mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (8.11.2014 15:13:42)
|
Farmaceutkinje i fizicarke [sm=smiley1.gif], izvin''''''''te što upadam u vaš razgovor,al sad se sjetih da je meni dr kod koje privatno vodim M jednom rekla da se temperatura ispod 38 ne skida ničim,već treba pustiti organizam da se izbori,a ako prelazi 38.5 dati paracetamol,febricet i sl sirup ali paziti da se ne pretjera jer može previše spustiti temp pa beba mora na grijanje posle M nas i dalje ubija.Ne jede skoro ništa,a pred spavanje je toliko plakao da mi se kosa dizala na glavi.Evo ga sad spava al non stop se prevrce.Jao a sve mi se čini da ova dvojka neće skoro i da će potrajati. Stavila koru da pecem za kolače al od njegove vriske nisam znala kud udaram,pogledam u rernu učini mi se da je skoro izgorela i samo isključim šporet.Sad otvorim a ona sva gnjecava,nepecena.Bacila sam je. Bibilib,meni se čini da mi je patronaza kad sam se porodila rekla da je normalna temp 37 ali samo za bebu do 40 dana.Za starije bebe je kao i nama odraslima ( MiLj se ovdje ne računa [sm=smiley36.gif]) ME,mislim da će Elenica biti super,nije to sad strašno a da je stresno i itekako se slažem.
|
|
|
|