|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istreanje negativne energije - XI...
21.6.2016 8:19:57   
Sanjalicaaa
Voci. Ja te razumem. Kod mene je slična situacija. S tim što mm mnogo radi pa je u fazonu ja moram da se naspavam i bla bla, a moja krivica je što sam mu to dozvolila. Mada od kako se Ika rodio tu i tamo desi se da pomogne i da mu napravi mleko. I kako G raste sve više provode vreme zajedno, kupaju se, voze bajs, vodi ga sa sobom kad negde ide... I to dosta znači.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1976
21.6.2016 11:34:52   
vocicana
Moj dragi je uvek tu kada mi je potreban, ali mnogo dugo je bio sam i taj sebicluk i lensvovanje je dostiglo kulminaciuju.. Narocito zato sto sve mene ceka, ja se ne zalim, naravno da ne, ali ustani ti jednom ujutru posle ova tri meseca, napravi mleko 300 puta sam ti rekla sta je vazno. Narocito me nerviraju treninzi kasno posle podne, kada ja cupkam jer ovj mali je gladan, vristi pizdi, njega nema, moram da ga nosim, a u to doba sam vec dobrih 15 sati budna i hiperaktivna. nije on los, ali mene nagone neki ludi hormoni na jos ludje reakcije, koje gledajuci sa strane stvarno nisu najnormalnije, na sta on nije navikao, jer ja i inace nisam svadjalica i mnogo se nerviram sto sam se ovoliko promenila.
Jao hvala vam...sta bi bez vas!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1977
21.6.2016 12:37:31   
choopa choops
Svugdje ista priča. MM je sada tu 1 sat ujutru, do nedavno i 1 sat uveče, sada ni toga nema jer radi. I tako sam ja 0-24h sama sa njih troje, i nekad me uhvati ludilo i budem nervozna, ujedala bih. On kaže: Što si nervozna? . Ma onaaaaaaako user posted image (Skloni se da te ne pojedem, majmune! user posted image )
Pri tom, sad smo i u finansijskom škripcu (imamo privatan posao), tj manje smo u škripcu, nego što on to predstavlja, ali ja se svejedno jedem zbog toga. Najradije bih da mogu, da se podijelimo da ja počnem da radim, pa da jednu smjenu radi on, a ja čuvam djecu, a drugu on. Ali jednostavno ne možemo zbog posla. A ja već lagano ludim, čini mi se prolupaću uskoro user posted image
Inače:
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1978
21.6.2016 13:17:06   
amelia
Da se i ja iztresem nisam odavno...
A se probudio jjos od 6:20 min i kmeci celo vreme neznam sta hoce nikako da zaspi a oci su mu ko krompiri.. mm spava necuje i ne haje uziva gospodin ne mogu ni do wc da idem. Ja sam ga budila rekoh uzmi ga malo i izvedi ga napolje. Ode covek 5 min i vrati se nazad kaze kmeci place neznam sta hoce ,pa meni breee kuci duplo placee hallo... animiraj ga nekako.
Svekrva i zaova otisle u provod kod njenjog brata ostavilaa mi tone vesa i devera i svekra da raspravljam ja nemogu sebe ovih dana.. ceka me spremanje rucka vecere pranje tone sudza pospremane stana pranje vesa ijos milion stvari a dete cuvaju samo 5 min... ludim vise neznam kako cu izdrati.
Sad je jedva zaspao premorio me i umesto da ja prilegnem i odmoram bacam se u akciju pranje sudza spremanje rucka njemu i nama dok spava. Nervozna sam ko user posted image

< Poruku je uredio amelia -- 21.6.2016 13:28:30 >

Ayan <3

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1979
23.6.2016 8:14:57   
Sanjalicaaa
Cetri dana pred put i G i Ika dobiju osip po rukama i nogama sa visokim T.
Dva dana pred put G zaradi i upalu uha sa T i krene puno da kaslje. Ika opet dobije visoku T od upale grla. MM se osuje isto kao i oni, ruke, noge, grlo, ne moze da stane na tabane, sake ga bole, ima visoku T.
Ja provedem ceo dan po domovim zdravlja i jos mi gospodje na salt_eru izgube Ilijinu knjizicu. I jos na sve to i dobijem.
Ovako cu da eksplodiram user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.6.2016 8:15:37 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1980
23.6.2016 12:34:43   
branki*
Sanjalice😘😘,ne da se!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1981
23.6.2016 12:41:16   
Trcosava
Jao Sanjalice drži se user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1982
23.6.2016 22:28:10   
Ana RR
Moje dete ima temperaturu user posted image danas ga nisam vodila u vrtić jer kašlje i jutros su mu bile crvene oči, vodila ga kod dr, čista pluća i grlo, dobio kapi za oči i blanko opravdanje. I večeras temperatura user posted image ko me vukao za jezik, pre neki dan sam se pohvalila kako je redovan u vrtiću i zdav.

Sanjalice, joj užas user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1983
24.6.2016 5:25:45   
vocicana
Kada god sam se trudila i cinilasve da svi budu zdravi i ok, prosla sam slicno, zato polako, bice sve u redu. O kako te dobro razumem.
Ja cu stvarno eksplodirati, idem ginekologu za neku kontracepciju, ja cu stvarno eksplodirati od pms-a, mrzim kada sam ovakva!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1984
24.6.2016 17:16:00   
vonavoj
Ana.ni moje nisu bile bolesne 2 meseca..i sledece nedelje J treba mmr da primi i sad kasljw i imala je 38.4..danas ima 37..virus proleteo..sve ok..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1985
24.6.2016 18:17:42   
Ana RR
Von, uvek mora nešto da se poremeti onda kada ne treba... Mare je skoro 4 meseca bio ok, a krenuo je da slini od subote kada se kupao u bazenu a već je bilo oblačno i duvao vetar.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1986
25.6.2016 0:54:03   
choopa choops
Danas na plaži, lik ladno doveo psa i pustio ga da se kupa u moru pored djece i ljudi. (inače, to je zabranjeno pravilnikom na svim uređenim plažama). I dobro, vidim ja pas se približava našoj djeci (moja i od kume) i ja kažem, e ajde da ih zovemo da izađu i odu na drugu stranu u plićak. Kaže ona ma nećemo, neće ništa bit neka ih neka skaču. Kad nakon dva minuta vidim ja LiM izašli, a pas ladno krenuo na malu. Ona potrča, izvadi dijete iz vode, vidim priča nešto sa njim...Mala dolazi uplakana sa ogrebotinama po leđima. user posted image Ja nisam ni ukapiral šta se dešava, jer se nije vidjelo dobro, ali tip je ladno stajao dok je njegov pas krenuo na dijete. I kad mu je prijateljica prišla da mu kaže, on kao Izvini, pas je htio samo da se igra?! Pa jbt, može je pojest za doručak, da je malo lošiji plivač, mogao je i udaviti. Onda mu je rekla da će mu zvat policiju, pa se on udaljio sa plaže. Ej, tresla sam se kao prut od nervoze! Pa otkud ti pamet da dovedeš psa, američkog staforda, šetaš ga bez korpe i da ga pustiš da pliva na prepunoj plaži?! Kao da nema milion plaža na koje ga možeš odvesti...Ali da, tamo niko neće vidjeti da ti imaš ASTa. user posted image Sreća u nesreći je što dijete inače jako voli pse, i nema strah, da je moja L bila na njenom mjestu, ne smijem ni da pomislim šta bi se desilo jer ona ima strah od pasa user posted image Užas!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1987
28.6.2016 21:34:41   
Khaleesi
Citam i ne verujem... ja sam vidjala kako setaju pse na plazi, ali da se kupaju i diraju decu, strasno... Dobro si se suzdrzala draga, ja bih skocila na vlasnika... Jednom je u parku covek pustio nekog bulla ne znam tacno kog, kada je poceo da trci i laje moja se M isprepadala, a ja sam onako u osmom mesecu skocila i pocela da mu vicem, pa da nisam bila trudna, ko zna...user posted image

Direktna veza do poruke: 1988
28.6.2016 23:50:30   
choopa choops
Ma užas, još, kažem, mi volimo pse i ne bojimo ih se (svi osim L user posted image ), a šta bi bilo da je neko dijete koje se boji. Ma nimalo prijatan prizor! A, gazda nabildovani neandretalac, tačno se vidi da vodi psa zbog "šminke" ne zato jer voli pse. Kreten.

A kad sam već tu, da se istresem. Ne ide me sa plažom ove godine nikako. Odem danas, parkiram auto u ulici uz ogradu, preko puta koje je ulaz na parking. Skoro da mogu dva auta da se mimoiđu bez stajanja, autobus može da prođe kad bi mogao da siđe tom ulicom jer su cijlom dužinom u užem dijelu parkirana vozila. Parking je od nekog mini hotela. Pun naravno. Znači parking, ulica otprilike 5metra, moje auto bočno. Vraćamo se mi sa plaže, kad vidim ja uparkiravaju oni dva reda vozila, nešto se muče i prilazi mi gazda i kaže nemojte više da parkirate vidite da ste zagradili. Ja gledam njega, pa auta, pa ulicu nije mi jasno. On hoće da kaže da ja ne znam da vozim, žena i da sam zagradila put, nego da idem šetalištem da se dolje parkiram. Ja reko druže ja sam se normalno parkirala, ovdje može da prođe autobus ne vidim u čemu je problem. To što vi hoćete da prakirate dva reda vozila sada i da vire na ulici to je druga stvar. I on tu nešto dža bu, kao da više ne parkiram tu. A ne radi mi mozak kad je najbitnije, a trebala sam da pozovem komunalnu policiju pa da vidimo da li bi i dalje bio toliko "pametan". I sad ti gosti što su došli kod njega misle da je on u pravu, a čovjek je uzurpirao pola puta da bi njegovi gosti imali gdje da se parkiraju, a nas obične ljude ko šljivi. E pa nećeš drug, da si me fino zamolio, OK rekla bih neću, naći ću negdje drugo pa ću pješke sa djecom, ali sutra ima da se opet tu parkiram za inat!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1989
29.6.2016 9:38:24   
Ana RR
Choopo, kod tebe je baš zabavno user posted image

Direktna veza do poruke: 1990
29.6.2016 10:08:25   
Khaleesi
Mene isto na letovanju svi nerviraju kad nije po mom, a to za parkiranje user posted image tek mi sledi haha... Ove godine ide mozak na off na moruuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1991
29.6.2016 10:37:05   
branki*
Haha,chupkauser posted image user posted image ne daj na se!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1992
29.6.2016 18:26:34   
Khaleesi
Ovo nikad nisam dozivela.. Odem sa starijom do pijace, jer u maxijju, idei ne mogu danima da nadjem ok paradajz i onaj novi luk, samo stari truli... i kod neke zene, jako fine uzmem kilogram paradajza, kilogram paprike i kilogram luka... Ja birala ona stavljala na vagu... dodjem kuci i ajd bas da stavim papriku, nesto mi malo izgleda kad ono 800 grama, luk 860, paradajz 1100 grama... A sve naplatila po kilo... Sad da li je toliko bezobrazna ili ne vidi ne znam,nije neka zena od 70 god da ne vidi vise tetka od 55... Sledeci put cu da joj se javim kad prodjem ... Ne verujem kako me je izradila, pri tom kad meri, ne mozes da vidis vagu ona je tamo pozadi... Ali ovo mi se nikad nije desilo

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1993
1.7.2016 17:55:55   
Anck Su Nmaun
Isplaniram sa decom na igraliste kad podojim bebu, i sve zavrsim krenem da se oblacim mm primi hitan poziv i cao mora da ode ...a mi ...nigde iz kuce da mrdnemo jer nemogu bebana da ostavim ....deca samo sto ne placu a ja da eksplodiram !!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1994
1.7.2016 20:58:37   
Khaleesi
Jadnom mi je to uradio mm htela sam da ga nalupam a nije bilo do njegauser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1995
1.7.2016 21:27:02   
IvanaSK RR
Anck, ne mozes i bebicu da vodis?

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1996
1.7.2016 22:27:59   
isidora88
Mene bas nervora sto sam zbog bebca ogranicena, taman sam pocela da idem svuda sa Matejom i sad narednih 3, 4 godine nistauser posted image
Za sad idem samo na kratke relacije, u goste idem samo sa mm, nigde ne mogu dalje da mrdnem sama, ali proci ce i to. Brzo rastu, pogovoto bebac

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1997
1.7.2016 22:53:47   
Khaleesi
To sam i ja isto rekla kada sam rodila malu... dok sam bila trudna bila sam jako pokretna i setala sa starijom svuda... nikakav problem... sada opet vucemo celu tonu sa sobom kada vodimo bebu ali sta ces...user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1998
5.7.2016 22:10:44   
Ana RR
Ne mogu više... da li će ikada nešto biti onako kako smo planirali? Nemam snage..

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 1999
5.7.2016 22:18:59   
eca89
Joj, Anauser posted image !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here