Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 10:11:31
|
|
|
|
QueenJ
|
JUTROOO! Počelo glasanjeee zvanično za zvezdice. Mojoj zvezdici može dati glasić OVDE .
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 11:13:02
|
|
|
|
snezap
|
dobar dan zelim! kod nas lepo, suncano, pa cemo iskoristiti za setnju
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 11:20:34
|
|
|
|
Brand new mama
|
I ovdje je osvanuo suncan i cak topao dan. Ja pijem moju drugu kafu pa rekoh da vam mahnem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 12:20:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Dan Bila do NSZ, oni po obicaju mlate u prazno... Otisao mm A ja odoh da se igram sa A. dok mu se ne prispava.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 13:24:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan,evo ja se vratila iz jutarnje smene,mrtva sam umorna...ćera mi skuvala kafu...izvolite na kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 13:30:07
|
|
|
|
mati
|
Viki zlatna ti cera. Meni jos uvek samo mm kuva kafu. I ne volim da pijem sama, mozda zato sto ne pusim. Jos malo pa po dete u vrtic, ali moram i ovog malog da vodim.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 15:15:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj da li se UM javljala? i ja sam dosla ovo da vidim, ne odgovara mi ni na fb
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 16:23:51
|
|
|
|
emicaa
|
Um je govorila da neće biti aktivna neko vrijeme posle Uninog rodjendana,sad nisam upućena u dešavanja od prošle sedmice,možda mi je nešto promaklo.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 18:12:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja znam isto, nece biti aktivna neko vreme. Evo bila sam da svekrom do foto studija, radila za njih neke Elenine slicke .Sutra da kupim ram pa da uramim .
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 18:33:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Um je govorila da neće biti aktivna neko vrijeme posle Uninog rodjendana,sad nisam upućena u dešavanja od prošle sedmice,možda mi je nešto promaklo. pre 3-4 dana se javila da je u bolnici sa Unom
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:04:24
|
|
|
|
emicaa
|
A to nisam znala
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Malopre smo dolsi kuci,sta sam sve dozivela i cega sam se sve nagledala za ovih 5 dana, zelim samo da spavam ... preumorna sam. U je dobro, svi reyultati svu joj ok, drugi dan je vec stala na noge, za nedelju dana kontrola kod neurologa...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:20:41
|
|
|
|
Olga75
|
samo kad je Una dobro odmarajte sada
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:21:24
|
|
|
|
QueenJ
|
OOooo... Kako si nas uplašila... Pa šta su rekli? Odmarajte sad.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:22:26
|
|
|
|
branki*
|
um,MNOGO MI JE DRAGO STO JE SVE DOBRO I GOTOVO.BAS SAM MISLILA NA VAS.sad videh ova slova,izvinjavam se.... odmori sad malo od svega,bilo-ne ponovilo se
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:23:34
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Malopre smo dolsi kuci,sta sam sve dozivela i cega sam se sve nagledala za ovih 5 dana, zelim samo da spavam ... preumorna sam. U je dobro, svi reyultati svu joj ok, drugi dan je vec stala na noge, za nedelju dana kontrola kod neurologa... UM, šta se dogodilo? Ja ovih dana nisam bila ni na RR, a ni na FB... Nemam pojma, ali vidim da je nešto bilo... Nadam se da ste dobro!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:23:47
|
|
|
|
milicicak
|
UM, bitno je da je Una dobro Sad se samo odmorite
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:25:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nepravilno lecena respiratorna infekcija, jak bronhitis i upala grla, pa je preslo na zglobove, svi reyultati od otropeda , hirurga, endokrinologa, i ostalih lekara su ok. rv isto. Primali smo longacef i brufen. Od danas smo na pancefu i inhalacijama. Sutra je ispisujem iz vrtica, ne mogu vise zaista, a i dr. joj je zabranio 10 meseci da ide, jer tamo samo ide iz infekcije u infekciju, veliki sam stres preyivela, kad rosis zdravo, pravo i lepo dete, i ono se jednog jutra probudi i ne moze na noge, evo kucam ovo i placem , hvala Bogu da je sada sve ok.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 19:30:30
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, joj... Važno je da ste kuči i da će sve bit OK...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:03:43
|
|
|
|
emicaa
|
UM ljubim i tebe i ljepoticu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Drugari
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:10:20
|
|
|
|
bubulence
|
draga
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:23:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM dobro je da je Una ok. Mislila sam na vas dve.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 20:36:16
|
|
|
|
snezap
|
i ja maloj Uni zelim brzo ozdravljenje iako vas ne poznam, ali uvek mi bude zao kada citam tako da je neko dete bolesno
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 17.11.2014 21:07:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nadam se da ce sto pre ozdraviti ...mislila sam da je vec proslo .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?