Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (19.12.2014 21:42:17)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Imam samo 5 stepenika, malo, treba mi barem 10 za poruku koju zelim da joj posaljem [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: World ja ti to nabrojano ne bih pojela ni u ludilu...[sm=smiley36.gif] svi su otprilike zaboravili osnove ishrane, najjednostavnije i mozda najjeftinije ako uzmes u obzir koriscenje sezonskih stvari... povrce, meso, jaja, punomasni mlijecni proizvodi i prirodne masnoce.. to svakako nije nikakva egzotika.. jeftinija su 2 jajeta od pastete recimo.. ali to sad nije tema ovdje, otisla sam u off.. evo kad sam vec u ovoj temi, da kazem da me mnogo nerviraju ljudi koji ne shvataju ozbiljno razne bolesti usljed kojih ljudi ne smiju da jedu nesto, pa je ono u fazonu ma sta ima veze u tom necemu ima samo MALO tog neceg sto ne smijes..pa ti onda kad se neko ugusi od tog MALO vidis zasto ne smije.. cccccc eh al sta cu ti ja jesti dok mi ne dodje sezona heheeh...Zima je bre problem, ovde svi kukamo sta cemo zimi da jedemo. [sm=smiley36.gif] a ovo jeste totalno drugacija prica, kad nesto ne bi trebalo ili ne smes ni u ludilu da pojedes. I iz te price sam nazalost, i moja majka i mnogo mojih poznanika. No to su druge stvari. Onaj ko je zdrav sto kaze moj tata trebalo bi da i kad pojede najgoru industrijsku stvar nema nikakvu reakciju (to sad opet neka druga prica izmedju mene i mog oca o mom bratancu koji ima 4 god i koga muci stomak najastrasnije[sm=smiley13.gif])
|
|
|
|