Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 5.7.2016 22:20:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, ljubim.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.7.2016 9:38:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ana Ja sam sinoć bila toliko ljuta da sam grizla. Odveli T uhitnu,prvo čekaj sat vremena za pregled,odemo u sobu,dodje sestra da ispita svei kao sad će doktorica,posle sat vremena se pojavi i ona,razvuče pregled što je mogla više i kaže mora vidjeti sa šeficom šta će dolje...konsultacija je trajala više od sat vremena.Na kraju mm išao opet na informacije da nadju doktoricu da vidimo jel možemo kući i u pola 1 konačno.Ja ne mogu da vjerujem da su toliko glupi i nesposobni da ih dvoje-troje rade u hitnoj.Plaćaš im svaki mjesec kao budala i na kraju država opet štedi pa po jednu sestru ubacuju na odjeljenje
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.7.2016 13:33:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zdravstvo je i kod nas ocaj zivi Emice... narocito te itne, kad god je M imala temp pa je vodili, bolje da nismo ni isli jer sam se svaki put pokacila sa nekom sestrom... Dete povraca ima temp i cekas 3 sata??? pa gde to ima....
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.7.2016 9:08:27
|
|
|
|
nata11
|
Izludjuju me ljudi koji idu po stranicama, grupama, forumima i hejtuju. Pa zamisli nije sve po tvojoj meri.
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.7.2016 22:55:18
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Izludjuju me ljudi koji idu po stranicama, grupama, forumima i hejtuju. Pa zamisli nije sve po tvojoj meri.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.7.2016 11:53:11
|
|
|
|
milicicak
|
Jel moglo danas jos nesto da krene naopako? Aaaaaaaaaa Treba mi odmor
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.7.2016 16:01:17
|
|
|
|
nata11
|
E bas necu da kupim najnovije cetke/kasike za sminkanje koje kostaju 60 e. I necu da kupim intimo brus koji kosta koliko struja za 3 meseca, i necu da gledam s**nje od televizijskih programa. A gospoda ''''novinari'''' bi mogli da nauce engleski, kada vec prevode clanke iz americkih novina da znaju sta pisu. Je**** kakvo zatupljivanje naroda na sve strane.
< Poruku je uredio nata11 -- 13.7.2016 16:03:11 >
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.7.2016 17:17:01
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 13.7.2016 17:23:48
|
|
|
|
Mariya
|
Danas smo od pre 9 pa sve do 17 bili bez struje. Navodno menjaju bandere i trafoe. Pa ne može me niko ubediti da je to posao koji mora da se obavlja sad,da nije moglo da se obavi u martu ili maju ili septembru,nego u najvrelijim danima jula nas treba ostaviti 8 sati bez struje i vode ti i državu i elektrovojvodinu!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 14.7.2016 13:02:53
|
|
|
|
vocicana
|
Mrzim ogranicene i glupe ljude koji nemaju nikakvu sirinu ni u cemu. HAHAHAAAA, cak se i smejem, toliko mi je to postalo smesno.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 9:32:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Da sam kod kuce,ne da bi se izdrala i isplakala!!! Kao konj radim u firmi,za njih troje vucem...da bi napravila jednu gresku i da se direktor izdere "JBg pogresila si,kako nisi pazila"!!! Zove u pola 3, da mi zada zadatak koji ja ne radim,kolega nije tu,i umesto da budem pametna i ostavim,ja odradila,ali nije dobro...i to sve zbog pisljivih 3.700din...neka mi skine od plate ako mu je do toga stalo...milioni mu prolaze,gubi,on se dere zbog toga! Od danas se pravim da ne znam nista bolje je kad si glup,nesposoban! 10 dana sve radim u firmi.i jedna greska i to se odmah vidi
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 9:50:52
|
|
|
|
vonavoj
|
I na sve to, dosla mi inspekcija na pumpu
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 13:29:49
|
|
|
|
branki*
|
Von,bas tako! Koliko puta kazem sebi ,od sad i ja ima da nista ne znam,pravis se glup i nesposoban i niko te ni za sta i ne pita jer ne znas,a ovako kad sve znas,mozes i hoces,e onda te svi zajasu i posle greska,pa normalno da ce da se desi greska kad radis 1090 poslova,nece da pogresi onaj ko ne radi nista i pravi se tunjav!a,generalno od tih tunjavih ljudi u zivotu mi je muka! Grlim te,draga😘😘,proci ce!
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 13:41:56
|
|
|
|
eca89
|
Von !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 18:59:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 19.7.2016 19:14:53
|
|
|
|
emicaa
|
Udaviću ga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 19:37:20
|
|
|
|
wivern
|
O bre Von Koga Emice, nemoj da se sekiras Ja sam moju negativu sad izbacila kod psihologa a on ce jadan posle mene kod svog psihologa verovatno
< Poruku je uredio Ana RR -- 19.7.2016 19:38:34 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 19:51:46
|
|
|
|
emicaa
|
Svog muža kretena
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 19:53:16
|
|
|
|
wivern
|
A, pa to je sasvim ok.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 20:39:19
|
|
|
|
nata11
|
Von ja u 95% slucajeva placem zbog posla. Ja placem od besa, od nekulture i snobizma.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 20:51:07
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR A, pa to je sasvim ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 22:44:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Nasmeja me wiv! Hvala drage na podrsci..pms me drma..tako da sam i kod kuce eksplodirala na mm i na kraju se isplakala i lakse mi je..jos da mi vestica krene.. Od 365 dana u godini i 10dana odmora..ja moram bas tad da imam...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 19.7.2016 23:09:48
|
|
|
|
wivern
|
Ja vec godinama imam kad sam na odmoru, i navikla sam. Vise me to ne nervira Ali zato u grdnu babu rastem pa me nerviraju pubertetlije i njihova vriska i piska na plazi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.7.2016 6:18:07
|
|
|
|
vocicana
|
Von okreni taktiku i budi mrtva hladna, kada budes to jednostavno tako uradila, videces kako ce ti biti lepo. Emice jos jedan za tebe. Wiv...kome pricas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 20.7.2016 7:33:11
|
|
|
|
mali_mis
|
wiv, tebe na plazi, mene u po noci kad ih cujem kako negde u dvoristu (jos ih nisam locirala) arlaucu Znaci to je ta dijagnoza grdne babe Sad mi je lakse.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?