serpica -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (19.11.2014 7:15:11)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Diiiiiiiiiijo, pretekla si me...mislila sam da cu prva da se zapljunem ovde[sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif] Ne znam gde u BL bi mogla da ima kravata, ali meni su mnogo slatki decacici sa leptir masnama, a njih sam vidjala po decijim radnjama, tamo gde se prodaje decija garderoba no name[sm=smiley1.gif] mislim ako kod nas ima, gde obicno nikad nista nema, verujem da ces se snaci u BL. Mmmmmmmm, nego sta ces ti? Da decica sto pre ozdrave, jubi ih teta Klarita[sm=smiley1.gif] Moj N se nesto budio nocas XY puta, pop[sm=smiley35.gif] sam. Nista nije pomagalo, ni ono shshshshsshshs, ni pesmica, ni tisina, ni ljuljanje u rukama...hteo da se igra svaki put[sm=smiley19.gif] mm i ja ustajali na smenu ali me izveo iz takta jer mu se ne ugadja i stavila sam ga u ljuljasku u dnevnoj sobi i skuvala sebi kafu, kad je zaspao glavom preko one tacne od ljuljaske [sm=smiley29.gif] e bas me umorio vala. Inace se zadnjih dana tako cesto budi, ali samo prokenjka i obicno "pali" ono shshshshshs eventualno pripokrivanje cebetom i cucla, ali ovo nocas i jutros me skroz slomilo I tako... Kad je kod nas to budjenje probilo 4 meseca ne spavanja,uzela sam Dormikind ti bolje znas kakve su to tabletice,idu 4x u toku dana,ja sam davala dve,i svi smo spavali srecni i zadovoljni. To je za poremecaj sna kod bebe i dece od 0 meseci do 6 god. Dobro jutro mame [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|