Zemunka85 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (10.11.2015 14:51:32)
|
Joooooj paaaa [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif] ooooodlepila! Oooooodlepila!!!!!! Imali smo jutros zakazano u 10 na IMD kod vaskularnog hirurga (ima neko prosirenje vene na vratu od rodjenja - vidno okom, iako svi kazu da nije nisto, rekoh da je pogleda napokon i vaskularni) - prozivaju, prozivaju, prozivaju ,,, nema naaas. Kapiram guzva je. Oko 11 vec vidim da zavrsavaju ljudi koji su dosli mnooogo posle nas. Pokucam, pitam - izdrndano mi kazu da su sve prozivali i da ce sada u krug. Ja znam da nisam imala nedouminu ni oko jednog prozivanja, jer bih usla i pitala. Opet nista. Udjem i pitam - kad veselje! Taj DR nije tu. Nije ni dolazio. Bio je dezuran, pa je otisao kuci. Ne znaju da li mu nije javljeno, ili je zaboravio (?!?!) da ima OSAM pacijenata. Svi odlepimo naravno, ali evo "utehe" decu ce pregledati nacelnica neonatologij [sm=zmeden.gif]. Koji ce mi ona??? Nista ... cekamo je jos sat vremena. Krecu sa prozivanjem nas koji smo trebali biti kod DR Grujica. Kako ko izlazi ja shvatam da ej svima napisala da je "potreban pregled vaskularnog hirurga" jer to nije njena oblast. Povucem knjizicu i zakazem za utorak [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]. Popila kafetin i sad cu da legnem. Em dete nije islo u vrtic, ceo dan nervozna umorna gladna (2,5h) smo bili tamo, em nam se to odbija od subvencija (to je najmanje bitno zaista, ali sto i i to. U utorak cemo opet tako), em ja ne odoh na faks, em izgubih 3h ni na sta ... Oviljudi nesretni dosl iz unutrasnjosti, oboje odsustvovali sa posla, placali voz jutros u 6 dosli, sada treba da overavaju putni nalog, pa ponovo u Utorak da dodjemo ... uzas ... Sve razumem ali da DR zaboravi da dodje, zaorave da mu jave .. ili sta god - ne dodje uopste .. NE MOGU [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_furious.gif][sm=zz_furious.gif]
|
|
|
|