choopa choops
|
Ma užas, još, kažem, mi volimo pse i ne bojimo ih se (svi osim L ), a šta bi bilo da je neko dijete koje se boji. Ma nimalo prijatan prizor! A, gazda nabildovani neandretalac, tačno se vidi da vodi psa zbog "šminke" ne zato jer voli pse. Kreten. A kad sam već tu, da se istresem. Ne ide me sa plažom ove godine nikako. Odem danas, parkiram auto u ulici uz ogradu, preko puta koje je ulaz na parking. Skoro da mogu dva auta da se mimoiđu bez stajanja, autobus može da prođe kad bi mogao da siđe tom ulicom jer su cijlom dužinom u užem dijelu parkirana vozila. Parking je od nekog mini hotela. Pun naravno. Znači parking, ulica otprilike 5metra, moje auto bočno. Vraćamo se mi sa plaže, kad vidim ja uparkiravaju oni dva reda vozila, nešto se muče i prilazi mi gazda i kaže nemojte više da parkirate vidite da ste zagradili. Ja gledam njega, pa auta, pa ulicu nije mi jasno. On hoće da kaže da ja ne znam da vozim, žena i da sam zagradila put, nego da idem šetalištem da se dolje parkiram. Ja reko druže ja sam se normalno parkirala, ovdje može da prođe autobus ne vidim u čemu je problem. To što vi hoćete da prakirate dva reda vozila sada i da vire na ulici to je druga stvar. I on tu nešto dža bu, kao da više ne parkiram tu. A ne radi mi mozak kad je najbitnije, a trebala sam da pozovem komunalnu policiju pa da vidimo da li bi i dalje bio toliko "pametan". I sad ti gosti što su došli kod njega misle da je on u pravu, a čovjek je uzurpirao pola puta da bi njegovi gosti imali gdje da se parkiraju, a nas obične ljude ko šljivi. E pa nećeš drug, da si me fino zamolio, OK rekla bih neću, naći ću negdje drugo pa ću pješke sa djecom, ali sutra ima da se opet tu parkiram za inat!