Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:14:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR bubi dolko me iznervirao i tolko vičem na njega da se plaši da ću da ga pojedem posle seksa ko bogomoljka! pa zar ne zna da posle sexa nestaju svi problemi. red sexa, red lepih reci i zena nikad srecnija . lelo meni se ne napada, da mi je neko rekao da cu to doziveti ne bih mu verovala...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:19:15
|
|
|
|
lelaigor
|
Onda ga pitaj jel' mu dobro?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:22:38
|
|
|
|
Modessty
|
bogme ova žena nije željna seksa! šopinga da ali seksa ne baš! Radije bi da mi kupi čizme!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:23:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjjjj kad rece cizme, istooooo, probala sma jedne 11000 predobreeeeee
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:28:47
|
|
|
|
Modessty
|
ma ja probala u Dajhmanu nekoliko i sve su užasno neudobne! Smorih se načisto! Ponadala se da ću da nađem nešto za džabaka Sad nit imam vreme da skitam nit znam gde da tražim a da nisu neke cene da padneš u nesvest!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:30:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Oces ti prodam ja one moje, ja sam shvatila da mi ona duzina ne stoji, obula ih jednom, i tako rado bi ih bacila
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:32:42
|
|
|
|
mirkam
|
Zakasnih na ovu temu o sexu,vidim prešle ste na čizme Dobro jutro i ovdje..može neka kafica? UM,nešto slabo mijesis zadnjih dana?Neka taman malo da oslabili sad prep praznike,pa će onda opet krkanjac
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirkam ne stizem , pripreme su u toku. Hocete da nam vidite kostim za rojendan :)
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:45:59
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Oces ti prodam ja one moje, ja sam shvatila da mi ona duzina ne stoji, obula ih jednom, i tako rado bi ih bacila oću. ako mogu da uguram listove u njih. i ako nisu tvrde baš zanovetam!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:47:14
|
|
|
|
Modessty
|
kostim?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:53:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Daaaa!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:57:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Klikkkkk 4 zadnje slike na dnu albuma koje boje klasicnu bluzicu uz njega?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 10:59:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro ! U sobi je nocas toliko suv vazduh bio da mi se grlo osusilo a vode nema do kuhinje e veceras necemo tako. Um, daj da vidimo.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 11:01:22
|
|
|
|
mali_mis
|
UM super kostim Crna ili bela majica. Odoh da se spremam, pa idemo na pijacu. Mrzi me, al moram.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 11:03:37
|
|
|
|
Modessty
|
divno UM!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 11:04:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala drugari
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 11:28:06
|
|
|
|
lelaigor
|
Prelepo je UM. Crna, bela ili svetlo roza.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 11:53:31
|
|
|
|
Klarita
|
UM, odlican je Ja ne bih roze majicu jer je tesko naci nijansu, pa bih se smorila. Sa belom nema greske, ili crnom Sabiramo se, a?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 12:04:53
|
|
|
|
Modessty
|
kako ko Klari ja se uglavnom oduzimam
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 12:06:31
|
|
|
|
Klarita
|
Polako, ce ti prodje menstruacija, pa ce se oduzimas sas muza, polako
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 12:47:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Vratila se. Odvaljuju me krsta. A. spava, a ja cu da nadoknadim nikotina i kafe sto nisam uspela dok je bio budan
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 12:51:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Polako, ce ti prodje menstruacija, pa ce se oduzimas sas muza, polako more ću ga utepam na spavanje! mnogo me nervira ovih dana!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 12:53:40
|
|
|
|
Bibilib
|
Joj Mod nisi sama mene je moj jutros tako iznervirao da sam mogla da
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 13:02:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja mislim da lepom detetu sve lepo stoji ..tako i ja dzabe izmisljam toplu vodu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 13:03:55
|
|
|
|
emicaa
|
Boga mi fino ste se sabrale .Ja bih mogla malo kafice,gutljaj,dva .Hoće li još neko?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicuKalina14mala pomoc oko imena :)Dunja (
37%)
Staša (
26%)
Lena (
37%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!