Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 17:48:24
|
|
|
|
eca89
|
Von !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:03:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,hvala draga puno! Bas si me oraspolozila! Sebicluk i zavist necu nikad razumeti! Mozda sam konfuzna bila,jer sam besna! Konkretno J vrtic ne radi ceo jul,a T ceo avgust..a ja na odmor mogu od 23.8.do 3.9.i to je to..e sad.za bebace ne savetuju da ih vodimo u dezurne vrtice i trazila sam pomoc baba.ali sam dobila samo SEBICLUK! Ali neka,jaka sam ja.i znam da sve moram sama..pomocice mi sestra,koja radi u skoli.pa ce moci.i njen mali ne ide ceo jul u vrtic.i kuma ce pored njeno dvoje cuvati i moje dve..nisam bas sama,ali smatrala sam da bi babe mogle malo da se zrtvuju!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:08:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von to je odlicno. Da ja radim preko leta stvarno ne znam kome bi decu ostavili. Mogli bi dadilju da angazujemo, ali stvarno finansijski je neizdrzljivo.. Od septembra kad Sofi krene u vrtic ona ce i dalje da radi pola radnog vremena, jer ja imam posle podne casove. A i u slucaju da se jedna od njih dve razboli da moze da uskoci. Ali sto ti kazes jaki smo.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:08:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Von draga baš je to tužno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:20:33
|
|
|
|
choopa choops
|
von Meni svekrva i pomogne tu i tamo, ali mama baš rijetko. Mislim ovi stariji ostaju kod nje, ali nikada se nije sama ponudila i rekla: E ajde, treba li pričuvat malu? Par puta koliko mi je pomogla, bilo je na moje pitanje i to kad sam baaš morala njoj da ostavim jer nisam imala kome drugome. Bezveze baš . Nekako, bez obzira što je ona ovako super osoba i volim je puno, ovo me baš ponekad povrijedi
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:20:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas to Anci,tuzno! Zato sam ocajna! Svekrva dadilja zaovi i njenim cerkama,jedna ima 14god a druga 4 (zaova je razvedena i zivi kod njih,sve je samo samohrana nije!) I sad je mamica i tatica vode na more u julu.jer ne moze sama sa dvoje velike dece..a ti se sine snadji..a moja mama radi,i ne moze da uzima godisnji kad hoce.jer radi u racunovodstvu kao i ja..a pri tom ih i ne cuva inace,zivi svoj zivot..cuva godisnji da ide na more.. Razmisljala sam da platim nekome..ali odakle! A pri tom nam svekar duguje 600e koje nikad necemo dobiti.jer nemaju para.a cerku vode na more..a mojoj deci ni 10e ne daju kad krenemo na more..ma..duga i teska prica..ali sam se sad olaksala! Sorry devojke sto smaram! Ps.sama sam.mm na putu vec 3 dana,pa moram nekome da se izjadam!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:23:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Choopa,sanjam o tome da ih neko pricuva 3 sata! A starija prenoci samo kod kumova,sa cijom cerkicom ide u vrtic...eto..moja pomoc. Mamu kad zamolim na sat vremena.jos nisam ni posla sledi pitanje hoces brzo!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:31:44
|
|
|
|
superm
|
Von, ako ti je za utehu, ja sam prošle nedelje bila sama sa troje dece. Muž na putu. Dvoje dece bolešljivo. A moja majka koja je znala za situaciju, ipak otišla na neki put koji je i mogla da odbije ali iz nekog razloga nije se odlučila da mi pomogne. Kada joj je teško zna da me zove kao rame za plakanje a kada mi treba pomoć...ali zato mojoj braći a svojim sinovima pomaže i te kako. Ne čuva im decu već pomaže na drugi način i uvek je puna razumevanja za njihove potrebe. Moj muž i ja planiramo na jesen da odemo malo do Beča na produženi vikend ali moraćemo i decu da vodimo jer nemam ni u koga poverenja
< Poruku je uredio superm -- 1.6.2016 22:33:53 >
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:34:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Superm.lakse mi je! Hahahaha! Uzas..zasto majke razdvajaju decu! A inace mm je kriv.on se ne bi zalio i borio kod svojih i da nemamo da jedemo.. zato mu sestra stalno kuka i ona je jadna..ma..
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 1.6.2016 22:35:44
|
|
|
|
17 joka
|
Von, neznam sta reci da li je tuznije ili jadnije kad kazes baka, mozes na njih da se oslonis uvek u svako doba, uzasno mi je to i nikad necu razumeti takvo ponasanje moja majka je ista tako da te upotpunosti razumem od takvih nista bolje nemozes ni da ocekujes i ja da sam blize tako bi ih rado cuvala i uzivala bitno je da imas ljude oko sebe na koje mozes da se oslonis a oni nek im je na cast meni je moja majka rekla sta ce tebi dete i da se pomirim s tim da nemam dete , nje nikad nebih ni trazila na sat da mi ga pricuva a dace Bog da dobijemo te jako i nemoj da se nerviras nisu vredni
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 6:39:49
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Joko draga !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 8:10:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Von, Joko
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 8:23:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Uh, drage...samo treba biti strpljiv i otpisati one koji ne zasluzuju vasu paznju ili par ne pridavati im znacaju kao sto ni oni vama.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 8:30:44
|
|
|
|
emicaa
|
Moja baba je uvijek razdvajala mene od mog brata i rodjaka,i dan danas to radi.Kad nazovem kući ona dodje da vidi T a mene nekad i ne pozdravi tako da nam o čemu pričate. Joko naravno da će dati,ako iko zaslužuje jedno malo onda si to ti.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 8:33:54
|
|
|
|
vocicana
|
Joko to je toliko sebicno, toliko nisko sto ti je mama rekla. Naravno da ces dobiti , naravno da hoces. A tvoja mama ce prva biti od koje neces onda moci da zivi. Von
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 18:00:11
|
|
|
|
isidora88
|
Mog brata je danas udario auto, bio je na biciku i preleteo je preko auta, a idiot nije ni stao da vidi kako je nego je idiot pobegao
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 18:06:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jel ti brat dobro???
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 18:06:41
|
|
|
|
eca89
|
Joj Isodora, pa je li dobro? Strasno kakvih idiota ima!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 18:56:55
|
|
|
|
nata11
|
Da ne poveruje covek. Pa je**** i auto ogrebes coveku pa ostavis poruku.
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 19:14:58
|
|
|
|
vocicana
|
Isi nadam se da je dobro brat. E danasnji daan,, stvarno nemam reci. Fuj kakve gluposti se desavaju.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 19:35:03
|
|
|
|
lesica
|
Isi, nadam se da ti je brat koliko toliko bez ozbiljnih povreda. Ponasanje vozaca necu komentarisati Von Ja sam u medjuvremenu postala gaaaadno zlopamtilo, a niko nece biti mladji, tako da svima prema zasluzi... A sad ja da se istresem... dovraga vise i sa bolestima i sa nasim zdravstvenim sistemom... ne mogu vise toliko sam umorna i iscedjena da nemam reci. Ni volje ni smage vise nemam.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 20:04:25
|
|
|
|
isidora88
|
Hvala bogu dobro je, ali sam zgranuta da ljudi mogu biti tolika stoka Mada kad vidim kakvih sve majki ima, ne treba nista da me cudi, i moja je nezainteresovana za unucice nazalost.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 20:12:44
|
|
|
|
17 joka
|
Isi Bogu hvala da je on dobro,a ljudi su postali zlo verujte vise se neobazirem na izgovorene gluposti i njihova ponasanja. otupis vremenom na sve to. Les, da uzasno nam je zdravstvo i njen sistem i jako mi je zao sto je tako jer sam i sama iz te struke i veruj da me sramota
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 2.6.2016 21:44:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Isi,dobro da je brat ok! Joko ne razumem komentar tvoje majke...uzas! Sta onds ocekivati od drugih! Les,bas ste nagrabusili sa lekarima! Postacu i ja zlopamtilo..i jos nesto,sebicni, samozivi ljudi bolje prodju u zivotu..samo da im se neko ne zameri mora da bude po njihovom! Aman dosta mi je takvih ljudi.uvek pametni,sposobni i vredni naeeebuu!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 3.6.2016 0:59:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Isidora najbitnije je da je on dobro, a tog kretena će sačekati udbina sigurno... joko, nemam riječi
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?