Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 7:45:21
|
|
|
|
branki*
|
Isi,joko,von,les,grlim vas puno! Von,sebicne su stvarno!znam koliko se mucis da sve organizujes i da nijedna nece nikad da uskoci,svako gleda samo svoje d!
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 11:59:51
|
|
|
|
emicaa
|
Toliko sam ljuta od jutros na ovog svog da bih ga zadavila,zovem majmuna kao budala jer me boli i on ništa,pišem poruke opet ništa.Zna da me i sinoć bolilo i opet mu nebi palo na pamet da uzme telefon u ruke čisto da provjeri jesam li se javljala ili da pita kako sam.Kreten,kreten,kreten
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 12:13:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 13:56:11
|
|
|
|
Maraj
|
Sta da kazem emice....mislim da je dovoljno reci "muškarci"
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 14:01:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von i ostale devojke, samo da vam dam podršku kad vec drugačije ne mogu pomoći... Emice, ja se nasmejah tvom postu, mislim, nije smešan, nego ovo "majmun" me nasmeja :) A stvarno muškarci znaju biti pravi majmuni :)
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 14:04:52
|
|
|
|
emicaa
|
Kaže gospodin bilo mu zvono ugašeno,zato se ponekad uzme telefon i provjeri. Jaaao kako ga danas mrzim ali bar se izvinio
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 20:11:30
|
|
|
|
superm
|
Muž me je danas dooobrooo iznervirao...spaliću ga
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:11:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam danas u out-u! Htela da uspavam E, P nije htela da zaspi i kao nikad bas tada krene da vristi, ne mogu da je smirim! Pa onda jos dva neuspella pokusaja uspavljivanja kada E nije htela iz hira da se uspava. E onda je pocela da divlja i sta god da od igracaka da pponudim bebi da se umiri, ona place i trazi, nekad i hoce da otme. Kad je zavristala za medom, uhvatila sam ga i gadjala je sa istim dok je lezala. I kad sam je sledeci put pogledala njoj tece krv iz jedne nozdrve! Joj tuge, ruku bih sebi odsekla! Ali kako od plisanog mede toliko da je povredim? Jel se ovo desavalo nekome, ovajve reakcije?
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:17:02
|
|
|
|
17 joka
|
Emice, muskarci su gori od dece. ME, desavalo se mojoj mami ,a desava se i drugima veruj, znam da se osecas tuzno i svakako ali priosto znas za ubuduce
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:20:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ja sam danas u out-u! Htela da uspavam E, P nije htela da zaspi i kao nikad bas tada krene da vristi, ne mogu da je smirim! Pa onda jos dva neuspella pokusaja uspavljivanja kada E nije htela iz hira da se uspava. E onda je pocela da divlja i sta god da od igracaka da pponudim bebi da se umiri, ona place i trazi, nekad i hoce da otme. Kad je zavristala za medom, uhvatila sam ga i gadjala je sa istim dok je lezala. I kad sam je sledeci put pogledala njoj tece krv iz jedne nozdrve! Joj tuge, ruku bih sebi odsekla! Ali kako od plisanog mede toliko da je povredim? Jel se ovo desavalo nekome, ovajve reakcije? A mozda uopste nije od mede mozda je krv krenula od silnog vristanja i plakanja,desava se to deci.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:36:35
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mala Elena potpuno znam kako se osećaš dok su obe male, i kad ne uspevaš da izbalansiraš potrebe i jedne i druge, koliko puta sam mislila da ludim! Meni se jednom tako desilo da sam trebala da dam mlađoj da sisa a ova druga krene iz hira nešto da kmeči i bila sam nešto iznervirana pre toga, takav šamar sam joj opalila da sam zajedno sa njom plakala i ostavila mlađu da plače na krevetu dok sam stariju tešila i grlila, htela sam samu sebe da išamaram najstrašnije, i sad mi je neopisivo krivo kad se setim iako je prošlo već 4 godine od tad i verovatno se toga i ne seća, zaklela sam se da mi se to više nikada neće desiti i da ću radije razbiti nešto od nervoze ili udariti u zid rukom nego da mi ovako završi izliv negativne energije. Jeste da mi od tada malo skaču po glavi ali ja na njih više ne dižem ruku. Užas još nisam sebi oprostila.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:36:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne znam, bila je zavaljena na krevetu. Inace joj curka nos, tj ima one zelene slinice... bas sam se iznervirala
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:45:05
|
|
|
|
emicaa
|
Elena odsad bacaj na drugu stranu često mi se desi da me tako izbaci iz takta i prosto mi dodje da nešto razbijem pa uglavnom neka igračka odleti na drugi kraj sobe. Ne jedi se,i ja mislim da je to više slučajnost što je baš tad krenula krv.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:49:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala vam, sad mi je malo bolje...valjda mi se sve nakupilo, zadnjih dana obe bolesne, trka kod doktora, sama sa njima itd....
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:50:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
uh, ME. Nemas tikere, ne znam koliko sad imaju devojcice, znam da je nesto mala razlika izmedju kao kod nas, mozda i manja. Sve te razumem. G danas nije isao u vrtic, izgleda ima upalu uha. Poludela sam ceo dan. Beba moze samo svoje zvecke i glodalice, sacuvaj boze da dohvati neki njegov autic. Razumem te i tacno znam kakav ti je dan. Ja njega kada pretera stavim u kaznu. To ga uglavnom smiri.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 17:58:54
|
|
|
|
NadaR
|
ME Moje dijete se danas prvi put potuklo . Klinac ga je izazivao i gurnuo nekoliko puta . Ovaj se okrenuo i opalio ga nekoliko puta nekim kombinovanim udarcima - mavasi gerijem i ui zukijem Bili su u cosku pola dana
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 19:52:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, nemoj da se nerviras, sve je to normalno. I ja sam imala par slicnih situacija i posle sam se ziva pojela. Ali, niko nije savršen, pa ni mi, majke. A sto se tice prve tuče, to mora da se prodje, pre ili kasnije :) Vazno da nije nista ozbiljnije.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 20:53:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala na podrsci drage moje, nece se ponoviti... Sanjalice, 21m razlika. Kod tebe? Pa da, i mi majke smo od krvi i mesa. Danas se desilo zaista nesto cudno, da dete pogodim plisanim zekom i da prokrvari. Mislim da nije ni to sto je radila tog momenta toliko uticalo na moj postupak nego citava situacija koja se odigrava dobar broj dana unazad. Nece nista da jede, jos sad bila bolesna, pa pritisci sa svih strana, sve je na meni, nema razumevanja i njena tvrdoglavost. Ali tvrdoglava je kao magare, ja to ne mogu da vam opisem . I ja sam prsla u momentu...
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 21:06:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Me, isto je i kod nas 21m. I isto sam sama sa njima, sve je na meni. I teško je. A kad su bolesni još teže.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 21:10:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Taman bismo mogle da se druzimo drugarice po sudbini Jel si iz Bg ?
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 23:07:33
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jesam, mogle bi stvarno
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 23:23:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Saljem ti pp.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 6.6.2016 23:43:33
|
|
|
|
marketing RR
|
Ej vas dve, ajte u temu kafa u Beogradu :) I zovite i nas ostale, što ste takve
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 21.6.2016 7:24:46
|
|
|
|
vocicana
|
Mrzim lenstine, mrzim ljude koji ne izlaze iz svojih ljustura i nikakvu sirinu nemaju da bi uzivali u zivotu, narocito kada ne odstupaju od svojih glupih principa, pa cak ni onda kada je beba u pitanju!!!Zasto ti ne ustanes, flasica nije babaroga, niti je presvlacenje strasno! Niciju pomoc ne trazim, nikakve probleme ne stvaram, ali niko me kao zenu ne razume, ni moje vreme, ni moju potrebu da i ja nekada ostanem malo duze u krevetu. Strasno sam umorna!!!!
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 21.6.2016 8:19:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisu to lenštine draga moja, to su muškarci Svaka čast izuzecima, ali mnogo je više onih ''ti si kući, ja radim''. Da se ne lažemo i moj spada pod te. Pa ljudi moji on je danima nervozan kad mora ceo dan sam sa decom da bude.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?