Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 13:08:39
|
|
|
|
Bibilib
|
Meni bi prijala
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 14:26:00
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan je l su se sabrale sve stare ? il ima jos starijih il najstarijih il su nove tu il jos novije al sam dohovita ovih dana pa to nema nigde
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 14:33:24
|
|
|
|
Modessty
|
filozofija od ranog popodneva!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 14:36:49
|
|
|
|
mirkam
|
UM,prelijepo! Emice,kuvaj kafu ako još uvijek imaš volje.M zaspao pa da taman odmorim malo uz Olga,ti si uvijek duhovita,nije samo ovih dana
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 14:58:35
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR bar dan je l su se sabrale sve stare ? il ima jos starijih il najstarijih il su nove tu il jos novije al sam dohovita ovih dana pa to nema nigde Tol'ko me uvredila ona dr, da sa mislila da misliš na matore (stare=matore), pa se osetih prozvanom.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 15:01:48
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam ajde ti kreni do mene ja ću napravit kaficu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 15:29:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja upravo dosla iz grada, da vidite kako sam dobra snaha, kupila sam svekrvi andrid telefon
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 15:34:56
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Olga RR bar dan je l su se sabrale sve stare ? il ima jos starijih il najstarijih il su nove tu il jos novije al sam dohovita ovih dana pa to nema nigde Tol''ko me uvredila ona dr, da sa mislila da misliš na matore (stare=matore), pa se oset_ih prozvanom. sta bi rekla kad bi joj se ja pojavila blagoslovljena verovatno bi je reanimirali pre nego sto bi me gadjala vademecumom Nemoj se uvredis LI ,pliz - priti pliz ne razmisljam puno ovih dana , vidim to prolazi pa reko ajd i ja
< Poruku je uredio Olga RR -- 3.11.2014 15:36:04 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 15:35:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
E Olga bas si ubola ! Um, mi cemo svekrvi dati telefon samo flat kabl da se zameni, u svakom slucaju je bolji nego njen.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 15:51:06
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma gde bre Olga da se ljutim. Na nju sam se naljutila, ona mi reče da sam matora da budem trudna. A ja u najboljim godinama. Možda mi koske nisu mlade, ali ja jesam. I tako. Idem da se obučem i da čekam mm da idemo u pohod na poklon. Osećam se kao invalid, moram da ga sačekam da mi obuče donji deo i da me obuje i onda da me unese u bus. Vrćem se posle, danas je baš tako neki lep dan, mogli bismo neki alkohol da ponudimo u ovom našem sabirnom centru...kad se sve saberemo i oduzmemo večeras. Bože me 'prosti, ovo dete kakvo će ispasti ja bih samo pila... Al' ne smem.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 16:08:00
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja bih ti pravila drustvo al ne smem rekose zaleci se da kad me citaju imaju utisak da sam pijana i da im ne prijam , neke stare - nove - koznakoje korisnice\madaaa mozda ako krenem da pijem budem zvucala trezno , bemliga dal je animozitet il sta je u svakom slucaju LI , sacekaj , sad ce porodjaj , babine , dojenje , prestanak pa ce taman leto i pivce
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 16:12:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Pijem trecu kafu, danas mi se bas pije kafa. Jurcam za A. svuda po stanu, malo sednem da odmorim, pa on projuri pored mene, pa za njim. Opasan ovaj sport
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 17:41:01
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro vece Ja ceo dan sam u nekoj zurbi,pravila sam licnu kartu,pa vadila hranarinu,ispisali mi i porodjajno.....to je reseno nemoram vise trckarati u firmu sve sam papire odnela......i sad mi mnogo lakse.....treba nesto i spremiti danas za veceru,a neznam ni sta bi jela....pa dal ima neko ideju da mi da?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 3.11.2014 21:47:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste drugari, ja pecem pizzu, osecam se bolje, mm me izmasirao, i otisao da spava, ja da jedem , odgledam neki film i pridruzujem mu se. Sveki uspavala U, i tako, blizi se sreda, a i cetvrtak, jedva cekam
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 1:28:59
|
|
|
|
mati
|
Da vas pocas_tim dok sam tu...Sutra, tj danas mozda ne stignem. Mitar napunio godinicu!!!
< Poruku je uredio mati -- 4.11.2014 1:38:29 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 5:22:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!!! Poslednja i prva pisem! Tako je kad dojim!
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 6:15:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 7:59:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:15:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobrar dan...ja svratila da se malo počastim sa kolačima za rođendan kafu sam već popila pa se sad spremam za posao
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:16:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro Srecan rodjendanac maloj skoprpijici
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:29:43
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro narode Molim da neko baci pogled u temu TORCH nalazi, postavila sam pitanje tamo, plizzzz
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:30:53
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala, mati! I ovde, srećan rođendan! I danas lep dan. Juče sam se posvetila sebi, a danas ću da šetam sa E. ceo dan. Bar tako planiram.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:40:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Zna li neko od mama, gde ima na fb da se poruci ranac za vrtic, ali da mu onaj prednji deo bude plastificiran kako kod ovog kofera tvrd klik
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 8:40:50
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ja se konačno sabrah malo. i odma evo jedan kafućino!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 4.11.2014 9:01:32
|
|
|
|
jess021
|
Dobar jutar!! Opet sam se smrzla, aaaaaaaa
|
Anketa
Jedna, dve ili tri bebice :)Lady412Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)Jednu (
59%)
Dve (
32%)
Tri (
9%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!