RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 7:35:58)

Jutro [sm=kava.gif]
Moji spavaju, ja uzivam u kafi posle nekoliko dana i cituckam sta ste pisale...[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 7:45:54)

Dobro jutro! Teodora spava, a Sofija se svako jutro u isto vreme budi. Zaspi u pola osam i probudi u pola osam. Kako legne tako i ostane.
Sad sam je stavila kod mene u krevet da se mazimo. Posle idemo na slavu.
Mm zasto malisa ne spava u svom krevecy? Tu nece moci da ispadne.

Mirkam citam za operaciju. Zavrsi se i to.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 8:12:16)

Sanjice, moja greska, navikla sam ga da spava sa mnom [sm=zz_biggrin.png] Sad nema sanse da ga prebacim u krevetac.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 8:52:04)

jutro mame,mi idemo kod svekijevaca danas svinjokolj,moji ce isto doci tamo kasnije da dovedu Doru,pa se ja sa njom vracam popodne za grad,odoh da popijem kafu i brisemo ja i muz ionako smo vec okasnili [sm=smiley36.gif]
ps to za spavanje u krevetcu,D je kratko spavala u onom klasicno,pa je spavala sa nama pa sam letos prelomila i kupila onaj prenosni i sad spava u njemu,cak ga i voli,desi se da je pred zoru prebacim kod nas ako se meskolji da bi nastavila da spava

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 9:00:54)

Dobro jutro mame,moja deca još spavaju a ja i mm pijemo kafu.Ja pristavila ručak ....a vidim kod većine da danas ide negde,možda ćemo i mi posle podne otići do sveki,ali zato pre podne treba da primimo tj. da nam dođu neke drugarice i drugovi od dece[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 11:18:26)

Dobro jutro!
Mi cemo na Slavu u Irig....
MM, svaka vam cas_t, ja sam cudak, priznajem. U nasem krevetu samo mm i ja. A bebe dok je bilo nocnih podoja, prvih par meseci se desavalo da se onesvestimo zajedno, nikad namerno. Iskreno meni nije nekako ni higijenski da disemo u decu, verovatno preterujem, ali svakako se svi najbolje odmore u svojim krevetima, to ce se svako sloziti. Ljubim vas

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 11:33:03)

Jutro mame!
Mi se nosamo [sm=smiley36.gif] nisam popila kafu, lelujam .Svi negde idete danas , ja nigde. .ali dolazi sestra od strica mm pa cu imati drustvo !
MM, pa jel bas puno place kad ga stavis u krevetac ?

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 11:47:10)

Jutro, mame! Loš dan, pada kiša... [sm=smiley13.gif]
Mirkam, zaboravih juče da vas [sm=smiley31.gif]. Bravo!

mali_mis -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 12:03:43)

Torbi, ne mislim da si cudak. Mislim da si jako pozitivna osoba, koju verujem svi volimo da citamo i nadam se da cu te uzivo uskoro i slusati, dosta sam od tebe naucila, i jos uvek ucim [sm=smiley1.gif] I, da, slazem se da se svako u svom krevetu najbolje odmori.
ME, ne place on u smislu plakanja, nego nece ni da legne, odma se udrvi na noge, i dize nogu na ogradicu, prebaci je preko kolena, a dusek je na minimum spusten, dalje nema. Jbg zeznula sam se kod kupovine kreveca, nisam mislila da ce mi dete biti mali razbojnik. Ako ga uspavam u svom krevetu, i prebacim u krevetac, budi se u sekundi, odmah ustaje, e tu krece dreka.

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 12:09:11)

MM ti si jedno srce [sm=smiley31.gif] Hvala ti, videcemo se na Dekici ako ne bude pre neka RR kafica popodne. E, sto se krevetica tice, i mi imamo neki na tri nivoa, iz kojeg mi je cerka letela sa nepunom godinom. Onda sam naterala mm da zabusi 4 sarafa skroz do tockica nisko i napravili smo cetvrti stepen, dusek na par cm od poda. E odatle nema ni makac, dodje im preko glave... [sm=smiley1.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 12:15:43)

Ih Torbice, to ti nije losa ideja, posto nas Tarzan iskace iz kreveca cim otvori oci, a onda ja skacem iz naseg, a da nisam ni otvorila oci [sm=zz_sleep.gif]...

A ovo za spavanje sam sa tobom 100%. Cerku sam dojila 22 mes, ali nikada nije bila sa nama u krevetu, kao ni gorepomenuti Tarzan... Jeste da je cimanje i smor, ali ne dam krevet! MOzda malko da dremne dok sisa i odnah ih prebacujem na mesto!

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 12:25:46)

MK, treba imati snage a i srca za to[sm=smiley36.gif]
Torbice , super ideja! To je za onaj najkriticniji period "ispadanja".
MM, bas uvek se probudi! ? Ne desava se ni u toku dana da ga spustis, da zakmeci , promeskolji se i zaspi? [sm=smiley13.gif]

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 13:23:17)

Nije to nista, a vredi!!!

A, sad nabasah na ovu divnu vest!!!

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1311044-bravo-za-mame-necete-verovati-koliko-je-beba-sinoc-rodjeno-u-beogradu

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 15:42:45)

zdravo mame ja se vratih u stan,Dora spava,sveki ostala da pakuje meso,skoro su zavrsili,napolju bas hladno,kad se dora probudi idemo do prijateljice dase druzimo malo

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 17:36:04)

Vece ! Imali smo goste , meni telefon u drugoj sobi na punjacu , ni sa kim se nisam cula ..nesto i nisam pricljiva danas.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 18:41:07)

Na brzinu da se javim.
Kosta dobio temp 38,5[sm=smiley13.gif]
Ali on najnormalnije izgleda, skace, igra se, smeje se, jede.... da nisam izmerila tri puta ne bi verovala.
E sada da li su boginje ili nesto drugo videcemo.

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 20:57:40)

Dijana, ako su boginje, znaces do ujutro, one izadju sa temp, znas i sama.
A to za krevetac, ja sam se tad prepala kad mi je cerka ispala, najvise zato sto je u blizini daska od coska bracnog kreveta, sunce ti poljubim, da je glavom zveknula o to... pa ne znam sta bi bilo.... Posle toga nikad vise, a ni ova dvojica.
Odoh da ucim, poljubac svima

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 21:18:30)

Dobro veče, mame... Kako ste? Divna vest o 93 bebe u Bg-u za 24h.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 22:29:23)

vece mame
DIJO [sm=smiley31.gif] javljaj nam kako ste,jbg vas poteralo ko nas samo se vrtimo u krug sa tim virusima [sm=smiley13.gif]

Bibilib -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 22:39:22)

Izgleda da vlada jako los virus...moji su obojica prehladjeni,kaslju daleko bilo a temperaturu hvala Bogu nemaju,samo sto ovom starijem dr.dala Mucoplant da pije a ovom malom nista,samo mi je rekla da im uzmem neki balzam za lakse disanje I da im mazem...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 22:39:27)

dobro vece mame. Necu vas daviti[sm=jezicek.gif]. Samo kratko da se javim. Dijana nadam se da ces do ujutru znati na cemu ste.

Mi smo super cim vidimo kiši jer one prave baji i kod nas sve sjajno

mati -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 22:49:21)

Zdravo mamike. Evo i mene malo ranije nego inace.[sm=smiley1.gif] Mita za ceo dan dremnuo oko sat vremena i sad vec spava.
Dijo , mozda je i bolje da pregrmite to sad odjednom. A ide i lose vreme, pa nece imati zelju da izlaze toliko a i manje ce se cesati nego kad je vruce pa se znoje. [sm=smiley31.gif]
Mata sutra krece u vrtic, nije iso od jula...

QueenJ -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (16.11.2014 22:50:18)

Moram da se požalim... Ne znam da li postoji tema osim pohranjivanja mleka, potražila sam, ali mislim da nema. Naime, do skoro sam mogla da izvučem za 2 izmazanja dnevno pumpicom mleka za 2-2,5 bičice za urin (jedna je oko 75 ml). A poslednjih dana jedva napunim jednu za ceo dan. [sm=smiley19.gif] Izgleda da se uspostavila ponuda-potražnja. Ili ona više pojede? Ništa nisam menjala oko ishrane, vremena i broja izmazanja...

mirkam -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (17.11.2014 6:38:41)

Dobro jutro [sm=kava.gif]
Samo da se javnem.Nista ne stizem da citam.Prvo operacija, a sada obaveze oko sredjivanja kredita za stan, stana.Po citav dan sam u nekoj trci.Odoh sad malo da ugrabim da cituckam dok M spava.Inace, on je super [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (17.11.2014 8:17:46)

Dobro jutro,opet sam tu,mamu i kumu smo jutros odvezli na aerodrom i već mi puno nedostaju,na trenutke me uhvati tuga pa se isplačem i tako u krug.T kumu obožava,stalno se lijepila za nju.
Inače T je super,velika cura.Ljubim vas

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>