little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (6.11.2014 8:17:44)
|
Jutro mame! Doco, bravo za Doru, sad ako je i ostalo nesto viska ima da sleti s tebe kad se razletis za njom, sad ce svuda da je bude! [sm=smiley36.gif] Mirkam, nemoj da se plasis, to je bas rutinska operacija za bebe, bolje ce se sad i oporaviti, mislim lakse, a nece se sjecati niceg. Jedna moja drugarica je vodila sincica sa 4 mjeseca da operisu to, i sad se vise nista i ne zna da je radjeno ikad. Misho, pa kad te dijete i iz kreveta istjeralo [sm=smiley36.gif] Emice, prodje godina ko nista, evo meni prodjose 2 kako sam rodila ANdreu, a ova mala vec 7 mjeseci skoro...prebrzo leti...a dok se cekalo na bebu nikad dan da prodje. Kod nas je noc prosla relativno dobro. Juce je Aleksandra imala tri super dremke po sat i po vremena i to je prvi put za njenih 7 mjeseci da je lijepo spavala preko dana sa tim duzim periodima sna....obicno kad odspava 45 minuta u jednoj dremci ja sam na konju...skoro da nisam znala sta cu od slobodnog vremena juce. Inace, juce sam isla kod dr da vidim za terapiju za stitnu, moracu i na ultrazvuk, dr misli da ovaj moj "cvor" za koji sam mislila da je narastao da je u stvari cista...vidjecemo iduce sedmice o cemu se radi jer je bas primjetno sada na vratu. Andrea u vrticu, Aleksandra zaspala a vrijeme je opet katastrofa, citavu noc je vjetar bio i jutros se natmurilo nebo. Kisa ce i kod nas. I pojma nemam sta cu danas da kuvam...
|
|
|
|