|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istreanje negativne energije - XI...
1.6.2016 17:48:24   
eca89
Vonuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1926
1.6.2016 22:03:21   
vonavoj
Sanjice,hvala draga puno! Bas si me oraspolozila! Sebicluk i zavist necu nikad razumeti!
Mozda sam konfuzna bila,jer sam besna! Konkretno J vrtic ne radi ceo jul,a T ceo avgust..a ja na odmor mogu od 23.8.do 3.9.i to je to..e sad.za bebace ne savetuju da ih vodimo u dezurne vrtice i trazila sam pomoc baba.ali sam dobila samo SEBICLUK! Ali neka,jaka sam ja.i znam da sve moram sama..pomocice mi sestra,koja radi u skoli.pa ce moci.i njen mali ne ide ceo jul u vrtic.i kuma ce pored njeno dvoje cuvati i moje dve..nisam bas sama,ali smatrala sam da bi babe mogle malo da se zrtvuju!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1927
1.6.2016 22:08:07   
Sanjica26 RR
Von to je odlicno. Da ja radim preko leta stvarno ne znam kome bi decu ostavili. Mogli bi dadilju da angazujemo, ali stvarno finansijski je neizdrzljivo.. Od septembra kad Sofi krene u vrtic ona ce i dalje da radi pola radnog vremena, jer ja imam posle podne casove. A i u slucaju da se jedna od njih dve razboli da moze da uskoci.
Ali sto ti kazes jaki smo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1928
1.6.2016 22:08:45   
Ana RR
Von draga user posted image baš je to tužno...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1929
1.6.2016 22:20:33   
choopa choops
von user posted image

Meni svekrva i pomogne tu i tamo, ali mama baš rijetko. Mislim ovi stariji ostaju kod nje, ali nikada se nije sama ponudila i rekla: E ajde, treba li pričuvat malu? Par puta koliko mi je pomogla, bilo je na moje pitanje i to kad sam baaš morala njoj da ostavim jer nisam imala kome drugome. Bezveze baš user posted image . Nekako, bez obzira što je ona ovako super osoba i volim je puno, ovo me baš ponekad povrijedi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1930
1.6.2016 22:20:55   
vonavoj
Bas to Anci,tuzno! Zato sam ocajna! Svekrva dadilja zaovi i njenim cerkama,jedna ima 14god a druga 4 (zaova je razvedena i zivi kod njih,sve je samo samohrana nije!) I sad je mamica i tatica vode na more u julu.jer ne moze sama sa dvoje velike dece..a ti se sine snadji..a moja mama radi,i ne moze da uzima godisnji kad hoce.jer radi u racunovodstvu kao i ja..a pri tom ih i ne cuva inace,zivi svoj zivot..cuva godisnji da ide na more..
Razmisljala sam da platim nekome..ali odakle! A pri tom nam svekar duguje 600e koje nikad necemo dobiti.jer nemaju para.a cerku vode na more..a mojoj deci ni 10e ne daju kad krenemo na more..ma..duga i teska prica..ali sam se sad olaksala! Sorry devojke sto smaram!
Ps.sama sam.mm na putu vec 3 dana,pa moram nekome da se izjadam!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1931
1.6.2016 22:23:39   
vonavoj
Choopa,sanjam o tome da ih neko pricuva 3 sata! A starija prenoci samo kod kumova,sa cijom cerkicom ide u vrtic...eto..moja pomoc. Mamu kad zamolim na sat vremena.jos nisam ni posla sledi pitanje hoces brzo!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1932
1.6.2016 22:31:44   
superm
Von, ako ti je za utehu, ja sam prošle nedelje bila sama sa troje dece. Muž na putu. Dvoje dece bolešljivo. A moja majka koja je znala za situaciju, ipak otišla na neki put koji je i mogla da odbije ali iz nekog razloga nije se odlučila da mi pomogne. Kada joj je teško zna da me zove kao rame za plakanje a kada mi treba pomoć...ali zato mojoj braći a svojim sinovima pomaže i te kako. Ne čuva im decu već pomaže na drugi način i uvek je puna razumevanja za njihove potrebe.

Moj muž i ja planiramo na jesen da odemo malo do Beča na produženi vikend ali moraćemo i decu da vodimo jer nemam ni u koga poverenja

< Poruku je uredio superm -- 1.6.2016 22:33:53 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1933
1.6.2016 22:34:17   
vonavoj
Superm.lakse mi je! Hahahaha! Uzas..zasto majke razdvajaju decu!
A inace mm je kriv.on se ne bi zalio i borio kod svojih i da nemamo da jedemo.. zato mu sestra stalno kuka i ona je jadna..ma..

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1934
1.6.2016 22:35:44   
17 joka
Von, neznam sta reci da li je tuznije ili jadnije

kad kazes baka, mozes na njih da se oslonis uvek u svako doba, uzasno mi je to i nikad necu razumeti takvo ponasanje moja majka je ista tako da te upotpunosti razumem user posted image od takvih nista bolje nemozes ni da ocekujes

i ja da sam blize tako bi ih rado cuvala i uzivala

bitno je da imas ljude oko sebe na koje mozes da se oslonis a oni nek im je na cast

meni je moja majka rekla sta ce tebi dete i da se pomirim s tim da nemam dete , nje nikad nebih ni trazila na sat da mi ga pricuva a dace Bog da dobijemo user posted image

user posted image te jako i nemoj da se nerviras nisu vredni

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1935
2.6.2016 6:39:49   
eca89
Joj, Joko dragauser posted image user posted image !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1936
2.6.2016 8:10:18   
mali_mis
Von, Joko user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1937
2.6.2016 8:23:05   
Mala Elena
Uh, drage...samo treba biti strpljiv i otpisati one koji ne zasluzuju vasu paznju ili par ne pridavati im znacaju kao sto ni oni vama.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1938
2.6.2016 8:30:44   
emicaa
Moja baba je uvijek razdvajala mene od mog brata i rodjaka,i dan danas to radi.Kad nazovem kući ona dodje da vidi T a mene nekad i ne pozdravi tako da nam o čemu pričate.
Joko naravno da će dati,ako iko zaslužuje jedno malo onda si to ti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1939
2.6.2016 8:33:54   
vocicana
Joko to je toliko sebicno, toliko nisko sto ti je mama rekla. Naravno da ces dobitiuser posted image , naravno da hoces. A tvoja mama ce prva biti od koje neces onda moci da zivi.
Vonuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1940
2.6.2016 18:00:11   
isidora88
Mog brata je danas udario auto, bio je na biciku i preleteo je preko auta, a idiot nije ni stao da vidi kako je nego je idiot pobegaouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1941
2.6.2016 18:06:30   
Anck Su Nmaun
Pa jel ti brat dobro???

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1942
2.6.2016 18:06:41   
eca89
Joj Isodora, pa je li dobro?
Strasno kakvih idiota ima!

Direktna veza do poruke: 1943
2.6.2016 18:56:55   
nata11
Da ne poveruje covek. Pa je**** i auto ogrebes coveku pa ostavis poruku.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1944
2.6.2016 19:14:58   
vocicana
Isi nadam se da je dobro brat.
E danasnji daan,, stvarno nemam reci. Fuj kakve gluposti se desavaju.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1945
2.6.2016 19:35:03   
lesica
Isi, nadam se da ti je brat koliko toliko bez ozbiljnih povreda.
Ponasanje vozaca necu komentarisatiuser posted image

Von user posted image Ja sam u medjuvremenu postala gaaaadno zlopamtilo, a niko nece biti mladji, tako da svima prema zasluzi...

A sad ja da se istresem... dovraga vise i sa bolestima i sa nasim zdravstvenim sistemom... ne mogu vise toliko sam umorna i iscedjena da nemam reci. Ni volje ni smage vise nemam.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1946
2.6.2016 20:04:25   
isidora88
Hvala bogu dobro je, ali sam zgranuta da ljudi mogu biti tolika stokauser posted image
Mada kad vidim kakvih sve majki ima, ne treba nista da me cudi, i moja je nezainteresovana za unucice nazalost.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1947
2.6.2016 20:12:44   
17 joka
Isi Bogu hvala da je on dobro,a ljudi su postali zlo

verujte vise se neobazirem na izgovorene gluposti i njihova ponasanja. otupis vremenom na sve to.

Les, da uzasno nam je zdravstvo i njen sistem i jako mi je zao sto je tako jer sam i sama iz te struke i veruj da me sramota user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1948
2.6.2016 21:44:06   
vonavoj
Isi,dobro da je brat ok!
Joko ne razumem komentar tvoje majke...uzas! Sta onds ocekivati od drugih!
Les,bas ste nagrabusili sa lekarima! Postacu i ja zlopamtilo..i jos nesto,sebicni, samozivi ljudi bolje prodju u zivotu..samo da im se neko ne zameri mora da bude po njihovom! Aman dosta mi je takvih ljudi.uvek pametni,sposobni i vredni naeeebuu!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1949
3.6.2016 0:59:22   
choopa choops
Isidora najbitnije je da je on dobro, a tog kretena će sačekati udbina sigurno...user posted image

joko, nemam riječi user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here