Maslacak15 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (4.11.2014 19:56:24)
|
ivanka to je sasvim normalno. ja sam imala grozne grceve od pocetka od 7 nedelje, I posle na mahove ali manje.Ja sam najvise lezala na tom samom pocetku jel je bas bilo gadno i neprijatno. Cak sam tripovala da nije vanmatericna postome intenzivno bolelo malo desno, ali mi je doktorka na ultrazvuku rekla da je materica malo nagnuta na tu stranu i razvlaci se na desno. Ja sam oba puta osetila i implantaciju, ostru ko ubodanje nozem :) Znam da zvuci kao naucna fantastika ali to je kod mene bilo toliko karakteristicno da ja nikad nebih pomesala trudnocu i PMS. Pre toga sam naravno zilion puta razmisljala jesam li nisam i prosla zilion "simptoma" ali kad sam zatrudnela bilo je skroz drugacije. I jaki bolovi su bili sastavni deo. Drugi put sam dan pre nego sto je trebalo da dobijem rekla suprugu " ja sam trudna" bez radjenja testa. Test sam uradila tek posle 5 dana. Tako da moze da bude skroz normalno. Ja sam imala potpuno neproblematicne trudnoce, i bez komplikacija , bez utrogestana i bilo cega drugog. A eto bolelo me prilicno.
|
|
|
|