|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istreanje negativne energije - XI...
7.5.2016 16:54:29   
BubaBubica
Ja se nadam da se dete negde zavuklo negde u blizini, joj kako je mogao toliko da odluta za jednu noć? user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1901
7.5.2016 19:40:12   
choopa choops
Mnogi smatraju da nije otišao daleko, nego da se ili negdje sakrio u blizini, ili upao u neki šaht ili ono treće najgore, otišao put Morače. Jer njegovi roditelji kažu kako on obožava vodu. Zato najviše i traže u tom području blizu njegove kuće.
A opet s druge strane, na internetu postoji mnogo slučajeva gdje su se autistična djeca gubila i šetala i preko 3km. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1902
8.5.2016 4:07:53   
branki*
Coveceuser posted image jos ga nisu nasliuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1903
8.5.2016 15:59:20   
choopa choops
Nisu branki user posted image Ja ne mogu da kažem koliko sam srećna što ima toliko dobrih ljudi, spasilačkih službi iz drugih zemalja (čiju su pomoć naši odbili!!!!!!), roditelja autistične djece iz svih krajeva bivše juge, djece, starih ljudi koji učestvuju u potrazi. Ali se sad već bojim user posted image

branki, moram te nešto pitat, možda bi trebali pisati u temi autizam, ali...da li si razmišljala o ovim narukvicama? Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali u grupi na FB ima dosta postova gdje jadni roditelji iz Srbije, BiH autističara kažu kako su i njihova djeca gubila (srećom su svi odreda pronađeni nakon kratkog vremena). Realno, to bi nam svima možda bilo potrebno, ali za njih pogotovo. Znaš li koliko su one u upotrebi u Srbiji, ili uopšte u okruženju? Kakav je tvoj stav o tome?user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1904
8.5.2016 16:36:38   
branki*
Choopo,ja sam celu noc razmisljala o malom ognjenu i bojim se da nije najgoreuser posted image heej,cetiri dana ga nema,mislim sta je jeo,sta je pio,nema vode,hrane,bos je.uzas,uzas!
Ja sad od tebe cujem za te narukvice.i ako je tako,nesto na foru nekog gps- a,je li,pa da moze osoba da se locira,onda sve pozitivno,naravno.mislim,oni su nepredvidivi,misli im za sekund odu nekud,ko zna,treba covek biti oprezan.ne znam samo je li stetno nositi tu narukvicu stalno,mislim imali kakvog zracenja ili nekog emitovanja ili sta vec.
Tuga,jadni roditelji,a i on!

branki

Direktna veza do poruke: 1905
16.5.2016 17:42:25   
eca89
Choopo, baš mi je žao, rastužila sam se, kako je ovaj život nepravedan!user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1906
16.5.2016 17:50:28   
emicaa
Pročitah i ja jutros da su ga našli user posted image mrvica mala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1907
16.5.2016 18:17:30   
isidora88
Emice sta se desilo? Znam da je nestao, jel ziv?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1908
16.5.2016 19:33:35   
vocicana
Nije ziv, nasli su ga mrtvog. Jadno dete i jadni roditelji. Tugauser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1909
16.5.2016 20:33:11   
isidora88
Ufuser posted image strasno. Kod nas jos nisu nasli devojcicu sto je nestala dok je vozila kajakuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1910
16.5.2016 20:53:47   
choopa choops
eco vjeruj mi tužna sam kao da je neko moj u pitanju user posted image

Tužna i bijesna sam zbog mnogo stvari koje se tiču samog slučaja, ali jedno je siguno njega više nema i više ništa nije važno! user posted image

Direktna veza do poruke: 1911
16.5.2016 21:33:22   
branki*
Upravo tako!ja sam sinoc procitala,mnogo sam tuznauser posted image jadni roditelji,jadan maleckiuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1912
16.5.2016 22:18:08   
choopa choops
Ono što su ti roditelji nesrećni doživjeli od pojedinih ljudi, ja ne bih poželjela ni najgprem neprijatelju. Duša mi se cijepala kad sam danas vidjela intervju oca user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1913
16.5.2016 22:28:16   
serpica
Chupa sta je bilo?user posted image sta su lose doziveli? Mislim,sta moze biti gore od gubitka deteta? user posted image ja nisma citala da su ga nasli..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1914
16.5.2016 22:46:29   
choopa choops
Pitanje je šta nisu? user posted image

Od prvoga dana ova potraga ne ide kako je trebalo...Ja ne mogu da se ne zapitam šta misle ovi iz MUP-a što su odbili pomoć ronilaca iz BiH? Jer, možda bi ga onda našli ranije. To ne bi promijenilo krajnji ishod, ali svejedno. Na svako pitanje i insistiranje na jačoj angažovanosti sržave u istrazi, bili bi ućutkani. Bila je otvorena grupa na FB za pronalaženje djeteta. Iako je ideja od samoga starta bila dobra i u grupi se nalazio veliki broj roditelja malih autista, stručnjaka, ljudi dobre volje, tragača, na kraju se pretvorila u pakao. Od pojednih samovoljnih administratora koji su prekidali svaki konstruktivan predlog da se utiče na policiju, do njihovog neznanja da izbacuju važne info, a sporedne sklanjaju, do raznih likova koji su se tu bili učlanili i lupetali gluposti. Analizirali roditelje, govorili da se otac smješka, da se redovno brije, daje intervjue... Tragali po crtežima raznih vidovnjaka. Nakon nekoliko dana potrage, javila se neka žena, vidovnjakinja, da navodno zna gdje je Ogi i da je on u stričevoj ili očevoj kući. Odjednom nastaje gungula, ljudi hrle kod čovjeka, napadaju ga, da hće da mu provale u kuću ili u kuću bratovu, zovu policiju, prave skandal. Snimaju ga kamerom, on ih tjera. Na kraju izbacuju snimak na FB, pljuvaju ga, govore da je ubica....Ma svašta, svašta!

Tužno i nečovječno user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 16.5.2016 22:47:16 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1915
17.5.2016 0:23:01   
17 joka
Strasno čitam i nemam reciuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1916
17.5.2016 7:37:44   
branki*
Ja,boze,strasno!citala sam sve na internetu,kako su optuzivali da je hteo da naplati osiguranje i da je namerno negde ogija zatvorio,a u to za tu gataru sam cula,na strasno!i kad je coveku najteze,ne moze biti miran u svom bolu,a da budale ne trtljaju!

branki

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1917
17.5.2016 8:13:19   
nikiteki
Sad procitah, strasno.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1918
17.5.2016 8:17:17   
serpica

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Od prvoga dana ova potraga ne ide kako je trebalo...Ja ne mogu da se ne zapitam šta misle ovi iz MUP-a što su odbili pomoć ronilaca iz BiH? Jer, možda bi ga onda našli ranije. To ne bi promijenilo krajnji ishod, ali svejedno. Na svako pitanje i insistiranje na jačoj angažovanosti sržave u istrazi, bili bi ućutkani. Bila je otvorena grupa na FB za pronalaženje djeteta. Iako je ideja od samoga starta bila dobra i u grupi se nalazio veliki broj roditelja malih autista, stručnjaka, ljudi dobre volje, tragača, na kraju se pretvorila u pakao. Od pojednih samovoljnih administratora koji su prekidali svaki konstruktivan predlog da se utiče na policiju, do njihovog neznanja da izbacuju važne info, a sporedne sklanjaju, do raznih likova koji su se tu bili učlanili i lupetali gluposti. Analizirali roditelje, govorili da se otac smješka, da se redovno brije, daje intervjue... Tragali po crtežima raznih vidovnjaka. Nakon nekoliko dana potrage, javila se neka žena, vidovnjakinja, da navodno zna gdje je Ogi i da je on u stričevoj ili očevoj kući. Odjednom nastaje gungula, ljudi hrle kod čovjeka, napadaju ga, da hće da mu provale u kuću ili u kuću bratovu, zovu policiju, prave skandal. Snimaju ga kamerom, on ih tjera. Na kraju izbacuju snimak na FB, pljuvaju ga, govore da je ubica....Ma svašta, svašta!

O Boze dragi... strasno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1919
17.5.2016 9:32:41   
Didy

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Neverovatno. Nama je sve postalo rijaliti program. Čitala sam da je dečak nestao, ali nisam znala za ove detalje. Tužno. Roditeljima pored sve njihove muke natovariše još pritisak mediji i besposleni likovi i frikovi. U šta se pretvaramo? Nestaje svake ljudskosti.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1920
17.5.2016 9:42:38   
isidora88
Strasno, kakav cirkus ljudo prave za medijskog prostorauser posted image
I onaj ceo haos sa nekom pevacicom kod nas, svaki dan nivine pisu o tome iako je proslo 2 meseca, ali to je "senzacija", uzas, u sta smo se pretvorili, da ljudi nemaju saosecsnja nego odmah optuzuju i napadaju.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1921
17.5.2016 10:01:42   
Didy

IZVORNA PORUKA: isidora88

Strasno, kakav cirkus ljudo prave za medijskog prostorauser posted image
I onaj ceo haos sa nekom pevacicom kod nas, svaki dan nivine pisu o tome iako je proslo 2 meseca, ali to je "senzacija", uzas, u sta smo se pretvorili, da ljudi nemaju saosecsnja nego odmah optuzuju i napadaju.

Da, isti slučaj. Je l još nisu ništa konkretno otkrili povod tog ubistva?

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1922
17.5.2016 13:28:09   
choopa choops
95% ljudi je bilo divno, išli da traže, pomažu. Ma zaista jedan odziv građana kakav se rijetko pamti. I onda se nađu ove budaletine...Strašno.

Da, čitala sam u novinama za tu neku pjevačicu i sve što se pisalo. Grozno. user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1923
1.6.2016 17:13:17   
vonavoj
Sta znaci biti samohran!!!? Ma jeuser posted image .. nikad necu razdvajati svoju decu,nema nista gore od ociglednog razdvajanja i pomoci samo jednom detetu!! Za jedno moze sve,i hirove.a za drugo nista..
I sto su moja deca toliko baksuzasta da nemaju nijednu babu koja moze da ih cuvva,najvise se secam detinjstva sa babom! A moje moraju celo leto u dezurne vrtice..jer su gdje babe sebicne! Bas sam negativna!!!

Direktna veza do poruke: 1924
1.6.2016 17:43:16   
Sanjica26 RR
Vonuser posted image Da sam bliza da ih uzmem kod sebe i da ih ja cuvam. Znam kako ti je. Osim sto su moja deca preko leta kod kucе, jer imam letnji raspust.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.6.2016 17:45:01 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here