|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
7.11.2014 20:30:09   
Štetica
Dobro vece user posted image ,al ste se raspisale ovih par dana,sad cu da vracam unazad da citam sta ste sve pisale. Ja sam upravo ispratila molere iz kuce,jos majstor da izlakira parket i konacno cu moci da se odmorim.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 551
7.11.2014 20:33:34   
branki*
stetice,sapatnice mojauser posted image ,pitam se da li cu ikada se otresti majstora ili cemo zauvek da zivimo svi zajednouser posted image
bubi,superuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 552
7.11.2014 20:37:09   
Štetica
branki prosto ce mi biti neobicno ksd sve zavrse i odu,toliko sam se sazivela sa njimauser posted image .Pocela sam 1 septembra sa renoviranjem a zavrsicu oko 1 decembra.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 553
7.11.2014 21:32:51   
Njica
Vazi, Stetice, tu sam ako treba i posleuser posted image I moja kuma je taj drugi lek do kraja i okej se porodila, ne brinem se.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 554
7.11.2014 23:19:12   
choopa choops
Bubulence bravo za user posted image

Žene blago vama sa majstorima, ja sam nekako izgubila svaku volju za renoviranjem user posted image Otkad smo se uzeli 2006-te, sve sredili, a onda počelo prokišnjavanje ovdje, pa dizanje laminata, pa vlaga, pa krečenje, prvi put, drugi, treći...Sad mi je kuća užasna, a ja nemam volje više da ulažem user posted image Baš sam smorena, naročito jer ne znam ni šta će biti kad beba dođe. Gdje da stavimo krevetac? sada smo svi u istoj sobi, njihova dva krevetića, jer je ta soba koja je trebala da bude dječija baš neuslovna (taman je okrečili ljetos, a ono opet otpada kreč na nekim mjestima). Baš sam nešto ni tamo ni vamo user posted image

A što se vožnje tiče...i ja sam u početku strahovala, ali čovjek se navikne...Danas je bez auta baš teško, naročito sa malom djecom.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 555
7.11.2014 23:25:57   
Njica
Bubulence, bas mi je drago za srculenceeuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 556
8.11.2014 0:30:04   
Sanjalica1980
Bubi draga, divno za user posted image

user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 557
8.11.2014 1:25:49   
srculence25
Bubi bas mi je drago sad mozes da se opustis user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 558
8.11.2014 4:40:58   
wivern
Trudnjacice moje sve vas volim i masemo vam nas dvoje user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 559
8.11.2014 5:00:05   
Ana RR
Vidi ovu novopečenu mamu user posted image ne spavaš?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 560
8.11.2014 6:47:03   
serpica
Dobro jutro devojke....user posted image
da poijem kafu pa odoh u dz,obzirom da je subota ne verujem da ce biti guzve...pa vam javljam sta je rekao dr....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 561
8.11.2014 7:07:09   
wivern
Anci dobro sam i spavala..od 22-04 sjajno.. Mogla sam i duze nego krecu sestre sa jutarnjim zadacima.
I naravno Serpi prva na kafici. Ne stizem da ispratim sta se desavala ali cu pokusati danas da iscekiram. Nadam se da danas idemo kuci user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 562
8.11.2014 7:11:36   
serpica
Wiv Maksim je kao lutka,samo se cuvajte i mazite....evo i za tebe kuvam jednu kaficu verujem da ti nedostaje user posted image
Da sto pre odete kuci i uzivate zajedno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 563
8.11.2014 7:20:41   
branki*
pozdrav,trudniciceuser posted image
wivuser posted image
bas sam bzv spavala,samo se budim...pijem kafu,pa sve redom dalje.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 564
8.11.2014 7:25:36   
Trcosava
Oooo vidi nje, stiže i da čuka user posted image

Jutro debelice!

Šerpi, davaj tu kafu, ja nemam mučnine user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 565
8.11.2014 7:27:49   
serpica
Trco evo jedna na brzinu user posted image pa odoh do dr-a.
Drzite fige da je sve ok,svaki put sam u grcu sta ce da mi kaze...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 566
8.11.2014 7:28:31   
branki*
drzimo,serpi,naravnouser posted image jaaako!

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 567
8.11.2014 8:08:13   
soni
dobro jutro ...vidim odavno ste na nogicama laganim user posted image

i mi u 7 ustale, sad jos malo crtaci pa joj ukidam i to...moramo dobro organizovati dan zat sto se devojcica pobuni ako ne izadje malo a kod nas kisa sivilo

serpi javi

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 568
8.11.2014 8:08:36   
Trcosava
Šerpice, držimo fige.

Ja imam jedno pitanje za ove koje su već rodile makar jednom (za Wiki) o skupjlanju materice. Tražila sam temu, ali ne nalazim ništa korisno, pa ako se neka seća. Kaže da ima užasne grčeve kad se skuplja materica i da je užasno boli. Kolio to može da traje?Ja to nisam imala, pa ne mogu nikako da joj pomognem. Zna li neka?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 569
8.11.2014 8:38:08   
cockic
mene je oba puta posle porodjaja boleo stomak bas puno,jos oni daju i neke boce za skupljanje materice.pa od njih boli jos vise.tako je meni bilo sad vec pre skoro 4 i po godine i tri.ali trazila sam nesto za bolove,mada sam vise trpela.to boli oko dva,tri dana.posle krenuse grudi da me otkidaju par dana.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 570
8.11.2014 8:49:23   
milicicak
Trco, to skupljanje ume bas da boli. Mene je odvaljivalo. Mislim da je trajalo dok nisam izbacila zaostalu krv (tj. dok je dr debil nije rukom izbacio iz mene, sve sam zvezde videla). Prestalo je otprilike za 3 dana kad su me pustili kuci. Nek seta sto vise moze...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 571
8.11.2014 8:58:01   
cockic
mene nisu ceprkali naknadno,davali te boce i terali da setam sto vise.i na uz pregledu za kuci je sve bilo ok.ima slucajeva gde nekim devojkama nije sve izaslo pa su njima radili dodatnu intervenciju.ali ja sam oba puta prosla bez toga.drzim fike da i wiv tako prodje user posted image a sto se tice biolova nek izdri nece dugo to da je boli.a ako je bas boli nek popije nesto za bolove sto joj tamo daju sestre.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 572
8.11.2014 8:59:41   
ivaMark
Trco, posle prvog porodjaja nista strasno od bolova a posle drugooog, jos kada beba coka, pa uzas, bukvalno kao kontrakcije pred porodjaj. Prestalo je nakon par dana, ne secam se tacno koliko je trajalo, mozda ima veze sa ovom sto je milicicak napisala.

Veliki pozdrav za Wiv i bebca user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 573
8.11.2014 9:05:40   
branki*
ivamark,pa gde si ti,nema te 100 godina!kako beba?

branki

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 574
8.11.2014 9:06:02   
bubulence
dobro jutro lepotice drage!
Trco mene je prvih dana bolelo jako, sanije jos koju nedelju ali samo dok je sikila... rekli su da je normalno.
Serpi, evo mi cemo odmah da ti kazemo da ce biti sve super a dr ce ti potvrditi da smo mi vidovite user posted image .
neko je pre par dana pitao za lupanje srca, i ja ga imam cesto pa sam juce pitala dr. kaze da je normalno zbog kolicine krvi i hormona. i da ako je pritisak ok nema potrebe da se brinemo...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here