Zemunka85 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (19.11.2015 14:45:20)
|
Eco, uopste ne sumnjam da bi svaka zena, pogotovo majka odreagovala (muskarci vec ne). Ma kakve da su, jer od ovoga nema dalje ... ali to su bile 3 jbn sekunde. Ona je vrv isplanirala da samo istrci .. i tako je i bilo .. bukvalno je protrcala, vrata su se zatvorila i bus je krenuo. Jednostavno te sok paralise. To je kao npr kada u skoli ne smes da dobijes keca, nisi ucio a ona na prepad BAM izgovori tvoje ima da odgovaras, ili kada neocekivano se izblamiras .. poredjenja jesu preglupa ali hocu reci osecaj mi nije stran. To je kada od soka uopste nemas kontrolu nad svojim telom, kao da si teska sebi .. jednostavno tako je. To bbrzo prodje, ali u ovoj situaciji je bilo kasno. Ja jesam prvi put (tj kada se izdrala na njega) svesno procenila i odlucla da necu da se mesam i tu se ne kajem. Jos uvek je bilo na niovu "Nervira me",a sta da se mesam sto se dere na tudje dete. Ovo posle je bila nova, neocekivana situacija, za sebe .. gde uopste nije bitno sto je to devojka koa me vec nervira .. samo sam povezala pricu ovde. Isto bi bila ljigava i da je neka koja je do tada cutala ... ali sve se odigralo u bukvalno 3 sekinde
|
|
|
|