|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
17.11.2014 21:49:39   
Torbica
Poljubac za Unu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 801
18.11.2014 7:41:56   
emicaa
Gdje ste žene,dobro jutro user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 802
18.11.2014 7:47:01   
mali_mis
Jutro user posted image
UM user posted image Neka Una brzo ozdravi.
Ja sam se kao naspavala. Juce sam se zbog pracenja onog baksuza povampirila u 4,30 (a legla oko ponoci), i posle nisam ni spavala, i otisla na biro jer sam trebala da imam obuku za pisanje cv, kad oni promenili plan, iskrsla im firma koja jos ni zemljiste nije kupila, pa se oni razletese ko misevi kao da rade nesto. Citav dan sam se pitala, na kojim su oni drogama user posted image Nije mi bre jasno kako nekom mozes nuditi posao za nesto sto jos ne postoji. Luda drzava.
Samo da vam kazem da sam citav vikend bila super raspolozena i vesela, i da je mm prolupao zbog toga, i pokusavao da me iznervira, ali mu nije polazilo za rukom user posted image
I, odoh sad da citam sta sam sve propustila.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 803
18.11.2014 10:34:30   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Nepravilno lecena respiratorna infekcija, jak bronhitis i upala grla, pa je preslo na zglobove, svi reyultati od otropeda , hirurga, endokrinologa, i ostalih lekara su ok. rv isto. Primali smo longacef i brufen. Od danas smo na pancefu i inhalacijama. Sutra je ispisujem iz vrtica, ne mogu vise zaista, a i dr. joj je zabranio 10 meseci da ide, jer tamo samo ide iz infekcije u infekciju, veliki sam stres preyivela, kad rosis zdravo, pravo i lepo dete, i ono se jednog jutra probudi i ne moze na noge, evo kucam ovo i placemuser posted image , hvala Bogu da je sada sve ok.

UM saljem vam veeeeliki zagrljaj i poljubac! Nema plakanja, sve ce biti u redu. Ljubi Unicu od nas!

Ko pije kaficu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 804
18.11.2014 11:00:43   
bubulence
juuhuh zenice drage, Klarita gde si ti danima???

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 805
18.11.2014 11:08:27   
QueenJ
Evo i mene da se saberem. Loš dan. Kiša. Bljak. E. nije lepo spavala. Psihički se pripremam za vakcinaciju za 2 dana. Moji slave u petak, a mama moja nije tu, dakle, raspašću se. Plate nema već mesec i po dana i to me strašno nervira. I tako.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 806
18.11.2014 11:14:26   
Klarita
Bubi, slave, dogadjaji, gostiiiiiiiiiiiuser posted image ne mog' postignem komp da ukljucimuser posted image A i K mi nije isla u vrtic ni u petak ni juce,malko sam je ostavila jer se rastuzim za nju...em ide u vrtic, em non stop negde mi idemo, a nju obicno ostavljamo mojima, pa onda mi imali povojnice i u cetvrtak i u nedelju...izmedju tri rodjendanauser posted image

Queen, vieh negde si pisala, ja bebu ne vodim po skupovima. N sam vodila kod kumova na veceru sa nama, i K, ali bilo nas je samo tri para sa decicom i znala sam da ce biti tako i da su svi zdravi, pa sam se odlucila da ga povedem...Znaciiii bilo mu je kao na vasaruuser posted image ne veruje dete da ga majka negde izvelauser posted image sve mu je bilo interesantno i sve ga zanimalo, bas je bio dobar. Inace, ne vodim decu na save rodjendane i dogadjaje i takva sam sta cu. Pre ne idem ako nemam kome da ih ostavim.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 807
18.11.2014 11:18:01   
Trcosava
Dan u centar!

Ime, bito da je u Una ok i da ide na bolje. A za vrtić... ne znam šta da ti kažem. Ja je ne bi ispisivala, ali ako je doktor rekao...

Klarita, mani si slave i turaj kafu mori!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 808
18.11.2014 11:21:20   
Klarita
Odma'
user posted image
Izvol've

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 809
18.11.2014 11:23:04   
QueenJ
Ne vredi, bukvalno nemam sa kim da je ostavim, a na svoju slavu moram da idem. user posted image Posebno što mama nije tu. A i svi nekako očekuju da je vide... Nisam pametna, majke mi...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 810
18.11.2014 11:25:13   
Trcosava
Najgore sam zanovetalo (može mi se trudna sam user posted image ) - di je bre ona g'rka turkiš? user posted image

Emice, ja bi je komotno ostavila nekom na čuvanje. Mani, mala je još da je balave babe i tetke i strine!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 811
18.11.2014 11:25:54   
anita
UM saljem veliki pozdrav i poljubac za tebe i malu drugaricu. Bitno da je sada ok.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 812
18.11.2014 11:28:03   
ivaMark
UM, dobro je da ste otkrili sta je... Moja sestra je tako zaglavila bolnicu, mada je ona isla u srednju tada.. lezala je 11dana.

Mi se danas pakujemo i putujemo sutra za Bosnu, etoooo... Bas mi je zao i ne ide mi se ali, mora se...

Klarita, ja cu jednu na brzaka user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 813
18.11.2014 11:33:30   
emicaa
Emice, ja bi je komotno ostavila nekom na čuvanje. Mani, mala je još da je balave babe i tetke i strine!

mislim da si pogrijesila user posted image
ja sam prosle sedmice svaki dan pila kaficu i bas mi godila a sad kad sam opet sama ne mogu je primirisat,bas sam neki cudak user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 814
18.11.2014 11:35:10   
Klarita
Trco, moze ova user posted image ?

Queen, ja ne bih vodia, no way...Moji slavili 11.07.N bio tek tri meseca...otisli na pola sata pre gostiju, radi obicaja i znam da mojima znaci da odu deca...ja kad sam ih uspavala vratila se da pomognem, a mm ih cuvao. K je velika, nju bih povela, ali ne moze pa do kasno da sedi i smeta ljudima...ne znam, ja sam tako i tako bihuser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 815
18.11.2014 11:46:15   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

mislim da si pogrijesila user posted image
ja sam prosle sedmice svaki dan pila kaficu i bas mi godila a sad kad sam opet sama ne mogu je primirisat,bas sam neki cudak user posted image

Uuuuuuuuuuuuuups!!!!! user posted image user posted image Mislila sam na Queen J hahahaha jaoooj sa šišanjem mi ode i pamet!!!

Klarita sestro slatka - tooooooo mmmm kafica sas sve pljunuto u nju user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 816
18.11.2014 11:46:47   
QueenJ
Hoće neka da dođe da je pričuva? Imam mleka u zamrzivaču za E, nabaviću i neki sladoled/tortu za tetu koja će da je čuva, teglice su pune kafe, nesa, šećera, istrošiću se i na sok. Imamo grejanje, internet i kablovsku. user posted image

< Poruku je uredio QueenJ -- 18.11.2014 11:47:31 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 817
18.11.2014 11:53:55   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Hoće neka da dođe da je pričuva? Imam mleka u zamrzivaču za E, nabaviću i neki sladoled/tortu za tetu koja će da je čuva, teglice su pune kafe, nesa, šećera, istrošiću se i na sok. Imamo grejanje, internet i kablovsku. user posted image

user posted image user posted image nisam ti iz okolinu

Nego, moja Ana je bila starija dosta (oko 2 god) kad mi tata umro i morala naravno na sahranu. Isto nema ko da je čuva, mislim svi na sahrani jel'te. I ja sam je komotno ostavila kumi koju prvi put vidi da je čuva. Ona spavala, posel se probudila i to je to.

Hoću kažem da li ima iiiiko od rodbine, kumova ko bi mogao da je pripazi?

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 818
18.11.2014 11:57:59   
Klarita

Tesko sestro da ces nekog da namamisuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 819
18.11.2014 11:59:25   
QueenJ
Ostavljala sam ja nju već na čuvanje, ali ljuuudi, svi kojima bih mogla da je ostavim, ili slave, ili rade... Sad se zapitah, izgleda sam samo ja besposlena. user posted image Hi hi...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 820
18.11.2014 12:01:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Gledaj onaj sladiša i torta zvuče primamljivo user posted image

Doca ti je tu negde oko Va

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 821
18.11.2014 12:02:32   
QueenJ

IZVORNA PORUKA: Klarita

Vidim i ja.. user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 822
18.11.2014 12:02:55   
Klarita
Hhmmmmmmmmm, pa ja sam zakasala od torte i blagisi sladisi, pa zato rekohuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 823
18.11.2014 12:06:07   
QueenJ
Doocooo, javi se! I troškove puta plaćam. Hajde! Otvoriću se! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 824
18.11.2014 12:33:24   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: snezap

i ja maloj Uni zelim brzo ozdravljenje
iako vas ne poznam, ali uvek mi bude zao kada citam tako da je neko dete bolesno user posted image

user posted image upoznaces nas sve a nadamo se i mi da cemo da upoznamo tvoja dva zlatauser posted image

UM ja prosto ne mogu da verujem da se to toliko iskomplikovalo. Nemoj je voditi u vrtic ali moras dete ponekad negde i odvesti ne moze biti kuci u zatvoru. Raspitaj se kad ima neka predstava u vrticu pa da je odvedes povremeno i tako. Ni moja D evo vec mesec i po dana ne ide u vrtic a bas voli. I pitam je hoces li u vrtic kaze da. Izes ga ja cekam da joj se povrati apetit pa da krene al izgleda nista od toga jos neko vreme. Ali rekla sam ako bude gadno vreme i ne mozemo nas dve negde da se smucamo icice mi u vrtic da se ona malo razonodi a ne da bude u kuci po ceo dan.

(odgovor članu snezap)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here