Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:16:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala drage, prenela sam sve - ukratko naravno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:21:03
|
|
|
|
bubulence
|
Daco a to nije istina? citala sam juce i zgrozila se... Trco prenesi Wiv da je puno ljubimo u Maksima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:23:40
|
|
|
|
daca77
|
Bubi, to je moj rodjak i kuca pored kuce mojih roditelja...odrasli smo zajedno...sve znam, ali ova njegova, prosto se nije znalo s kim je i sta radi...deca nisu htela da zive s njom i dalje su sa ocem, sem ove male koju set___kaju tamo-vamo... Ona je sa osmehom na licu otisla u DZ da navodno prijavi silovanje i da ne pricam vise, jer se pogodilo da je uvek neko od mojih bio prisutan...zena nije normalna...
< Poruku je uredio daca77 -- 8.11.2014 9:28:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:34:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Prenela sam joj pozdrave i uzvraća vam. A sad vidim na FB da ih puštaju kući
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:37:13
|
|
|
|
daca77
|
U...bas lepo...bravo Wiv
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:56:34
|
|
|
|
anita
|
Jutro i od mene. Malocas ispisala post i nema ga Prvo sam iz kreveta iscitala sve sto ste pisale sinoc i jutros pa onda ustala. Doruckovala sam i sada razmisljam da idem malo do grada da se prosetam i nesto kupim sto mi treba. Vreme nije bas neko, valjda nece kisa. Wiv saljem poljubac tebi i Maksimu uzivajte kuci . Bubi za Serpi bice sve ok na uz, videces. Javni sta je dr rekao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 10:15:48
|
|
|
|
serpica
|
Evo me,sve je ok na UZ hvala Bogu, po poslednjoj M 9+0 po UZ je CRL 29.8mm sto odgovara 10+3 kaze dr to je ok nastavljam sa utrogestanom i kontrola za dve nedelje...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 10:29:51
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ja imam jedno pitanje za ove koje su već rodile makar jednom (za Wiki) o skupjlanju materice. Tražila sam temu, ali ne nalazim ništa korisno, pa ako se neka seća. Kaže da ima užasne grčeve kad se skuplja materica i da je užasno boli. Kolio to može da traje?Ja to nisam imala, pa ne mogu nikako da joj pomognem. Zna li neka? KLIK
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 10:54:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice . za UZ Wiv saljem tebi i Maksimu puuuunoooo poljubaca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 11:10:35
|
|
|
|
hanka
|
Serpi Trudnjace nista nisam ispratila, nekoliko dana sam bila bez kompa od sutra cu. Odoh da se spremam za slavu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 11:19:52
|
|
|
|
branki*
|
serpi,bas mi je drago,super! daco,znaci sve je izmislila zena..boze,strasno ja malo gledala bebine stvarcice,treba da pocnem da perem polako..i da se pegla.ako idem za bgd,necu imati vremena posle.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 11:31:25
|
|
|
|
serpica
|
Hanka,Branki Daco ja tek sad videh link
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 12:22:44
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Trco, posle prvog porodjaja nista strasno od bolova a posle drugooog, jos kada beba coka, pa uzas, bukvalno kao kontrakcije pred porodjaj. Prestalo je nakon par dana, ne secam se tacno koliko je trajalo Kodd mene bukvalno isto ovako. Ja mislim da je prestao naakon tri dana, ali kad bi M sisao ja bih brojala zvijezde Možda je ženama koje rode na CR malo drugačije, ne znaam. Šerpice bravo za Ma bolje da te dr češće pregleda, ipak je 4-ta trudnoća. Ja bih baš voljela da me zovu često da vidim bebicu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 12:56:09
|
|
|
|
serpica
|
Chupa jeste lepo da je vidis cesto ali isto tako pretrnem dok mi ne kaze da je sve ok.. Sanjalice kako si ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 13:03:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpice, sada sam dobro. Lezim i mazim tibu . Devojke se javljaju cesto. Vise ne smem da kazem da sam super jer svaki put posle toga nesto se zakomplikuje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 13:10:51
|
|
|
|
anita
|
Serpi za uz i za . Ja bila malo do grada,svratila i do Akse da podignem nagradu i sada dosla kuci. Slikacu pa cu okaciti slike u odgovarajucu temu. Kad sam stigla ispred zgrade pocela kisa.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 13:12:51
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Chupa jeste lepo da je vidis cesto ali isto tako pretrnem dok mi ne kaze da je sve ok.. Meni je sada nekako najteže. Svaki put kad odem na pregled drhtim. Doktorica mi se smije, kaže pa šta ti je, treća trudnoća. Ne znam, meni se čini da baš zbog toga više brinem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 13:15:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: anita Serpi za uz i za . Ja bila malo do grada,svratila i do Akse da podignem nagradu i sada dosla kuci. Slikacu pa cu okaciti slike u odgovarajucu temu. Kad sam stigla ispred zgrade pocela kisa. Videla te moja mama u aksi kaze dosla trudnica da podigne nagradu odmah sam znala d si ti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 14:01:16
|
|
|
|
anita
|
Serpi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 15:49:38
|
|
|
|
Lota
|
Daco trudnice , bas mi je drago da te vidim na ovoj temi. Bila sam pre dve godne na crticama i upamtila sam tebe, joku i Verolinu... Drago mi je da te vidim ovde... jos malo ti je ostalo da ugledas svoju najvecu srecu... divno serpice... i kod tebe ima novosti, tvoja treca beba je mozda mesec dana strarija od moje. svaka ti cast! trudnice, samo napred! , nadam se da cu vam se i ja pridruziti narednih meseci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 16:03:39
|
|
|
|
serpica
|
Lota pa da,zajedno smo bile u crticama a mene evo opet u t.temi. Ajde cekamo te.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 16:15:32
|
|
|
|
daca77
|
Lota, hvala...dodji na moje mesto, jer ja se uskoro selim odavde Serpice, bravo za divan izvestaj sa UZ
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 16:36:03
|
|
|
|
Jole84
|
Okruglice kako ste Šerpi super za UZ, sad ti je verovatno laknulo Kako se osećaš, šta rade mališani? Daco još malo leleeee mogle bi da organizujemo neku kaficu dok si još 2 u 1 i da vidim našu novu trudnicu Hanku Došla sam do zaključka da su sada sve nišlijke "zabiberile" a koliko juče je Mod, Šerpi i Ivanki bilo neprijatno da vode decu da nama čekalicama ne bude teško, sećate se?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 16:55:16
|
|
|
|
Lota
|
Daco, cuvaj mi mesto ... Izgleda da su Nislijke ovde glavne... bravo za vas Jole, kako si ti? Kako je bebac?
< Poruku je uredio Lota -- 8.11.2014 16:56:17 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?