|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
10.11.2014 11:29:17   
bubulence
hihi sto je divno kada nam uzevi ne rade user posted image . mnogo volim ove dane zato sto se budimo zajedno, on kuva kafu, zajedno doruckujemo...
ipo, i meni je stomak na jednom narastao. sada je bas velik. ne mogu lepo da lezim, jedva se prevrcem, piskim cesce kao Branki...
ugojila sam se 8,5kg... a osecam se kao da sam nabacila 85...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 676
10.11.2014 11:32:46   
srculence25
Zdravo drage user posted image vidim ja nisam vam falila user posted image
I kod nas u dz se zakazuje uz,ali se ceka ne vise od 2 nedelje.
Niko se nije prijavio za nagradicu u novembru od trudnica ja bas htela da dam glas nema nikog.
mene u poslednja 2 dana nebole krsta bas mi cudno obicno sam kao usinuta user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 677
10.11.2014 11:35:13   
bubulence
e prijavljivala sam se ja ali izgleda da nisam uspela... nesto me rr bojkotuje u poslednje vreme...
gde si ti draga ? jel mrda bebana?

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 678
10.11.2014 11:38:18   
branki*
srculence,draga,uvek zaboravimo nekoguser posted image
ja nisam ulazila u temu,nisam se prijavila,ali cu glasati ako bude neko od nasihuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 679
10.11.2014 11:38:58   
srculence25
Nema jos objava user posted image probaj opet .
bila 2 dana u guzvi jedni gosti odu drugi dodju i tako.Daaa bebana mrda,ako je tacno da sad bebe ustaljuju vreme spavanja i budjenja koliko je ja osetim
bice spavalica.Juce sam u toku dana kad neosetim prodrmam stomak i javi se tako sam je iscimala vise puta i mislim se sve ce to ona meni
vratiti kad se rodi user posted image

Direktna veza do poruke: 680
10.11.2014 12:27:40   
bubulence
prijavila sa se opet pa cemo videti. nadam se samo da se ne vide javno svi oni podaci koje sam upisala.
srculence meni se Ema ponasala bas identicno kao u stomaku. u isto vreme stucala, u isto vreme spavala, u isto vreme divljala...

Direktna veza do poruke: 681
10.11.2014 14:35:03   
srculence25
Definitivno ce biti spavalica user posted image moci cu i ja da se naspavam pored bebe.
bubi glasala sam
Jedva cekam sutra salju nam se paketici user posted image
Izvinjavam se za off
Pocela sam da sijem pa nece ni igla ni konac da slusaju

Direktna veza do poruke: 682
10.11.2014 16:08:40   
lelaigor
Juhu, trudničice. Evo me. Iskucala sam ceo post i ne dadoše mi da ga objavim. Ni ne sećam se šta sam sve napisala... user posted image
Raduckam ovih dana, poludela sam više zbog toga što smo se uselili u maju a još smo nesmešteni i neraspakovani. A mm sad šalju svuda zato što znaju da ću uskoro da se porodim. Ove nedelje je u Makedoniji i izludeću, ništa nećemo stići, jer je on stalno na putu. Bila mi je sveki danas da sredimo ormane i tako...crkla sam. Jedva hodam. Sveki i svekar su odveli D u vrtić, nadam se da će je mm pokupiti, jer ja nema teoretske šanse da odem. Imam baš čudne kontrakcije i još su me sinoć i krsta jako bolela i sve razmišlljam, šta akd krene porođaj a ja nemam ni ušta bebu da obučem a ni gde da je stavim kad izađemo iz porodilišta. E sad imam, sad ću da perem i peglam i smeštam. I tako.
Bila sam jutros da vadim krv, prekosutra idem kod moje dr na kontrolu i da vidim bebu, i da vidim koji mi je sledeći korak po pitanju porođaja i tako. Toliko me kupaca zove da poruče nešto, duša me boli...user posted image
Iščitala sam vas, ali nemam pojma šta sam pročitala, grlim vas sve! user posted image
I da, jel'''' imamo temu kao kamperski vodič za porodilište ali za cr?

< Poruku je uredio lelaigor -- 10.11.2014 16:16:03 >

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 683
10.11.2014 16:44:54   
bubulence
hvala za glasic! a ti si osvojila prosli mesec?
ja sve cekam da nam stigne onaj paketic iz septembra, sirupici za decu, ali ih jos nema...
lelo mislim da mora biti na sajtu betanije sta je potrebno

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 684
10.11.2014 16:48:19   
lelaigor
Ne radi sajt betanije već nekoliko meseci. Napravili su kao novi, ali on ničemu ne služi.

Direktna veza do poruke: 685
10.11.2014 16:51:52   
bubulence
onda idi na temu o cr pa se raspitaj kod zenica koje su se porodile u Betaniji

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 686
10.11.2014 18:32:59   
serpica
Dobro vece drugarice user posted image
Cestitam vam na osvojenim paketicima tu sam uvek kad treba da se glasa.
Lela za CR nosis sve isto kao i za prirodni porodjaj,s tim sto ti nece dati da nosis svoju spavacicu prva dva dana,bar je tako kod nas. Ja sam za bebu nosila benkice i donji deo,mada ih i oni presvlace,bice hladno pa ponesi i neko cebence. Ako si u stanju da beba bude pored tebe donece ti je cim isprimas infuziju,ako ne mozes nosice je u boks. Mrezasti ulosci obavezno jer se isto krvari....
Mi bili u setnji malo se smrzli,meni je bolje vec dva dana ( pu,pu ) manje mucnina i glavobolja.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 687
10.11.2014 18:37:25   
lelaigor
Hvala serpi! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 688
10.11.2014 18:40:08   
serpica
Nema na cemu Lelo,tu sam za sve samo ako mogu da pomognem,hranu i pice ne nosi jer prva tri dana ne jedes i ne pijes nista,a posle toga ti daju u bolnici,a onda mogu i tvoji da ti donesu,meni je najvise odgovarao ledeni caj.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 689
10.11.2014 18:55:05   
Kata90
Dobro vece mameuser posted image ja neznam sta je samnom u poslednje vreme ali ne podosim carape na nogama,tacno mi smeta citav da sam bosa po kuciuser posted image nemam vode u nogama,nit sam jos natecena,mada jos nije kasno......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 690
10.11.2014 18:58:38   
lelaigor
Ahahah, Kato user posted image I ja sam stalno bez čarapa... i užasno mi se znoje stopala...ali mi i otiču.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 691
10.11.2014 19:05:03   
Kata90
user posted image lelo znaci nisam jedina....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 692
10.11.2014 19:06:51   
Maslacak15
Joj Serpi to kad cujem to mi je najgora nocna mora. Mozda je to i najveca razlika u tretmanu porodilja posle carskog reza izmedju Srbije i Nemacke. Ja sam jela komplet rucak u 13h u sobi a porodila sam se u 9:05. Mislim da ima i moj post na RR posto sam se javila:) Ne mogu ni da zamislim kako izgleda biti gladan tri dana posle porodjajauser posted image Ja sam imala uzasno veliki apetit, jela sam ko ala a kod nas je cak smela da se donosi vanbvolnicka hrana. Drugog dana sam narucila BicMac obrok ( ne zezam se) iz Meka. Gledala sam ja to u literaturi..... to mi je hobi... radjene su studije gde je pokazano da nema nikakvih prednosti ukidati hranu posle zahvata tako da su ovde promenili praksu. Ali kao i za mnoge druge stvari potrebno je X godina dok info stigne do Balkana.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 693
10.11.2014 19:09:46   
lelaigor
Evo, isi mi napisala u temi Betanija: nosis sok, vodu i plazmu, a a jelo dr kaze kada smes i sta.
Možda onda i jedemo u neko vreme. user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 694
10.11.2014 19:19:04   
daca77
Vrsnjakinjo, ne mozes ni da zamislis kako izgleda bez hrane provesti vise dana...
Dan pre intervencije samo lagani rucak, uvece neki caj, supa i nista vise...onda na dan intervencija nista i naredna par dana nista...posle krenu sa 2-3posna keksica i cajem. Ja sa svojih 54-5kg, odem u aut skroz, a oni mi kazu da ustanem i setam...
Kao razlog zasto ne daju hranu navode da creva najpre moraju da prorade nakon anestezije...ne znam koliko ima logike

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 695
10.11.2014 19:37:18   
anita
Dobro vece
Mi zavrsili sa prijavom jedva. Tri puta su nas vracali. Ugovor o stanu mora da se iskopira. Kad smo iskopirali mora izjava neka da se popuni... kad smo sve to uradili vratila nam je orig.ugovor a i kopiju. Za svo to vreme tri sluzbenice su se promenile i svaka je trazila po nesto.user posted image
No bitno je da smo zavrsili.

Daco ja idem u zeleznicku ambulantu a tamo se i dalje zakazuje.
Bubi idem da glasam user posted image

< Poruku je uredio anita -- 10.11.2014 19:43:43 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 696
10.11.2014 20:00:03   
anita
Bubi ja glasala user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 697
10.11.2014 20:02:39   
bubulence
hvala draga user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 698
10.11.2014 20:07:57   
Sanjalica1980
Lelo, u Betaniji su neke zene nosile i Romedov silikonski kateter jer ovi stavljaju neki plasticni pa je bas neugodan. To ti dozvoljavaju da nosis sa sobom.

Ja dosla sa uz. Bebe bas lepo rastu. Danas je jedna 950g a druga 880g user posted image
Dr je zadovoljan kako napredujemo. Za dve nedelje hospitalizacija na Betaniji na par dana pa sam mirna.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 699
10.11.2014 20:09:40   
Sanjalica1980
Bubi, hocu i ja da glasam. Gde da idem ? user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here