Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 2.11.2014 21:11:51
|
|
|
|
Bibilib
|
Joj zene ja sam danas dobila zato me ceo dan nije bilo...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 2.11.2014 23:31:29
|
|
|
|
bubulence
|
jujuju kakvo zabusavanjee
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 2.11.2014 23:33:47
|
|
|
|
mati
|
Ko zabusava... Samo momci, njih nema pa nema...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 2.11.2014 23:36:23
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mati Ko zabusava... Samo momci, njih nema pa nema...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 2.11.2014 23:51:30
|
|
|
|
bubulence
|
nema, nema. nece da se sabiraju i oduzimaju...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 0:19:29
|
|
|
|
Bibilib
|
a koga nema,bez njega se moze
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 6:17:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 7:42:01
|
|
|
|
big mum
|
Dobro vam jutrooooo NeJe me bilo dugo.Komp me zeza,taman što ga upalim ugasi se sam kao da mu padne sistem i ako nekad uspije malo duže zablokira miš. Evo ga sad radi dokad ne znam.Šta ima šta nema. Kod mene ništa novo,zima hladno,djeca ustaju noću i takoJ.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 7:44:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,uživajte u novoj radnoj sedmici
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 7:50:28
|
|
|
|
lelaigor
|
Jutro. Ajde da se sabiramo polako za današnji dan.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 8:11:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro i od mene
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 8:31:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro i od mene. U posle mesec dana pauze otisla u vrtic, sva srecna, valjda se nece opet razbolti. Meni dosla sestra ,nismo se videle mesec dana, danas idem po U , i idemo sve 3 zajedno na kafa. Ahahhah Una sok Bas sam je se uzelela, lepo izgleda, i kosa joj je bas porasla A vi kako te?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 8:36:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro od mene. Bila da ispratim dete u skolu,smrzla se bas,neka magla uff bas je hladno.S.spava,muz spava,zamesila sam krofne sad da vidim sta ima novo ovde.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 9:45:37
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ja bre ne mogu danima da se saberem! Ovo je definitvno tema za mene! Vikend je odlično prošao samo zato što nisam izmaskrirala muža i završila u zatvoru! Sad se ovde na poslu smirujem i "sabiram"
< Poruku je uredio Modessty RR -- 3.11.2014 9:46:24 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 9:49:18
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro ili dan! sto volEm ove vase kafe za dobro jutro, ih!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 9:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
meni treba jedna dobra masaza, tako me je ukocilo u gornjem desnom uglu, ne osecam ledja
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:00:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo UM i za tebe nešto:
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:00:22
|
|
|
|
Modessty
|
meni treba i masaža i spavanje i seks sve mi bre treba!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Lellaaaaaaa hvala zenooooo Mod i meni, sinoc ne uradih nista, U kasno zaspala
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:04:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam napravila jos jednu kafu. Ne secam se kad sam prvu popila
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:05:07
|
|
|
|
Modessty
|
ja dobila u subotu! i nisam ni osetila! Sad jedva čekam da prođe da se vratim u normalu. Opasno sam nervozna
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:05:25
|
|
|
|
bubulence
|
Mod neka bude bar sex za pocetak, da vidis kako ces da zivnes . Lelo ti ovo stavila za UM ili za sebe . mene muz nije napadao bar 3 dana , da se brinem!??
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:08:58
|
|
|
|
Modessty
|
bubi dolko me iznervirao i tolko vičem na njega da se plaši da ću da ga pojedem posle seksa ko bogomoljka!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:09:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Bubi, pa malo i za mene...samo meni mora da se masira pubična kost! A ti nemoj ad se brineš nego napadaj ti njega. Mene je mm juče malo masirao "kao" baš tu gde me boli, sve u nadi da će da ispadne nešto od toga, al' siroma ništa ni ne sme kad sam invalid. Bilo lepo meni, a on dobije svoje svako drugo jutro Jedva čekam da se porodim, pa da prođe tih 6 nedelja i da se jednom pošteno khm, khm...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:11:57
|
|
|
|
QueenJ
|
Ahahaha... Dobro jutro/dan! Kako kome... Došla da sesaberem uz vas i kaficu i nasmejale ste me pošteno, naročito Bubulence... Meni čudno kad me moj ne napadne 3 sata...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
RR VrebaciDiablaSmatrate li da na RR ima previse uhoda? Shunjaju je, nadgledaju, a nikada ne pisu.Da (
44%)
Ne (
56%)
Ukupan broj glasova: 261Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!