little_one -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (19.11.2014 16:03:19)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Moj N se nesto budio nocas XY puta, pop[sm=smiley35.gif] sam. Nista nije pomagalo, ni ono shshshshsshshs, ni pesmica, ni tisina, ni ljuljanje u rukama...hteo da se igra svaki put[sm=smiley19.gif] jesi ti sigurna da ne prepricavas moju noc sinoc? MM sinoc otisao na put a ja ostala sama s njih dvije. I klasika, Aleksandra se budi oko 11 za podoj, i kako se tad probudila nijehtjela da zaspi do 3.20. Zaspi na sisi, ja je spustim, za pet minuta eto je opet, pa ljuljaj, pa presvlaci, pa pjevaj a moja Andrea spava li spava, pored nje kolce mozes da zaigras sve sa podvriskivanjem ona bi i dalje spavala. A to smo skapirali kad se Aleks rodila, dotad smo skoro pa na prstima hodali dok spava. Elem, Aleksandru sam jedva na kraju uspavala u 3.20. Danas je gospodjica pospana al joj nisam dala da spava duze od sat i po u komadu. Necu zurku i veceras. Sigurno su zubi, ide i drugi kec, ovaj je vec skroz probio i raste. ANdrea mi je bolesna, kuburimo vec par dana sa slinama i kasljem, uradimo kks juce i leukociti poviseni, crp, sedimentacija, jedino urin uredan...i hgb 123 [sm=bravo.gif] sto me posebno raduje pogotovo sto je toliki u po bolesti. Ipak, antibiotike dr dala, pancef ovaj put, zaobilazimo one na bazi penicilina do daljnjeg. A ja, ko mene pita...dobro sam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|