RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 11:18:29)

Mirkam isto kod nas za loptu, ali kupice njoj mama, ne znadoh da je to toliko zanimljivo [sm=smiley36.gif]
Ljiso super. Vila sam za neki hlorofenikol da je dobar za oci, kapi.
L .O. ja njoj nista ne mazem a mozda bi trebalo...grize sta stigne, ako nema sta onda kida svoj rukav ! Pa kad promasi isisa ruku, pa dobije malu sljivicu na ruci . Ja sve cekam taj zub a on nece pa nece [sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 13:08:47)

Hahaha joj mod koja si ti kraljica [sm=smiley36.gif]
Imamo mi za zube one biljne kuglice pisala sam već a ima i neki gel samo on i ne pomaže baš puno.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 13:14:18)

Mame nalaz urina uredan, iliti STERILAN aman ja nemam pojma kako tako isprepadaju narod kad napisu leukociti eritrociti i malo bakterija a onda nalaz STERILAN, al kazu kontaminira se bocica prilikom uzimanja uzorka pa je normalno. A ja joj vec ukljucila i caj od persuna hahaha i pije ga i trazi jos, hahahha...Jadno li je ovo moje dete sa mnom. [sm=smiley36.gif]

Mozda cu imati neke goste kad D ustane, moram ruckic da joj spremim. Mm i ja imamo od juce. I tako. Sve superiska. Jao jako sam srecna pretrnula sam iskreno dok nije bio gotov nalaz

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 13:43:30)

Misho moja, znas da ti ja ne bih rekla ono sto ne mislim, al ja stvarno vjerujem da tvojoj curi ama bas nista ne fali, osim malo da joj se mama iskulira i opusti [sm=smiley36.gif] to sto je bledja, ma to nista ne znaci...evo ja sad radila kks pored hormona, dr mi rekla da sam strasno blijeda i lose joj izgledam [sm=smiley36.gif] pa da vidimo kako sam...a meni hgb 150. A meni je i Andrea skoro stalno blijeda, nju su vanredno vjecito slali na bockanje da vide kks i uvijek bude super, i jak joj je hgb a ona i dalje blijeda...a normalan nalaz urina uvijek bude 2-3 le i nesto bakterija, plocas_tih epitela i to se vodi kao normalan nalaz. Tako da, opusti se malo, mozda i Dunja osjeca svu tu tvoju nervozu oko jela pa se ni njoj ne jede...a i doslo je vrijeme da je sve drugo interesantnije od klope.
A i ukljuci je sto cesce da jede s vama, vasu klopu, ja sam jedva ustimala, al sam ustimala da ruca i sa nama u pola 6 kad mm dodje kuci s posla.
Veliki [sm=smiley31.gif] za tebe i tvoju curu.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 13:47:40)

LO [sm=smiley31.gif] zaboravih da napisem da mi dete u poslednja dva dana jede kao mecava[sm=jezicek.gif] hahahaha...A njoj je kks fantazija, dr stalno kaze da smo joj napumpali krvnu sliku fest i da ona zena nema takvu krvnu sliku. Neka vala, samo da ja prestanem da brinem. Ja se najvise oko hrane i brinem[sm=smiley36.gif]. Bas sam pisala tamo u bracnim problemima, mm je bas nezgodan za hranu pa brinem za njega sta ce jesti a onda sta ce ona a ja jedem ostatke[sm=smiley36.gif] i od jednog i od drugog hahaha...Dobro je da je pocela da jede jer bih ja na kraju imala 200kg zbog silnih ostataka ahahah...

o da da ja uvek gledam da ona rucka sa svojim tajom[sm=smiley36.gif]. Dok je radio letnje radno vreme do 14h nam je bilo idealno a sad nam je 15h malo kasno za rucak, ja ponudim pa ako nece onda cekamo njega.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:02:52)

Ljiso bravo za lepoticu[sm=bravo.gif] a sada da se mama malo opusti[sm=smiley36.gif]
Kosti pluca cista , kaze dr da he pun sekreta ali da je sve visoko. Uglavnom da redovno cistimo nosic i dobio je panklav.
Ja sam sva nikakva treba da dobijem, bas sam slimljena.
LO zvala sam danas vrtic i rezervisala kartu za Vuka taki da i on ide u petak.[sm=bravo.gif] hvala sto si mi javila.

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:04:04)

Moja cura ruca u vrticu ili u isto to vrijeme i kuci ako ne ide u vrtic i onda jos ima uzinicu, nesto sitno, i onda oko pola 6 ruca sa nama i onda uredno vecera oko pola 8 [sm=smiley36.gif] Jeste da tu ne govorimo o kolicinama ali nekad pojede vise, nekad manje, uglavnom gledam da budem zadovoljna koliko je pojela kroz citav dan...iskreno, ne pravim frku oko kolicine, vec oko kvaliteta hrane.

Tako da, nemoj opet da te pitam sta sam ti rekla [sm=bravo.gif] nek ona jede i mete, to je bila fazica neka.

Dijana, mislila te zvati danas za set_nju, al vidjela da si kod dr sa malim pa odustala. Bitno da je ok, sijeci mu crnog luka uz krevetac da dise, izvlaci slince i bice to ok.

A super za ulaznicu, zao mi je sto necu ja voditi Andreu, mm ce, a ja cu biti kuci sa Aleksandrom. Ona ce u to doba u carstvo snova, a vjerujem da ako bude iole dosadno na toj predstavi, da ce i Andrea da zaspi, i njoj je tu negdje vrijeme za spavanje. Malo mi je kasno pola 8 navece za predstavu, ali sta je tu je.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:08:35)

Dijana[sm=smiley31.gif] procice.

Lo i ja isto vise pravim frku oko kvaliteta a ne kvantiteta[sm=smiley36.gif]. Zato sam i gledala da ono malo sto pojede bude bar zdravo. I hvala Bogu eto krvna slika joj je ok ja verujem zahvaljujuci tome. Da je jela kiki bombone sto joj je moja mama nudila sigurno joj kks ne bi bila takva[sm=zz_banghead.gif]

tijana86 -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:22:46)

Zdravo drage moje. Nekada sam bila ovde veoma aktivna . Nije me bilo bas dugo pa vise od godinu dana. Ali evo dobila sam telefon , hvatam wi-fi i eto vec mesec dana vas citam i pokusavam da se uhodam u teme i razgovore. I vidim da sam dosta propustila, ali dobro sada sam tu. Vidim ima i dosta onih sa kojima sam bila bas bliska ali ima i puuuno novih. Nego dobro polako pa cu se opet uhodati i biti ZAVISTNA od RINGERAJE i foruma bas kao nekad. Ljubim vas i pozdravljam sve i znane i neznane.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:40:16)

Zdravo Tijana ako ti je 86 godiste onda smo generacija[sm=smiley36.gif].

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:50:50)

Ma samo da ruckaju , Vuk kada kaze bljak necu to pritisak mi skoci na 200[sm=smiley36.gif]
LO jeste malo kasno ali verujem da ce Vuk izdrzati. A tetama svaka cast na hrabrosti da ih tako male vode tako kasno i tako dugo[sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 14:55:56)

Ljiso [sm=bravo.gif] za nalaze i za ruckanje naravno.
Bila sam da kupim istu loptu kao što je ona kojom se sinoć odusevljavao [sm=smiley36.gif]Pukla sam potpuno,ako nastavim ovo da radim gdje god se njemu nešto svidi,ima da bankrotiramo za tri dana [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 15:01:17)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Pukla sam potpuno,ako nastavim ovo da radim gdje god se njemu nešto svidi,ima da bankrotiramo za tri dana [sm=smiley36.gif]

Haha ja cesto kazem da imamo vise igracaka nego vrtic[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 15:13:27)

I ja vec imam previse zvecki [sm=smiley36.gif]
Isli smo u setnju , nece u kolica , vristi ! U rukama sam je setala , opasnica !

tijana86 -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 16:53:34)

Super da to mi je godiste

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 18:57:52)

Poljubac svima!
Moje najmladje dete nesto kasljuca ali inhalacije spasavaju i ocekujem da do vikenda bude tip top, nosic propiramo, on je odlican, lepo jede i dzonja. Ja sam se umorila danas, ali onaj pozitivni umor, super mi je bilo na poslu.
Evo decica pogricka zu-zu za veceru odoh da ih stavim na spavanjac. [sm=smiley1.gif]
Tijana, secam te se, dobro dosla nazad!
Ljisho, ekstra, tako sam i mislila.
Sanjice [sm=smiley19.gif]

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 20:51:12)

Tijana i ja te se sjecam, dobrodosla nazad [sm=smiley31.gif]

Moja Andrea se naprasno pocela da plasi lava, lava zamislite....pokazuje na dnu stepenista da je lav i sve bjezi da se krije..zar nije malo rano za te strahove...i cini mi se da je nastupila malo zakasnjela ljubomora na seku, sve je cesce oponasa, hrani svoju lutku, presvlaci svoju lutku, sve kako ja radim tako i ona...a bebu cas do neba obozava, grli, ljubi a u drugom momentu je nekako kao "slucajno" pricepi, pocupa...ne vicemo na nju, trudimo se da ignorisemo to a da je na neki nacin upozorimo da bude njeznija....valjda ce je proci ta faza...[sm=smiley29.gif]

ALeksandri su desni bas otekle, cini se da ce brzo donji kecevi, em grize ko malo kuce, em je nervozna, em se nadam da ce sto prije da izlete i da malo iskuliramo od njenog hronicnog kenjkivitisa.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 21:01:50)

Covece nikako da ozdravim. Vise mi je muka od prehlada. Sve me zivo boli. Moracu da drmnem jedan febricet i u krevet.
Mm i Teodora treba da se vrate sa gimnastike. Pravila mu je scene. Pomerio joj je flasicu i ona je udarila u plac. On nikad nije zbog nje besan, ali sad je rekao da ce da joj odrzi bukvicu. Bas je razmazena. Vec drugi dan me tera da je hranim.
Sofija od pola osam spava. Znate onog Carlija decaka sa baby tv-a sa brojevima. Pevam joj tu pesmicu i okrece se prema tv-u. Danas sam joj pustila na you tube cici od srece. Posle je plakala sto se pesmica zavrsila. [sm=smiley36.gif]
Lo nije rano za strah. Pa, nama se Teodora u tom periodu plasila raznih stvari. Sofija je vec pocela da se plasi. To mi je bas rani.

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 21:08:16)

Sanjice, ozdravljaj, u krevet i preznojavanje, pa kako znas i umijes [sm=smiley1.gif]

A vidis, ja sam mislila da to dolazi malo kasnije...mislim, lijepo je znati da joj masta zivo radi, al nekako nisam ocekivala da na neocekivanim mjestima trazi neke zivuljke [sm=smiley13.gif] srecom, jos uvijek nema izmisljenog prijatelja, ne znam kako bi se izborila sa jos jednim dvogodisnjim djetetom [sm=smiley36.gif]

ivekpivek -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 21:48:19)

helooo zene ,moj ima samo 5 zubica ,dam mu nekad panadol beby i calgel ,
srednji moj deckic imao popodne temp 38,5 dala mu sirup nadam se da nece imati nocas ,cjeli dan se igrao i odjednom kaze da je umoran ja ga pipnu kad on vruc ,a sto je najgore sama sam sa djecom muz mi na terenu ,,,jao ,jao
moj razlog sto me nema cesto kao prije je taj sto mi ovaj mali treci previse uzima vremena najvise oko njega , kuca ,i sve ostalo ,navecer kad i mogu uci malo udem na face ,il se sa muzem malo razbacam[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],il odem i ja leci umorna skakajuci cjeli dan oko njih sviju

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 21:48:51)

Moji spavaju od 9 h. Tek sada sam sve spremila i ocistila i plus dobila. Raspadam se. A noc ce biti vesela, osecam[sm=smiley13.gif]
LO meni se Vuk pre mesec dana prvi put bas uplasio. Dete odjednom pocelo da place i riga da nece da spava sam. Kao u sobi ima strasno cudoviste. A u tom periodu kao sto je Andrea je imao zamisljenog prijatelja. Jaooo ne mogu da se setim sada kako se zvao. Bas cu pogledati u temi. Mislim da sam pisala.
Sanjice da sto pre ozdravis.

little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 22:45:19)

Pa da Dijana, i ja bih pomislila da ti strahovi dodju tu negdje u V uzrastu, ne sa 2 godine, isto vezem i za nevidljivog prijatelja...obozava uloge, to mi je super, voli da se pretvara dosta i oponasa, al to mi je ok za njen uzrast.

mati -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 23:21:23)

Zdravo mamike...
Samo da vam mahnem pa odo da pravim rolate. Sutra imamo prvu turu gostiju vec oko 12h, pa drugu oko 18h tako da ce biti turbo dan. Ukrasavanje torte sam ostavila za sutra.
Casticemo se cim stignem.[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (3.11.2014 23:23:14)

Dijo , bitno da se vise ne plasi. ..mozda je video neku strasnu scenu na tv-u.
Mi pomerili kupanje za 22h , ne znam koliko je pametno , isprobavam . Odoh...
Ovo bese otkucano pre sat ipo. Bag[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (4.11.2014 6:19:51)

Jutro mame [sm=kava.gif]
A. se budio citavu noc. Ajd sto se budio, nego mi svaki put zavali nogu u glavu.
Skontala sam da kad hoce da se mazi sa mnom, dodje kao macka i trlja svoju glavu o moju [sm=smiley36.gif] Ili mi se unese u facu i pukne glavom o glavu, njemu to fino interesantno, a nije ni malo nezan, pa me zaboli.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>