bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (26.12.2014 17:11:57)
|
sada cu da ispisem post od 2km: odem oko 15.12. kod dr po neke papire i sestra mi kaze da mi je isteklo osiguranje iako na knjizici pise da je do 31.12. ali me primi jer sam trudnica. zovem knjigovodju i ona kaze "da da, tako je, zato sto jos uvek cekamo uplatu za septembar, oktobar i novembar pa kada bude platicemo doprinose ali mozes da overis knjizicu svakako jer si trudnica" u utorak odem kod nje po papire, odem u socijalno, zena na salteru mi ponisti moju knjizicu jer sam menjala i prebivaliste pa moram novu da dobijem i na kraju kaze da ne moze da mi izda markicu jer doprinosi nisu placeni vise od 3 meseca. odlazim kuci, javljam knjigovodji. ona zove socijalno i kazu joj da sve to nema nikakve veze, i da sam trebala da dobijem markicu... sve to ne bi bilo toliko bitno da ja u ponedeljak ne treba da idem na komisiju a nemam knjizicu [sm=hudicek1.gif]. danas knjigovodja opet zove socijalno , oni kazu da ce uplata biti do utorka, zena im obajsni da imam komisiju u ponedeljak i njihov odgovor je "pa valjda ce je primiti" [sm=hudicek1.gif]. stvar 2: podstanar koji je u stanu mesec dana i sa kojim nismo potpisali ugovor jer su avokati u strajku danas kaze da nema para za kiriju,... ono kao jbg... a pri tom smo mu izasli u susret i dao nam je pola depozita a drugu polovinu ce kao dati kada bude davao drugu kiriju... [sm=hudicek1.gif]... i to danas kaze mom muzu bez pardona, kao pa sta da radi... pa sta ja da radim!!??? ko mene pita da li imam da platim kiriju????
|
|
|
|