Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (17.11.2014 15:09:12)
|
IZVORNA PORUKA: mati Ljiso pa daj joj keksic neki uz caj kad vec pije. Mozda hoce supu, belu corbicu... Matija obozava spanac, uvek sipa po dva tanjira. Ali ja kuvam onaj kupovni u briketima. Nego ja postavih pitanje u temi o cajevima al niko nije odg.[sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]necu da popustim hahaha... Ma evo corba od bundeve prste da polizes a ona je nije ni liznula, pire, meso, sveza paprika, pecena paprika i kolaci od bundeve, orasa i suvog grozdja. Jela je samo meso, i evo sad jede kolac. Kaze mi mm sta hoces pije kozije mleko, jede meso, jede voce sveze i suvo. U fazonu to je ok. Pa meni nije ok. Supu koju bas voli nije htela pre neki dan da jede. Ja napravim belu corbu ili ragu corbu nece da jede. Aman vise ne znam sta da pravim. 90% ljudi bi bilo presretno da ima danasnji rucak na stolu, i od toga jedino MESO nije nase domace, sve ostalo jeste a on bas meso jede. Kaze mi komsinica pusti je da jede sta hoce ocito joj fali proteina jer jede meso orase i sl. A vaske za sad nemamo. Moram je proveravati ovih dana redovno
|
|
|
|