QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (6.11.2014 23:01:10)
|
IZVORNA PORUKA: little_one IZVORNA PORUKA: mirkam Queen,koliko ima tvoja beba?Ne vidim ticker.Mada kolika god da je, ja mislim da je supa iz kesice poslednje što treba da dajes bebi.Nemoj pogrešno da me shvatis,svako podiže i hrani svoje dijete onako kako misli da treba.Moj M još nije trunku ni soli i šećera probao,a sve jede jako fino (osim kad niču zubici [sm=smiley1.gif],onda skoro i ne jede uopšte) Izvinjavam se za off,znam da imamo temu o ishrani.Neću više ovdje pisati,samo sam prokomentarisala. Potpisujem sve sto je mirkam rekla, stim da sam ja vidjela tiker i sve se nadam da nije tacan i da beba nema samo 3 mjeseca i 6 dana...nadam se da to nije pedijatar preporucio ako ti vec nisi bila sigurna...ne zelim da te osudjujem, ali stvarno razmisli da li je bebi vec vrijeme uopste za dohranu, a posebno da li joj je primjerena supa iz kesice??? Uuuuh, al' me izgrdiste... [sm=smiley19.gif] Ako. Neću ponoviti. [sm=zardeva.gif] Nisam razmošljala da može da joj šteti... [sm=zmeden.gif] Prvo mi dete. [sm=smiley1.gif] Tačan je ticker. Nije po preporuci dr, već po savetu kume, ona odgajila dvoje! Kaže da joj dam malo zbog elektrolita. U pitanju je dečja, blaga supica, tj. samo tečnost, koju sam razblažila sa mnooogo vode. Samo par kašičica. Njoj se dopalo. Inače sam pristalica da, ako dete pokazuje želju, proba hranu...
|
|
|
|