choopa choops -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (2.9.2015 22:50:05)
|
Otkinula sam pola jagodice na mesoreznici danas [sm=zz_hot.gif] Mesar mi sinoć rekao da ujutru dođem po meso koje ću peći za svečani ručak , ja u totalnoj frci između vrtića, škole, kontrole u domu zdravlja odem, pošaljem muža, on u uvali neke kosti, odem ja, a on kaže nema toga mesa sve je prošlo... Dala svekrvi da mi izreže kupus za salatu danas za svečani ručak, jer ona ima ono rende pa bude fino tanko, a ona dolazi i donosi kupus isjeckan (da ne kažem samljeven [sm=jezicek.gif] ) u super secku!!! Mala me snaga uhvatila kad sam vidjela. Niti da to iznesem pred goste (uključujući i nju), niti da ne iznesem da se ne naljuti [sm=smiley36.gif] Strašno. Na kraju sam poslužila paradajz jer me bilo sramota zbog ostalih gostiju, a kupus iznjela u manjem tanjiru. MM je kao pita kroz priču što ga he tako isjekla, a ona kaže bolje je tako da se "djeca ne zadave" (djeca od 5,7,9,11 godina [sm=smiley36.gif]) Pa bila sam luda danas![sm=smiley34.gif]
|
|
|
|