Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 10:11:31
|
|
|
|
QueenJ
|
JUTROOO! Počelo glasanjeee zvanično za zvezdice. Mojoj zvezdici može dati glasić OVDE .
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 11:13:02
|
|
|
|
snezap
|
dobar dan zelim! kod nas lepo, suncano, pa cemo iskoristiti za setnju
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 11:20:34
|
|
|
|
Brand new mama
|
I ovdje je osvanuo suncan i cak topao dan. Ja pijem moju drugu kafu pa rekoh da vam mahnem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 12:20:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Bila do NSZ, oni po obicaju mlate u prazno... Otisao mm A ja odoh da se igram sa A. dok mu se ne prispava.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 13:24:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan,evo ja se vratila iz jutarnje smene,mrtva sam umorna...ćera mi skuvala kafu...izvolite na kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 13:30:07
|
|
|
|
mati
|
Viki zlatna ti cera. Meni jos uvek samo mm kuva kafu. I ne volim da pijem sama, mozda zato sto ne pusim. Jos malo pa po dete u vrtic, ali moram i ovog malog da vodim.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 15:15:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj da li se UM javljala? i ja sam dosla ovo da vidim, ne odgovara mi ni na fb
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 16:23:51
|
|
|
|
emicaa
|
Um je govorila da neće biti aktivna neko vrijeme posle Uninog rodjendana,sad nisam upućena u dešavanja od prošle sedmice,možda mi je nešto promaklo.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 18:12:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja znam isto, nece biti aktivna neko vreme. Evo bila sam da svekrom do foto studija, radila za njih neke Elenine slicke .Sutra da kupim ram pa da uramim .
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 18:33:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Um je govorila da neće biti aktivna neko vrijeme posle Uninog rodjendana,sad nisam upućena u dešavanja od prošle sedmice,možda mi je nešto promaklo. pre 3-4 dana se javila da je u bolnici sa Unom
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:04:24
|
|
|
|
emicaa
|
A to nisam znala
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre smo dolsi kuci,sta sam sve dozivela i cega sam se sve nagledala za ovih 5 dana, zelim samo da spavam ... preumorna sam. U je dobro, svi reyultati svu joj ok, drugi dan je vec stala na noge, za nedelju dana kontrola kod neurologa...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:20:41
|
|
|
|
Olga75
|
samo kad je Una dobro odmarajte sada
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:21:24
|
|
|
|
QueenJ
|
OOooo... Kako si nas uplašila... Pa šta su rekli? Odmarajte sad.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:22:26
|
|
|
|
branki*
|
um,MNOGO MI JE DRAGO STO JE SVE DOBRO I GOTOVO.BAS SAM MISLILA NA VAS.sad videh ova slova,izvinjavam se.... odmori sad malo od svega,bilo-ne ponovilo se
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:23:34
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Malopre smo dolsi kuci,sta sam sve dozivela i cega sam se sve nagledala za ovih 5 dana, zelim samo da spavam ... preumorna sam. U je dobro, svi reyultati svu joj ok, drugi dan je vec stala na noge, za nedelju dana kontrola kod neurologa... UM, šta se dogodilo? Ja ovih dana nisam bila ni na RR, a ni na FB... Nemam pojma, ali vidim da je nešto bilo... Nadam se da ste dobro!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:23:47
|
|
|
|
milicicak
|
UM, bitno je da je Una dobro Sad se samo odmorite
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:25:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nepravilno lecena respiratorna infekcija, jak bronhitis i upala grla, pa je preslo na zglobove, svi reyultati od otropeda , hirurga, endokrinologa, i ostalih lekara su ok. rv isto. Primali smo longacef i brufen. Od danas smo na pancefu i inhalacijama. Sutra je ispisujem iz vrtica, ne mogu vise zaista, a i dr. joj je zabranio 10 meseci da ide, jer tamo samo ide iz infekcije u infekciju, veliki sam stres preyivela, kad rosis zdravo, pravo i lepo dete, i ono se jednog jutra probudi i ne moze na noge, evo kucam ovo i placem , hvala Bogu da je sada sve ok.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:30:30
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, joj... Važno je da ste kuči i da će sve bit OK...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:03:43
|
|
|
|
emicaa
|
UM ljubim i tebe i ljepoticu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Drugari
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:10:20
|
|
|
|
bubulence
|
draga
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:23:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM dobro je da je Una ok. Mislila sam na vas dve.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:36:16
|
|
|
|
snezap
|
i ja maloj Uni zelim brzo ozdravljenje iako vas ne poznam, ali uvek mi bude zao kada citam tako da je neko dete bolesno
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 21:07:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nadam se da ce sto pre ozdraviti ...mislila sam da je vec proslo .
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?