Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (5.11.2014 7:57:43)
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Hvala,Njico [sm=smiley31.gif] Bubulence,dace mi indukciju,ali dr ne moze da garantuje da ce to brzo da ide,jer mi grlic nije zreo i cvrst je.Ne moze da me pusti u nedogled da se mucim sa indukcijom.Samo je rekao da znam da ako on proceni da indukcija ne radi svoj posao dovoljno dobro,zavrsice me cr. Videcu sutra kad me opet pregleda. Sad cu celu noc da citam o cr,jer o tome stvarno nemam blage veze. Nesto se mnogo brinem za bebu,volela bih da je sve vreme sa mnom. Danas su joj tonovi bili veci od 160,a inace su oko 130-140 Wau, sad ću da dobijem pohvalu da nisam sam crnjak i da ne mračim. Elem, Anči i dalje postoji šansa i nada da sve prođe prirodno. Ne znam da li još uvek postoji moja porođajna priča, ali slično sam prošla. Nikako se nisam otvaraal. Prvo su mi dali neke vaginalete za mekšanje grlića (posle mi ovde kažu to je indukcija, ja sam kapirala da indukcija ide u venu) oko 12, a oko 2 su mi već krenule prve kontrakcije i do 6 su bile konstante. Prebacili me na ctg, vodenjak pukne i prebace me u box. To je bilo u pola 7. Oko 8 čini mi se da su mi dali epidural. Oko pola 9 su krenuli da me vode na carski (potpisala papire, krenuli da guraju krevet već iz boxa), doktorka kaže daj da pogledam koliko je otvorena (jer se do tad nisam nešt otvarala) i kaže 7 ili 8 - vraćaj je. I tako me porodiše prirodno. Inače, carski su krenuli jer je Ani opadala srčana radnja kad ja imam kontrakcije, srećom prođoh i bez carskog, a Anči je bila ok. Tako da... pročitaj i o carskom, ali imaj i nade da ipak može sve prirodno. Srećno danas! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|