Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 12:08:53
|
|
|
|
bubulence
|
daaaa, kada krenu novogodisnje reklame za Coca Colu i Grand kafu mene drmne novogodisnje raspolozenje . jedva cekam
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 12:17:53
|
|
|
|
Kata90
|
bubulence....i mene isto najvise volim decembar mesec samo zbog ovih praznika jer su najlepsi..... tad je sve tako veselo.... a jos cemo i bebicu dobiti
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 12:40:39
|
|
|
|
isidora88
|
gde grand kafu da zaboravim meni je nova godina pre 4 godine bila savsena, snega na sve strane, okicen stan, mala bebica stigla, kato uzivacete svaku zimu jedva cekam da padne sneg, a posle kad treba negde da idem psujem i sebe i sneg
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 13:01:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kato , zamisli pada sneg , kuca topla, beba stigla spava vise nego sto je budna a ti uzivas sa muzem uz kafu ili caj. ... I ja volim sneg, ali poledicu nikako !
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 13:11:29
|
|
|
|
Trcosava
|
mrzim sneg! Elem, mene će šlAg da strefi iduće godine od novembra. Prvo ćerki rođendan u novembru, pa mužu u decembru i sinu će verovatno u januaru. Na sve to i NG, jedan i drugi Božić... Woosaaaah tamo negde 1. novembra da planiram da opljačkam neku banku A Wiki... hehe ne smem da kažem datum koji ja predviđam, u top će da me stavi
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 14:54:52
|
|
|
|
blesavko
|
pridruzujem se sabirnom centru. Bas opak naziv teme
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:01:47
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A Wiki... hehe ne smem da kažem datum koji ja predviđam, u top će da me stavi Ti slobodno mozes da kazes, kugla ti masi nenormalno i za Von si omasila Ako nastave svi da mi ovako skacu po zivcima ja cu se porodim u roku od odma'. Svi nasli danas da me zovu da se vidimo?!? A nigde ih nije bilo mesecima, pa kao danas dok se ne porodis... I ja volim kicenje jelke, i one lampice silne (sto me podseti da nemam vise, izjeli papagaji zice prosle godine ) i tu neku praznicnu atmosferu..
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:10:24
|
|
|
|
mirkam
|
Wiv bre,jedva te poznadoh Novi avatar.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:11:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR A Wiki... hehe ne smem da kažem datum koji ja predviđam, u top će da me stavi Ti slobodno mozes da kazes, kugla ti masi nenormalno i za Von si omasila Misliš da ga poteram ajde onda, ja ga poterujem 10.11.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:13:50
|
|
|
|
wivern
|
Mirka moram u skladu sa danasnjim trendovima, malo i ja da se pucim Trco ala si ga poterala...ne moras vise keve ti
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:27:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahaah pa pošto mašim 100% onda barem da ga pošteno omašim
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:31:14
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Ajde da se saberemo Sad kad se saberemo ima da se oduzmemo odmah Jutro u centar. KAko ste danaske? Ja se već oduzeh danas! Dobar dan! Da se javim dok imam nekoliko sekundi pauze
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:45:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod to me odmah asocira na reklamu ''imam samo deset sekundi da vam kažem...''
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:52:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco ti ga bas produzi ahahah ja msilim da ce to kod Wiw skoro, zbog toga sto non stop spava
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:53:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh ti kao da ne znaš da sam okarakterisana kao zloća koja samo loše govori, pa sam u fazonu, ako sam ja prenela 10-12 dana može i ona odo da sas dete i onog da igram karte
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 15:56:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eh ti kao da ne znaš da sam okarakterisana kao zloća koja samo loše govori, pa sam u fazonu, ako sam ja prenela 10-12 dana može i ona odo da sas dete i onog da igram karte ahahhahahhh ja prenela samo 2 dana
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 16:40:43
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence daaaa, kada krenu novogodisnje reklame za Coca Colu i Grand kafu mene drmne novogodisnje raspolozenje . jedva cekam Kao ja da sam pisala. Ja sam bolesna što se toga tiče, toliko vremena trošim an rođendane i praznike da to nije normalno. Trebala sam biti neki event planner. I mi ćemo bebu dobiti za NG, mada ja ću je možda gurati napolje tada Nisam mogla gori termin da imam za porođaj.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 18:30:57
|
|
|
|
jess021
|
Ajmo zene, malo vitamina C. Blic kaze da ce ovo biti jako hladna zima
< Poruku je uredio jess021 -- 1.11.2014 18:31:32 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 18:47:00
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ahoj u sabirrni centar I ja mnogo volim, praznike i tu decembarsko-praznicnu atmosferu i coca cola reklame i ukrasavanje jelke i coca-cola holiday market i sve.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 18:59:31
|
|
|
|
branki*
|
moze vitamin c,moze i koka kola boza se uspavao,nije spavao popodne,nadam se da se nece probuditi u neko doba noci naspavan..
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 20:13:16
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Trco ti ga bas produzi ahah ja msilim da ce to kod Wiw skoro, zbog toga sto non stop spava Vraticu ja to njoj sve...cekaj cekaj IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eh ti kao da ne znaš da sam okarakterisana kao zloća koja samo loše govori, pa sam u fazonu, ako sam ja prenela 10-12 dana može i ona A sta kao nisi, ako si ti cekala sad svi treba da cekamo jel...ccc...budem li cekala do desetog peske cu da ti dodjem tamo da te pridavim
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 20:20:16
|
|
|
|
Trcosava
|
ti ako peške stigneš do mene, ovde ćeš se i poroditi
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 20:29:03
|
|
|
|
wivern
|
Vala da znas , da krenem ja polako od cekanja nema selameta
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 20:38:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Ajd' MAČKO, požuri polako
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 1.11.2014 21:41:08
|
|
|
|
QueenJ
|
Evo i ja da se saberem. Moje dete tek sad zaspalo... A sad bi mi prijao 1 nes. Neko da se pridruži?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
moja bebajellenceJos malo i dobicemo decaka, a nemamo jos uvek ime. Vrtimo ovih par, i nikako da odlucimoLuka (
51%)
Petar (
49%)
Ukupan broj glasova: 201Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!