Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 20:30:09
|
|
|
|
Štetica
|
Dobro vece ,al ste se raspisale ovih par dana,sad cu da vracam unazad da citam sta ste sve pisale. Ja sam upravo ispratila molere iz kuce,jos majstor da izlakira parket i konacno cu moci da se odmorim.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 20:33:34
|
|
|
|
branki*
|
stetice,sapatnice moja ,pitam se da li cu ikada se otresti majstora ili cemo zauvek da zivimo svi zajedno bubi,super
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 20:37:09
|
|
|
|
Štetica
|
branki prosto ce mi biti neobicno ksd sve zavrse i odu,toliko sam se sazivela sa njima .Pocela sam 1 septembra sa renoviranjem a zavrsicu oko 1 decembra.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 21:32:51
|
|
|
|
Njica
|
Vazi, Stetice, tu sam ako treba i posle I moja kuma je taj drugi lek do kraja i okej se porodila, ne brinem se.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 23:19:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubulence bravo za Žene blago vama sa majstorima, ja sam nekako izgubila svaku volju za renoviranjem Otkad smo se uzeli 2006-te, sve sredili, a onda počelo prokišnjavanje ovdje, pa dizanje laminata, pa vlaga, pa krečenje, prvi put, drugi, treći...Sad mi je kuća užasna, a ja nemam volje više da ulažem Baš sam smorena, naročito jer ne znam ni šta će biti kad beba dođe. Gdje da stavimo krevetac? sada smo svi u istoj sobi, njihova dva krevetića, jer je ta soba koja je trebala da bude dječija baš neuslovna (taman je okrečili ljetos, a ono opet otpada kreč na nekim mjestima). Baš sam nešto ni tamo ni vamo A što se vožnje tiče...i ja sam u početku strahovala, ali čovjek se navikne...Danas je bez auta baš teško, naročito sa malom djecom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 7.11.2014 23:25:57
|
|
|
|
Njica
|
Bubulence, bas mi je drago za srculencee
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 0:30:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi draga, divno za
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 1:25:49
|
|
|
|
srculence25
|
Bubi bas mi je drago sad mozes da se opustis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 4:40:58
|
|
|
|
wivern
|
Trudnjacice moje sve vas volim i masemo vam nas dvoje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 5:00:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidi ovu novopečenu mamu ne spavaš?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 6:47:03
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro devojke.... da poijem kafu pa odoh u dz,obzirom da je subota ne verujem da ce biti guzve...pa vam javljam sta je rekao dr....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:07:09
|
|
|
|
wivern
|
Anci dobro sam i spavala..od 22-04 sjajno.. Mogla sam i duze nego krecu sestre sa jutarnjim zadacima. I naravno Serpi prva na kafici. Ne stizem da ispratim sta se desavala ali cu pokusati danas da iscekiram. Nadam se da danas idemo kuci
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:11:36
|
|
|
|
serpica
|
Wiv Maksim je kao lutka,samo se cuvajte i mazite....evo i za tebe kuvam jednu kaficu verujem da ti nedostaje Da sto pre odete kuci i uzivate zajedno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:20:41
|
|
|
|
branki*
|
pozdrav,trudnicice wiv bas sam bzv spavala,samo se budim...pijem kafu,pa sve redom dalje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:25:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo vidi nje, stiže i da čuka Jutro debelice! Šerpi, davaj tu kafu, ja nemam mučnine
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:27:49
|
|
|
|
serpica
|
Trco evo jedna na brzinu pa odoh do dr-a. Drzite fige da je sve ok,svaki put sam u grcu sta ce da mi kaze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 7:28:31
|
|
|
|
branki*
|
drzimo,serpi,naravno jaaako!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:08:13
|
|
|
|
soni
|
dobro jutro ...vidim odavno ste na nogicama laganim i mi u 7 ustale, sad jos malo crtaci pa joj ukidam i to...moramo dobro organizovati dan zat sto se devojcica pobuni ako ne izadje malo a kod nas kisa sivilo serpi javi
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:08:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpice, držimo fige. Ja imam jedno pitanje za ove koje su već rodile makar jednom (za Wiki) o skupjlanju materice. Tražila sam temu, ali ne nalazim ništa korisno, pa ako se neka seća. Kaže da ima užasne grčeve kad se skuplja materica i da je užasno boli. Kolio to može da traje?Ja to nisam imala, pa ne mogu nikako da joj pomognem. Zna li neka?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:38:08
|
|
|
|
cockic
|
mene je oba puta posle porodjaja boleo stomak bas puno,jos oni daju i neke boce za skupljanje materice.pa od njih boli jos vise.tako je meni bilo sad vec pre skoro 4 i po godine i tri.ali trazila sam nesto za bolove,mada sam vise trpela.to boli oko dva,tri dana.posle krenuse grudi da me otkidaju par dana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:49:23
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, to skupljanje ume bas da boli. Mene je odvaljivalo. Mislim da je trajalo dok nisam izbacila zaostalu krv (tj. dok je dr debil nije rukom izbacio iz mene, sve sam zvezde videla). Prestalo je otprilike za 3 dana kad su me pustili kuci. Nek seta sto vise moze...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:58:01
|
|
|
|
cockic
|
mene nisu ceprkali naknadno,davali te boce i terali da setam sto vise.i na uz pregledu za kuci je sve bilo ok.ima slucajeva gde nekim devojkama nije sve izaslo pa su njima radili dodatnu intervenciju.ali ja sam oba puta prosla bez toga.drzim fike da i wiv tako prodje a sto se tice biolova nek izdri nece dugo to da je boli.a ako je bas boli nek popije nesto za bolove sto joj tamo daju sestre.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 8:59:41
|
|
|
|
ivaMark
|
Trco, posle prvog porodjaja nista strasno od bolova a posle drugooog, jos kada beba coka, pa uzas, bukvalno kao kontrakcije pred porodjaj. Prestalo je nakon par dana, ne secam se tacno koliko je trajalo, mozda ima veze sa ovom sto je milicicak napisala. Veliki pozdrav za Wiv i bebca
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:05:40
|
|
|
|
branki*
|
ivamark,pa gde si ti,nema te 100 godina!kako beba?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] 8.11.2014 9:06:02
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro lepotice drage! Trco mene je prvih dana bolelo jako, sanije jos koju nedelju ali samo dok je sikila... rekli su da je normalno. Serpi, evo mi cemo odmah da ti kazemo da ce biti sve super a dr ce ti potvrditi da smo mi vidovite . neko je pre par dana pitao za lupanje srca, i ja ga imam cesto pa sam juce pitala dr. kaze da je normalno zbog kolicine krvi i hormona. i da ako je pritisak ok nema potrebe da se brinemo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?