Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (2.11.2014 5:28:05)
|
Dobro jutro. Mali misu avoooo[sm=smiley36.gif] hehehe Evo da se upisem u temu. Idem da spremam projice sa spanacem. Cujemo se kasnije. Kod mene svasta novo i uglavnom ne sjajno. Moja D ladno ima neke dve bakterije u oku (ne neke dve vec morakselu i eserihiju koli)[sm=smiley19.gif]. Oci su joj krvave i krmeljive, na svoju inicijativu sam otisla da joj urade bris oka. Strasno nesto. Ne mogu da verujem, pa odakle joj eserihija u oku????Ja prvi put cujem za tako nesto. Sve to odmah nakon krstenja pocela, da mi Bog oprosti sumnjam na onu ogromnu posudu sa vodom za krstenje. Inace radila sam D sve zive analize. KKS, stolicu na parazite i gljivice, bris nosa, bris oka, bris guze to je sve cisto osim oka, a uradila sam i urin ali moram ga ponoviti. Nemoguca misija uzeti detetu pravilno urin majke mi. U ovom uzorku sto sam odnela ima leukocita i malo bakterija, ali to sam joj uzela urin nakon popodnevnog spavanja i nisam stigla da je operem pre toga. Mislim mozete misliti petlju deteta od dve godine, gde bi ona jos izdrzala da je operem, pa osusim, pa da ne uzmem prvi mlaz urina[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Al ajd sad cu kad ustane jos jedan pokusaj. Kazu u principu ne veruju da je urinarna infekcija jer ne mokri cesce, urin joj nije zamucen, ne oseti se, ne zali se na bol prilikom piskenja ali ajd da se proveri za svaki slucaj. Maltretiram dete znam sa svim tim analizama ali ja ne mogu da prebrodim njenu bledocu u licu i ispijenost. Inace kks joj je sjajna, kaze dr da smo joj napumpali krvnu sliku da ni ona nema tako dobru ks a dobrovoljni davalac krvi je a pogotovo u odnosu na decu njenog uzrasta. Izes ga ono malo sto pojede gledam da bude zdravo. Mada cura mi se konacno juce najela pu pu pu... da ne ureknem. Odoh mame da spremam dorucak
|
|
|
|