|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski sabiRRni centar :)
18.11.2014 13:00:22   
Modessty
Um biće sve dobro! Pisala sam ti vec na FB user posted image Ljubac za Unu lepoticu! user posted image

Helou radni i neradni narode! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 826
18.11.2014 13:34:46   
vikiveki
Dobar dan i ovde...ja svratila na jednu tursku kafu....radni narod je pao sa nogu i sada je samo za user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 827
18.11.2014 13:45:29   
Mala Elena
Ova kisa tera na spavanje... malo smo prosetale, ali kisa smorila !
Imam danas obavezu da odem do poste, banke (juce im pao sistem) a svi su nekuda otisli pa cu morati da vucem ovog mog krpelja user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 828
18.11.2014 13:49:17   
vikiveki
Jao i ovde kiša pada,imala sam sreće i malo je bila stala kada sam se ja vraćala kući,tako da ja i moj mali frajer nismo pokisli

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 829
18.11.2014 13:56:38   
bubulence
kod nas je prolece... bas lepo vreme, i sada mislim da idem odmah napolje sa Emom jer je ustala posle 10h, pa je mozda bolje da ni ne spava preko dana

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 830
18.11.2014 18:55:41   
QueenJ
Tako me rastužilo OVO .

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 831
18.11.2014 19:36:41   
Mala Elena
Auh user posted image uzasno je, ne mogu da zamislim da bi neka majka to mogla da uradi. Dobra je poruka za sve!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 832
18.11.2014 23:45:06   
wivern
Zene ne znam gde da napisem da li znate nekoga ko ke AB krvna grupa a da hoce da daje krv za trombocite. Bratu moje koleginice je ustanovljena leukemija, decko ima 15 godina.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 833
19.11.2014 0:06:37   
Bibilib
Ovo sa majkom I detetom je stvarno strasno,nedao Bog nikom user posted image user posted image user posted image

Wiv bas mi je zao ja imam B+ I ne znam nikog sa tom krvnom grupom...Jadan decko 15 god.a kakva bolest user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 834
19.11.2014 0:15:39   
Žapkić
Dobro veče u Centar.
Da li moze neko iz drugog grada da da krv za tog dečaka?
Ako moze, ja ću se raspitati kod mojih drugara bajkera u klubu ko ima tu krvnu grupu-mi često organizujemo dobrovoljno davanje krvi.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 835
19.11.2014 0:48:41   
wivern
Nemam pojma Zapkic ajde raspitacu se, neverovatno koliko malo ljudi ima tu krvnu grupu. A decko je bas lose user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 836
19.11.2014 0:55:16   
Žapkić
Viv, raspitaj se, pa mi javi. Mi u Moto klubu često organizujemo te akcije, a ja ću se raspitati da li neko od momaka ima tu krvnu grupu

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 837
19.11.2014 6:40:07   
Klarita
Dobro jutro i odjeuser posted image
user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 838
19.11.2014 6:46:25   
mali_mis
Jutro user posted image
Klarita budna ovako rano, padace sneg definitivno user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 839
19.11.2014 6:48:35   
branki*
nemoj samo sneg,nek padne krajem decembrauser posted image
jutro,zenskaciuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 840
19.11.2014 6:55:11   
mali_mis
Rekli su krajem novembra da ce pasti prvi sneg u ravnici. Juce bas gledam na hidrometeoroloskom, ona njihova dugorocna prognoza koju uvek omase, e po njoj bi trebalo 24. ovog meseca.
Mene zanima kako ce A. da reaguje. Prosle godine je bio bas mali da bilo sta skonta, a snega nesto i nije bilo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 841
19.11.2014 7:06:54   
serpica
MM jurim te po temema da kuvas kafu,jel bese takav dogovor bio?user posted image
Mi smo se spremili za zimu i cekamo sneg,neko kaze bice ga posle N.godine,neko kaze pre,ja volim sneg,ali kad onako napada bas....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 842
19.11.2014 7:12:12   
mali_mis
Za serpi uvek kafica user posted image
Ma ja da se iskuckam u ostalim temama dok mi cudo spava, posle nema sanse.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 843
19.11.2014 7:17:02   
serpica
MM user posted image samo kukaj,i ja tako,jedan dan se hvalim drugi zalim sta cu..i hvala za kaficu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 844
19.11.2014 7:28:52   
Klarita
Klarita li sneg da najaviuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja sam budna svako jutro nego kasno stizem da vi se javimuser posted image

Muka mi bre od kafe nesto u djavolauser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 845
19.11.2014 7:32:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

Klarita li sneg da najaviuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma ja sam budna svako jutro nego kasno stizem da vi se javimuser posted image

Muka mi bre od kafe nesto u djavolauser posted image

user posted image hmmmmm user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 846
19.11.2014 7:33:28   
mali_mis
I meni je bilo muka...a onda se posle 9 meseci rodio A. user posted image
Opasna ta kafa user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 847
19.11.2014 7:37:50   
serpica

IZVORNA PORUKA: mali_mis

I meni je bilo muka...a onda se posle 9 meseci rodio A. user posted image
Opasna ta kafa user posted image

user posted image to i ja kazem,a znate sta,sinoc Klarita na druzenju bas bila lepa onako...ko trudnice kad se prolepsaju user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 848
19.11.2014 7:37:58   
emicaa
Dobro jutro žene,hoću da pavaaaam dugo dugo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 849
19.11.2014 8:14:59   
Trcosava
Jutro!

Šta, Klari trudna? user posted image

Kako bilo na druženju juče? Jeste turili sličke?
Eve gi jedna kafica

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here