vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (27.9.2015 23:39:58)
|
Najgore, ali najgore od svega je kada imas roditelja koji ni jednim jedinim gestom ne prikazuje da ima razumevanja za neke tako normalne stvari, kao da je nas dve roda spustika ispred njegovog vrata I sada smo odrasle dve udate zene, sestra sa dve a ja sa buducim detetom u stomaku. Naime zaboravila je kljucan od kuce, u zurbi, suprug joj je otisao u Planu na utakmicu, rukometas je, svekar je tamo, gledala utakmicu a sveki joj je otisla sa penzionerima na jednodnevni izlet po manastirima. Nikoga kuci nema. Starija ima 4 aa mala ima tek 11 meseci(nepunih), s tim sto je mladja pre nedelju dana bila vec na decijem I lezala sa nekim gusenjem. Naime, ja sam ponovo pocela da prezivljavam taj cinizam, sitnicavost I najiritabtniji nacin ophodjenja, kao da je namerno zaboravila jebeni kljuc, pa se pitam sta mi ovo treba?! Koliko covek strpljenja treba da ima I kakav si ti otac kada zasluzis da ti kcerke kazu da ne zele da dodju u tvoju kuupcu osim kada je majka tu! Strasno kako te neke takve gluposti izvedu iz takta, ali kao da sam ore sama dana otisla iz kuce q ne ore godinu, kako sam se brzo podsetila sta me uzludjuje!
|
|
|
|