Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (4.11.2014 9:17:36)
|
IZVORNA PORUKA: wivern Juhuuuuuu evo me...sve isto, stanje ne promenjeno osim sto me vise bolela krsta u toku noci. Sva sreca te spavam kao klada [sm=smiley36.gif] I jutros grceviiii, kao da necu stici ni do wc-a a ono nista..prodjose.. I tako...MM me samo ljubaka on je jadan veliki emotivac [sm=zz_giggle.gif] da sam pametna sada pa da ga smotam za bilo sta sto mi treba [sm=smiley36.gif] Ipo kako si danas? Ostale devojcice? E Branki cistacica je vrh..zna zena znanje Hmm Bubi kilazu sigurno ne masis :)))))) Wiv samo lagano, stize polako ali sigurno Maksim, skorpijica moja [sm=bravo.gif] tako sam i ja mojoj mami bila spora nisam kretala pa nije bilo sanse [sm=smiley36.gif] Ja sam sinoc jedva zaspala, onako povremeno sam osecala stezanje, a uz to bebac se aktivirao nije mogao nikako da se smiri i omoguci mi da bar zaspim,ali nekako posle zaspah... Jutros je bolje, jednom sam osetil bol u ledjima ,sa da jedem, nesto obavim na kompu pa da legnem ponovo,jer i juce mi to krenulo oko sredine dana,ne prija mi ni dugo sedenje pa cu se truditi da lezim sto vise, nema mi druge.
|
|
|
|