro user posted image
Ja se sada probudila. Napolju je bas tmurno i grozno vreme.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 622
9.11.2014 9:50:56   
wivern
Dobro jutro i od nas...mi se probudili u pola 8..zaspali malo posle ponoci, i imali jedno kracano budjenje oko 4. Neka ostane ovako i ja prezadovoljna.
Ljubimo sve trudnjacice..
Njica moj savet ti je da u kesu za salu stavis 2-3 pelene, kremu za bebu i vlazne maramice. Ako nemas pozajme ti druge zene no sikiriki..sve sto ti fali dace ti zenice iz sobe.
Jao placljiva valjda vam se to nece razvuci...
Saljem vam veeeeeeelikog grlisu... Svima

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 623
9.11.2014 9:52:59   
bubulence
Wiv grli Maksima!
kako je prosao porodjaj?
kako se osecate ti i tm?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 624
9.11.2014 10:02:14   
wivern
Mene jos muce ti naponi ali dobro...pomaze mi mm sve, svaka mu cast.
Porodjaj ok, malo se namucih u pocetku ali kad sigoh do epidurala nisam imala nikakve bolove ali se maxim malo mucio. Sve u svemu dobro smo prosli, zadovoljna sam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here