Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (3.11.2014 23:00:51)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Meni je propisano 2x po 375mg na dan . Sanjalice koji ti uzimaš? Ja sam našla samo onaj od Natural Wealth-a 250mg i popijem jednu dnevno. A pijem Mamavit i ima ga i u njemu. Piješ li ti neke prenatal vitamine još? Ne znam da li bih smjela više...ja to pijem na svoju ruku, nije mi dr rekla. I još jedno pitanje...Kako znate je li beba nisko ili ne? [sm=smiley9.gif] Meni je ovaj put totalno drugačiji osjećaj, čini mi se kao da me cijelo vrijeme udara dolje u gospođu [sm=smiley36.gif], i nekako me najviše udara tu kod pojasa gaćica? A sa njih dvoje je to bilo udaranje u pupak ili iznad, koliko se sjećam? ALi onda mi je posteljica bila na prednjem zidu, a sada je na stražnjem...Ima li to ikakve veze? Ja pijem Maxi mag koji u sebi ima jos i vitamin B6, pijem femibion2 i Ferolin C za gvozdje. Meni su u bolnici proveravali magnezijum i bila je snizena vrednost pa su povecali na dve. Rekli su mi ako budem imala i jace grceve da mogu tri na dan. Rekla je dr da mi bebe crpe sve [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|